Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

KDS - zināma partija ar nezināmiem kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Tas taču katram skaidrs, ka par sliktu darbu atlaistais, nav jāpieņem atpakaļ darbā. Un tādam nav jāuztic turpmākie darba pienākumi. Savtīgu interešu vadīts, Zatlers ierosināja Saeimas atlaišanu. Bet Saeimu atlaidāt Jūs tauta, nevis viņš. Tad kāpēc Jūs atkārtoti gribat ievēlēt tos pašus dīkdieņus? Savu gatavību startēt 11. Saeimas vēlēšanās, kopskaitā ir izteikušas 13. partijas. Tas ir pietiekami, lai izvēlētos to partiju, kura nav bijusi atlaisto skaitā. Vakardienas politiķim vieta kapsētā. „ Tautas Kontroles brīvais saraksts Nr. 12” Esam vienīgais saraksts ar plašu sabiedrisko organizāciju un lokālo partiju pārstāvniecību, kurš apvienojies pret visām pie varas esošajām partijām - Latvijas izlaupītājiem. Dainis Grabovskis, tel. 26160160, [email protected]
Dadzis
D
Nezināmi tāpēc, ka kādi grib, lai būtu nezināmi. TV diskusijās piedalīties neļauj, radio tāpat. Pat sīkumos, rādot par partijām, visu izgriež ārā un nofokusē tā, lai redzētu tikai varas partiju pārstāvjus - tos, kuriem pieeja pie naudas krātuvēm. Kamēr mediji Latvijā nebūs neatkarīgi, tikmēr arī valdīs tās partijas un tie politiķi, kas ir piedalījušies Latvijas valsts nozagšanā. Tiražējiet vien tālāk nezināmos kandidātus, kuri nezināmi lielā mērā ir tieši mediju pērkamības dēļ.
Oskars
O
Arī nav GODIGI !!!!!!!!! Daudz LĒKĀTĀJI un dirsā LĪDĒJI .
[email protected]
h
Aicinu ar izpratni iedziļināties divos jēdzienos : "kristietība" un "demokrātija". Vai demokrātija tik labi saskan ar kristietību, ka varētu darboties kā vienots veselums?
Precīzāk
P
Stefane gan pie KDS aizgāja tiešā ceļā, ar troksni, no Pilsoniskās Savienības.
parskas
p
Vēl pirms PS taču bija JL
  • 1
  • 1
Ja kas
J
Super! Labāk nepazīstami, tad vēl ir cerības. Visi pazīstamie politiķi jau ir sasmērējušies un cerību nekādu. Bet KDS jau ir arī šis tas pazīstams, kas te stāv rakstīts.
Fakts
F
Atkal Aivars Smans - pasu viltotājs no ZRP uzradies. Nu nav miera cilvēkam.
  • 1
  • 0
pilns
p
pilns bars ar pārbēgušiem un no citām partijām izmestu politiķu ne tur kristietības, ne demokrātijas - iepriekš portālos bija info, ka partijas valdes aizmuguriski izslēgusi 25 vai pat 42 cilvēkus = pa to , ka viņi saskaņā ar statūtiem prasījuši sasaukt ārkārtas kongresu, lai novērstu tālākas nelikumības!!! Labi, ka šādi cilvēki NETIKS Saeomā, jo pretējā gadījumā Latvijai ir beigas..:)
  • 2
  • 1
98
9
Muusu zurnalistiem tad nepatiik ka zinaama partija ar nezinaamiem cilveekiem , tad nepatiik nezinaama partija ar nezinaamiem cilveekiem... Pretiigie nespejnieki nopirktie Latvijas zurnaalisti un skribenti !
Cesēm & Essēm
C
Es atkal domāju, ka latvieši kā jau baueru tauta bez skaudības vienkārši nevar iztikt. Kas tev, cesīt, no tā sniedz vai ne? Ka tik parunāt... Lai cilvēki cenšas. Viņi taču to dara aiz brīva un laba prāta. Neskrien viss pie oligarhiem un citiem Vienotības lūzeriem, bet cīnās paši par saviem uzskatiem. Kas tur slikts. Nu nebūsim taču tik greizsirdīgi. Lai veicas KDS. Viņiem, starp citu ļoti laba programma.
cese
c
Man ir aizdomas ka dazas partijas bez` sarakstu iesniegsanas` vienkaarsi nevar dziivot......... Kas un kaa taalaak - tas vinjus maz interesee
Parskai
P
Un kāpēc ne? Tur ir vēl trešā! Un visas foršas!!!
!!!
!
Nejauc vēsturi ar augstāko partijas skolu. Pilnīgi divas atšķirīgas lietas. Ja kas, tad zinātnisko komunismu PSRS laikos mācījās visās fakultātēs, arī ekonomikas. Tādi bija laiki.
  • 1
  • 0
parskas
p
Vēsturi šīs kundzes apguva vēl okupācijas laikos, tādēļ par vienu partiju - PSKP, zin ļoti daudz un pamatīgi.
  • 0
  • 1
???
?
Kur tas rakstīts, ka vēsturniekiem nav prasmes? Kas tad tu pats tāds esi un ko proti? Anonīmi otram pārmest neprasmes - tur nav vajadzīga liela gudrība.
  • 2
  • 0
parskas
p
Labi ka vismaz par ārstiem nevar tikt vēlēšanu ceļā, bet lemt likumus var ar jebkurām neatbilstošām prasmēm
  • 1
  • 0
parskas
p
sarakstā divas bijušās Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja darbinieces un tam pakļautā jūrskolas muzeja direktore cer dot ievērojamu ieguldījumu likumu darināšanā
???
?
Un kur tad ir ši " zināmākie" politiķi? Visi aizlaidušies lapās vai arī atrodas politiskajā mēslainē. Nesaprotu, kāpēc vienmēr alkas ir pēc baltā zirga. Zatlers arī ir nostājies priekšgalā veselai armijai pilnīgi nezināmu cilvēku. Tāpat kā savulaik Repše. Dodiet šiem cilvēkiem iespēju, ja reiz viņi grib strādāt Latvijas labā. Ko izdarījuši mums zināmie politiķi, tas diemžēl, mums ir zināms. Un nekā laba tur nav. Lai veicas!!!
krogs
k
Da nav vi'niem ko teikt ....... Pamurgo kaut ko par kaut ko un ar to cauri....
Man patīk
M
Man patīk! Tas nekas, ka nav pazīstami. iepazīsim. Tikai ļaujiet viņiem runāt. domāju, ka viņiem ir ko teikt!!!
organ`s
o
vai tiesa, ka mans muzicētājs notiņu radītājs Aivariņš K. savulaik ir bijis Kultūras Glābšanas Biedrības rokaspuisis?
nana
n
Tiesa gan.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas