Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kargins un Krasovickis: jāatslepeno "Parex bankas" pārņemšanas dokumenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Usakovs&Schloesser sak izpildit Kremla paveles .Krievu mafijas banku jaaiztav.Pie visa vainiga Latvijas valdiba.Valdiba jagaz.
sunny
s
Droshi,ka bija taa. Parex slikti ieguldiija naudu.Saakaas finanshu kriize.Saakaas probleemas.Akcijas kritaas cenaa.Sevishkji jau Krievijaa-80%.K&K klusi spirinaajaas pretii(pie laika izvaacot savu personiigo naudu no bankas droshiibaa uz Shveici). Kad nu galiigi uudens smeelaas,tad gaaja pie Godmanja suudzeeties.Godmanis karstreebeejs buudams,saaka momentaa riikoties.Jo-visa pashvaldiibu nauda bija tur+visi Latvijas resnveederi tureeja naudu Parexaa. Nevareeja banku palaist pa burbuli.Resnveederiem vajadzeea savus milijonus dabuut aaraa.Pirmie 200 milijoni aizgaaja,lai vieteejiem miljonaari vareetu savu naudu iznjemt.Tas arii notika pirmajaa paarnjemshanas nedeeljaa. Peec tam jau viss visiem bija vienalga. Vajadzeeja imiteet riikoshanos,norakstot to visu uz pashvaldiibas naudas glaabshanu. Beediigi,ka shii nepraatiigaa un noziedziigaa Godmanja valdiibas riiciiba noveda Latviju pie bakrota un starptautiskas naudas diedeleeshanas. Protams,tagad K&K var teikt-mees jau neko,to visu Godmanis nokaartoja.
es
e
Īstenībā visus it kā neatkarības gadus Latvijas ekonomikā ir valdījusi krievu mafija, ar galveno noteicēju kremlī.
elektorāts
e
bet pats skaistākais visā stāstā - K&K katra mēneša ienākumi no procentiem (bzs nodokļiem) - 200 000... Diez, vai visi Jelgavas rajona skolotāji saņem tik lielu algu mēnesī?...
chingacguks
c
Aptrakuši vai? Tad jau būs jāpublisko kādus kukuļus saņēma Godmanis, Slakteris, Bičevskis un citi jūdasi.
Prezents
P
Bet Godmann iecēla premjera amatā Zatlers, un nebeidza vien lielīt, un vēlējās vēl tādus shēmotājus 10 gabalus. Te tāda putra, ka visu varzu jāreizina vismaz ar 2. Viņi viens otru stutē un reizē baidās viens no otra.
hosa
h
Nu,te,saprotams,pārsvarā baņķieri,politiķi ielaidušies vērā ņēmamā diskusijā.Praktiski Karginu un Krasovicki nemaz nepielaida bankas pārņemšanas ceremoniālā,kad lielie puiši sapriecājās-eu,parex ir mūsu!Protams,ka viņi nav vainīgi,bankas grima un nogrima,Lehman ar 150 gadu vēsturi-kas tur sūda parex.Bet no valstiskā viedokļa pievēršiet,lūdzu,uzmanību rindkopai,kur vīri stāsta-būtu valsts garantējusi mums 200 miljonus,paši mēģinātu spirināties.Lasi,varbūt mēsli būtu lielāki,varbūt mēs būtu izlīduši.Un toreiz - ja arī Kargina,Krasovicka uzticības koeficients svārstījās ap zero,tad Latvijas valdības kā bankas pārņēmējas parametrs bija tuvu mīnus 50.Kas nu vēl gudrs,tas izņēma naudu bez kavēšanās.
balelins
b
Parex tika maksligi nogremdeta neilgi pirms velesanam, tas ekonimisko krizi parverta par ekonomisko katastrofu un sasutusie cilveki nobalsoja par Maskavas ielikteni Usakovu,. tiesi ta kas tas tika ari planots. un netikai, PAREX var izradities sava veida Molotova-Ribentropa pakts kas novedis lidz neatkaribas zaudesanai ka 1940 gada.
K-K
K
... G un K&K ir steidzosi jaatnem pases, lidz tieslietam, jo ir tada valstina, kas neizdod arvalstim ne savejo pilsonus , ne finasialo informaciju ...
RRR
R
KK Company... Bija taada, visai kuriozi slavena, Latvijas tabakas-cigareshu biznesaa... 3 reizes var mineet, kas ir KK!
ieva
i
JĀATSLEPENO! ahh, filoloģiskā ekstāze
borcinsh
b
....nu, vispirms bus jaatsleepeno jusu "nodarboshanas" laikaa Parex-Bankaa dokumenti ! ...nevar but ka tur 100% - viss ir tiirs !!!
Z
Z
Absolūti pareiza doma - lai Brisele un visa Eiropam uzzin godmaņa īsto reputāciju
Z
Z
Visi par atslepenošanu, tikai godmanis ( ar mazo burtu ) tā aizdomīgi klusē...Negrib neko atslepenot....
RRR
R
Tur teikts: Paziņojumā uzsvērts, ka apgalvojumiem par bankas novešanu līdz bankrotam neesot ne mazākā pamata, un to apliecinot arī daudzo auditoru veiktās finanšu un juridiskās pārbaudes. - - Piebilstu: Nevajag maldinaat! Ir lieliski zinaams, ka finanšu un juridiskās pārbaudes nevar peetiit un nepeeta jautaajumu par bankas novešanu līdz bankrotam, JA PAARBAUDEEM SHAADS KONKREETS JAUTAAJUMS NAV UZDOTS. Ja jautaajumu par bankas novešanu līdz bankrotam uzdos, tad to arii peetiis gan finanšu pārbauzhu ietvaros, gan juridisko pārbauzhu ietvaros!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas