Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kehris: Par lata devalvācijas jautājumiem ir jādiskutē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
channel
c
Izlasot tavu izteicienu par pensijam nobijas par tavu IQ. Cita valsti tu uzreiz butu saukts pie atbildibas ka aparteids pret savas tautas. Apzelojami ka tadiem uztic valdit.
Ilmārs
I
Padiskutēsim par Kehra kapitālistiskā darba trieciennieka pieredzi,strādājot divpadsmit uzņēmumu padomēs vienlaicīgi!
Eva
E
Varbūt,Kehri, parunāsim par to,kāpēc Latvijā rupjmaizei un briljantiem ir vienāda PVN likme?
Melānija
M
Padiskutēsim par koalīcijas un "Ekonomistu apvienības 2010"tabū-progresīvo ienākuma nodokli!
Leiputrija
L
Diskutē, bet atejā uz poda.
meitene jautātāja
m
Cik ilgi vēl "Diena" pievērsīsies pagātnes rēgu vāvuļojumiem? Vai neredzat, ka lasītāji gaida ko citu?
Tā nu tas ir...
T
Ekonomista Kehra un tam līdzīgu dēļ esam tur kur esam.
Ieva
I
Ak jā, vēl viens konkrēts jautājums: kāpēc vietējie farmācijas produkru ražotāji ļauj (un visu laiku ir ļāvuši), lai, piemēram, tas pats orgsintēzes institūts patentus par sviestmaizi pārdotu uz ārzemēm? Vai, pimēram, kāpēc neviens tik ļoti ražot alkstošais nevēlas palīdzēt zinātniekiem ar Rigvir reģistrāciju? Jo šādu preparātu pēc tam var pārdot par oi cik lielu naudu!
Ieva
I
Bet vispār Kehris varētu sākt kaut vai iesniedzot konkrētus pierādījumus, ka pēc devalvācijas visi metīsies ražot, turklāt nodarbinot visus, kas ir spējīgi pastrādāt- tas, lai būtu, kam pirkt energo (un citu resursu) cenu kāpuma dēļ sadārdzināto produktu un, lai nebūtu lielas summas jātērē socpalīdzībai. Un pie reizes derētu paskaidrot, kāpēc "treknajos" gados, kad ar kreditēšanu nebija problēmas, gk. spekulēja ar īpašumiem, nevis ražoja.
muļķītis
m
nezinu nevienu iemeslu,kāpēc butu jādevalvē!es muļ;kītis nesaprotu ,kāds labums valstij?šķēlem,jā!
Yankee Lima
Y
LKP CK propagandas mašinas šefam jatura mute. Visas Latvijas nelaimes sākas ar komunistu - tādu kā Kehris - graujošo darbību. Tas "ekonomistu klubs" arī ir LKP CK izgudrojums, kas "teoretiski" pamatoja oligarisko grupējumu Latvijas vērtību prihvatizāciju.
ddddddd
d
Kur Kehris, tu valstij piga.
Dīzels
D
Kad pāris gadu atpakaļ Kehrim pajautāja ko viņš tajā mēnesī par 2000 Ls. ir izdarījis, Kehris domāja, domāja un nevarēja atcerēties ko ir darījis. Tagad tēlo gudro . Kad mūziķis pa jokam pasaka , lai neskrien uz banku mainīt latus šo gandrīz ieliek cietumā . Bet šeit katru dienu ķēmi par to runā un nekas. Lata devalvācija der tikai biezajiem, pārējiem kā striķis ap kaklu.
ekonomikas students
e
Kehrim jau nu vismazāk būtu jālepojas ar ekonomistu apvienības 2010. "panākumiem" un jubilejas svinēšanu. Ja Latvijai ar šo krīzi un radītajām problēmām vēl ir par maz..., tad "pilnai laimei" vēl vajadzētu kaut ko izdarīt ar LVL. Šķēle arī saka: "arvien ir alternatīva paplašināt lata koridoru, saglabājot to pašu lata piesaistes kursu pret eiro, tādējādi ļaujot celt iekšējo patēriņu" Mums jau augstskolā māca, ka "paplašinot lata koridoru" (Šķēles devalvācija) nav jāiet pie zīlnieces, lai saprastu uz kuru pusi LVL "aizpeldēs" brīvajā koridorā. Par nožēlu, tas nebūs brīvais finanšu tirgus, kas "brīvajā koridorā" nosvērs LVL, bet gan sabiedrības psihoze un kopējā panika. Sekos totāls haoss ar drudžainu LVL maiņu pret EUR, preču un pakalpojumu cenu regulācijas u.t.t. Šķēles k-gs, pie šādiem apstākļiem nekāds patēriņš netiks stimulēts. Tās ir pilnīgas muļķības.
Ieva
I
Diskutēta jau var, bet tikai profesionāļu aprindās, jo tautā no šādām diskusijām var sacelties tāda panika, ka visas bankas nolaidīs pa burbuli, un nekāds aizdevims nelīdzēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas