Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kargins un Krasovickis: "Parex banka" mēģina izvairīties no depozīta procentu maksāšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
.
a) diena, kopš kura laika jūs pieļaujiet necenzētu leksiku komentāros? b) jā, es domāju, ka vajadzēja ļaut parexam bankrotēt. būtu lētāk sanācis.
guna
g
Kādam habilim sakars ar banku biznesu, likumdošanu?
Lasiitaajs
L
Latiniski habilis, jaa 'gudraa' paskaties latiinju vaardniicaa ko tas noziimee pirms svaidies ar apvainojumiem un plaaties ar savu stulbumu. Habils pienjemt leemumu un inhabils pienjemt leemumu (jeb plashaakaa noziimee A Conflict of Interest). Varbuut suunuciemaa kaads ir izdomaajis kaadu labaaku latviskojumu kur visinhabilaakie vienmeer var buut habili. Taapeec jau laikam Latvijaa taadi zelta laiki iestaajushies, ka nevienam nav sajeega par leemumu pienjeemeeju habilitaati.
Vilis
V
Prātīgāk būtu, ja publiskajā telpā, prese mazāk rakstītu par tiem "vecajiemn parex īpašniekiem" komentārus.
parliecinatais
p
Banka megina izvairities no no procentu maksajumiem... kads absurs, ka lidz sim banka bija spiesta maksat ! absurdi ari, ka valsts banka iegaza milzu summu faktiski no nodoklu maksataju kabatam, kamer abi kungi turpina baudit pasaules visvareno cienigu dzivi. un turpinas, spriezot pec latvijas ierastas prakses (
incis
i
Iloniņ, tiem, kuriem to miljonu nekad nebūs, tik tiešām neskauž. Jo viņiem tas nav reāli, viņi tos miljonu radītos labumus neredz un nestādās priekšā. Viņi dzīvo savu dzīvi. Skauž jau tikai tiem, kuri ir līdzīgi. Par žurku indi Dārta stāsta patiesību, jo Tatjana Kargina par to pa visiem portāliem un avīzēm stāstīja.
jucis tu esi
j
Habilitācija nozīmē steidzamu atbalstu bērniem, jauniešiem un pieaugušiem. Apskaties ko google ko nozīmē tas ko uzraksīji? Tu neesi psihiski vai garīgi slims cilvēks? Tu gadījumā neatrodies tvaika ielas stacjonāra'?
psihene -
p
Tu viņu darbībās sakati kautko pretlikumīgu vai pat kriminālu? Kādus likumus viņi ir pārkāpuši? Kurš likums paredz ka visām bankā no visiem klientiem jāpiesaita naudu uz vienādiem procentiem?
ILONA
I
Izlasot tavus kometārus var gan redzēt cik ļoti tev neskauž! Tu psiha paliec domājot par viņu miljoniem, jo Tev tādu nekad nebūs! Kapēc tu domā ka viņu miljoni ir zagti? Kā tu zini par žurku indi un ko viņš kad drātēja, esi kargina atlaistā pakaļas slaucītāja?
mazā
m
es gribu karginu
Dārta
D
Man gan neskauž viņu zagtie miljoni. Nekādu laimi viņiem tie nav nesuši. Kargins savu lauleni centās noindēt ar žurku indi, un d.rātēja savas apteksnes viņas klātbūtnē.
Lasiitaajs
L
Laikam jau tev nav nekaada sajeega par finanseem un likumiem kas attiecas uz AS. Ir taada lietaa kaa habilitaate un shitie te taa deeveetie 'bankjieri' nekad nav bijushi habili sleegt mineetos darijumus. Beidzot tiesu sisteema varbuut saaks piemeerot esoshos likumus arii lielajiem zagljiem. Piemeera peec varu mineet, ka dzeeraajinjus Latvijaa baazh cietumaa uz daudziem gadiem ja tie nozagushi 10 LVL, ir pienaacis laiks tiesaat tos kas grib veel shodien zagt miljonus no tautas kabatas.
kas vel neredz
k
ka neveikta dekolonizacija LV un latvieshiem ir izvertusies par kremla organizetu katastrofu??
Valdes loceklis
V
Netik glābta banka, bet gan tika glābta visa Latvijas ekonomikas un tautsaimniecības attīstība un stabilizēts finašu sektors!!!! Pievaldi savas žaunas un nepļūti par lietām ni kurām nekā nesajēdz neko, tava līmeņa cilvēkiem ir domātii ,tādi portāli kā dragiem.lv un gribu.lv
bankas darbinieks
b
Tu pajoliņ kaut bērnudārza līmenī apjēdz kautko no ekonomikas, biznesa finašu ingustrija banku sitēmām un mehānismiem??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas