Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Kažoka: Lembergs testē robežas savai varai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Muļķības,ko šis var testēt?Pašam sāk cilpa žņaugt.Tad jau tas punduris būtu sagrābis TM,BET redz,ka roķeles par īsu un ķeša par tukšu. NU NORAKSTĪTS viņš ir.Lai blandās apkārt medus podam,bet mutē šim taču netiks. Tas "gods"blandīties pa Saeimu viņam ir no 20.gs. Чем бы дурак не тешился !!! Kad žurnālisti sapratīs,ka viņš ir tikai !!aizdomās turamais krimiķis vēl tikai neilgu laiku,tad invalīda ,klibās pīles stude būs situsi.KAS VIŅŠ būtu BEZ publicitātes,ZADRIPANAIS Ventspils mērs !! Viņš jau blandās pa Rīgu,bailēs no Ventspils "KORIŠIEM"tapts pats norakts 2m.zem zemes. Viņam ir vēl viens glābiņš - dabūt SC pie varas.Citu variantu NAV !!
Dollija
D
Kaut kā baigi sarežģīti izklāstīts. J izplānots, ka ZZD negāzīs valdību, tad kāds tests vairs vajadzīgs?
jumors
j
Lembim no aizmugures veci biedri uzklupuši, nu ir sēras, par Kristovskis vairs nav svarīgs. Kompanjoni nesaprot, kāpēc viņus Ventspilī neņem vērā un šiverē pēc savas saprašanas. Un tad vēl nevar zināt, varbūt vīriņam tomēr " sāpju naudas" pašam būs jāmaksā - nevarēs uz valsti nogrūst.
vilis
v
Garšo un gribi ēst desas,neej uz kautuvi!
Arvids
A
lembergs saubu nav ir noziedznieks, bet kristovskis gleva lupata
izbijis valsts patriots
i
Jā ,tieši to es daru .Vismaz attiecībā par Kristovsaki. Mēs redzam tikai ziediņus ,bet pēc tā ko publicē presse publiskai apskatei ne vienmēr var vērtēt. Man pagajušajā sestdienā iznāca svinēt pavisam mazā pulkā dzišanas dienu kopā ar vienu no Rīgas labklājības departamenta darbiniekiem .Zini matti ceļas stāvus par to kas īstenībā notiek.Riebjas pēc tam pat televīziju ieslēgt vai avīzes lasīt. nav jau vērst strīdēties ar tiem ,arī tevi jo tā ir velta laika tērēšana.
Aldis
A
Ja ir tik viegli no pirksta izzīst, kāpēc 140 sējumi nav par Kažoku, jeb ventiņu sacerēti?
balamovska
b
Un tas laiks nemaz tālu nav- jo hūte stipri novecojusi izskatās- tā lielā bagātība sagāna un nonāvē pirms laika. Bet laimīgs gan tas brīdis būs visai tautai- nebūs vairs galvenā , kas ar naudu sagroza un degradē taisnu tiesu, nebūs ,kas ar meliem un zaimiem sagroza šaubīgu cilvēku prātus, nebūs šī smīnīgā velnišķīgā seja, ko ar pretīgumu neviļus jāuzlūko. Slava Dievam, ka cilvēka mūža laiks ir ierobežots un, ka ir arī godīgi cilvēki, kuri ar Dieva palīgu nomainītu zagļus, meļus un blēžus. Nekad nav redzēts, ka godīgs cilvēks nepārtraukti smīnētu, jo smīns ir sātana atpazīšanas zīme(un Lemberga vizītkarte).Nekas virs zemes nav mūžīgs- arī vara un tās testēšana.
vilis
v
Cilvēku var vērtēt par viņa rīcību,bet nevis par to ko tu domā,par ko viņš domā.
alberts
a
Ko jus to Lembergu ta demonizējiet?Ja nu vienigai viņš joproja pa dažiem10 tūkstosiem uzperk SEV vajadzigus cilvekus tad gan.
balamovska
b
Ja Margo uzzinātu īsto patiesību par hūtaino pardeli ar ēzeļa ausīm, viņa uz vietas nosirmotu un ne tikai vairs nekad netarkšķētu, bet runas spējas vispār vairs nekad neatgūtu.
borcinsh
b
"... bet par sakoptību!" ----- - jaunas zekes uz nemazgatam kajam ?
baidzot
b
20.gs pasaule asinainakas organizeetas bandas,kas sevi deveja par-komunistu partiju-LOCEKLUS jatiesa,nu nav tas normali,ka shis bandas piederigie netiesati vazajas apkart un metajas ar milijoniem. pedejie 20 gadi ir pieradiojushi,ka meligi kriminali noziedznieki,kaut ari okupantu specdienestu nokrasoti sarkanbaltsarakana krasa,tikai turpina teroru pret musu tautu,masveida latvieshu iedzivotaju begshana no valsts tam ir par pieradijumu.
Vienotības klibā pīle
V
izbijis valsts patriots » ------------------------------ 13:13 Kristovskis nedrīkst būt ārlietu ministrs.Ko es domāju.Man tēva māsa bija viņam klases audzinatāja + ar viņa mammu gandrīz vai sirdsdraudzenes bet vēl es ar viņu kopā trenējāmies vieglatlētikā utt.. arī meitās .Tāpēc šito kadru tiešām labi pazīstu. Secinājums ir un paliek viens.Viņš ir karjerists ,pat Cepļa prototips. Jumts viņam aizbraucis. Žēl ,bet negriburedzēt Ģirtu šajā amatā .Labklājības ministsrs un viss ,vairāk es nedodu. ___________ Nu barojām mēs tevi, Patriot, bet tu tā mūsu gircītm- Vienotības klibajai pīlei- tā iekod. Nu tā gan nevajadzēja, viņš tak tik priekš sevis to amatiņu gribēja, lai meičas uz šo ar pirkstiem nerāda...
izbijis valsts patriots
i
Kristovskis nedrīkst būt ārlietu ministrs.Ko es domāju.Man tēva māsa bija viņam klases audzinatāja + ar viņa mammu gandrīz vai sirdsdraudzenes bet vēl es ar viņu kopā trenējāmies vieglatlētikā utt.. arī meitās .Tāpēc šito kadru tiešām labi pazīstu. Secinājums ir un paliek viens.Viņš ir karjerists ,pat Cepļa prototips. Jumts viņam aizbraucis. Žēl ,bet negriburedzēt Ģirtu šajā amatā .Labklājības ministsrs un viss ,vairāk es nedodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas