Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kažociņš: krievvalodīgie jūtas aizvainoti, ka ir atstumti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Kažociņš ir globālists. Daļēji viņam ir taisnība. Krievi projām braukt negrib, iesaistīti valdībā un Saeimā, viņi strādātu Latvijas labā. Vairums krievu nav valsts ienaidnieki, lai risina ekonomikas jautājumus, lai piedalās valsts dzīvē. Piemēram, daudzi krievu tautības žurnālisti lieliski strādā medijos.
Juris Ozols
J
Pilnîgi piekrîtu "Nûjai". Ļoti labi pateikts un bez rupjîbâm. Paldies
uzvalciņš
u
Vai Kažociņš nejūtas atstumts no krievvalodīgajiem? Vai cienītais, augstā amatā būdams, ir iemācījies krievu valodu, kurā runā ļoti liela LV iedzīvotāju daļa? Ja kāds zin, atbildiet, jo šīs atbildes ir ļoti būtiskas no valsts drošības interešu viedokļa.
papucis
p
Pajautājiens PusKažociņam:Vai tas,ka Latvijas ekonomiku pārņēmuši pilnībā un kontrolē krievi ar "'gāzes ventīli,neliek Jums aizdomāties par to,kapēc Latviešus nepieņem darbā ,kur visi runā krieviski?Kas šai valstiņā notiek?Aiznes puķi Bolšteinam.
pamela
p
ES biju šokēta par Kažociņa privāto viedokli - iesaistīt krievus valdībā.Vēlētāji to lemj paši.Pēc Kažociņa prātuļošanas sanāk,ka latviešus bija jāpiespiež balsot par krieviem.Absurds! Ja krievi būtu jau no pirmsākumiem pie teikšanas valsts val.būtu KRIEVU,nepilsoņiem - 0oupantiem - NULLES variants ,mācītos /tagad arī/ pēc Kremļa vēstures grāmatām,NEBŪTU ne ES ,NE NATO,bet būtu Krievijas guberņa.To sola vēl pēc 20 ! gadiem Kremļa palaistuve - Urbanovičs un draud ar Biškeku.UN tāds ir SAB šefs!?
kika
k
JŪRMALĀ ja ne visi 80, tad savi 60 % noteikti ir krievu īpašums - par ko kriev i apvainoti ? Ka latviski DAŽREIZ jārunā ? Kažociņ, Tu domā ko saki ? Vai gribi parādīt laicīgi savu pielīšanu čekistam Putinam ?
Nu
N
Kažociņam un Ronim jāatkāpjas no sava amata!!!
vādu sakot
v
Kustini savas pažuvu;sās smadzenes. Vai tiešm nav skaidrs ,kuri latvijieši visu laiku ir pie varas? Tie paši kas bija PSRS laikā.
vādu sakot
v
Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktoram Jānis Kažociņam ir tūlīt uz vietas jāatkāpjas, jo kā vienam no valsts drošibas iesžu vadītājam, paust kaut ko tādu ir nepieļaujami!!! Kuras valsts labā viņā darbojas? Vai Kažociņam vismaz ir zināma Latvijas politiskā vēsture - Latvijas okupācija un Krievijas intereses "Pribaltiķā" vai viņš izliekas? Vai viņš saprot arī tādu terminu kā integrācija? Un vai viņš saprot kāpēc šie migrantu pūļi negrib tajā piedalīties? Latvieši un Latvijas patrioti, ir pienācis laiks saprast- vai mums būt vai nebūt. Biškeka nebūs, bet būs vēlēsanas!!!!. Nekāpsim uz veciem grābekļiem, nezāģēsim to zaru uz kura paši sēžam un neraksim viens otram bedri.
Izsalcis zhurka
I
Kas ir sliktaki, but aizvainoti vai pazemoti jo musu drankju valdibas politiki nekaunigi zog un izlaupa so valsti tikai vinu mantkaribas del. Mans patriotisms ir beidzies, labprat runat krieviski neka dzivot ka izsalcis zhurka viena buri .
WWW
W
Kā viens pajoliņš nesaprot, ka Latviešiem ir piedrāzt uz visiem tiem krievvalodīgajiem salašņām un padomju nolādētajiem okupantiem!
un
u
Sibirija tukša stāv, nevienam nevajadzīga.
Eva Braun
E
...nu tad ,lai krievi piestumjās tuvāk Sibīrijai ...
un
u
Iesaku Kažociņam aizbraukt uz Krieviju un padzīvot kopā ar vienkāršiem ļaudīm vismaz trīs mēnešus, tad viņš kaut ko saprastu.
un
u
Anonīmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas