Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Keris: Bārzdiņš ir kā Harijs Poters, kurš cīnās ar melnajiem spēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Smuki jau izklausās,bet ja Bārzdiņš tika "uzmests"pēc vēlēšanām,tad kāpēc viņš neatkāpās uzreiz?
polis
p
Da stulbie letiņi, ko jūs nerubī, ka jums ir pamesta "lielgabalu gaļa", kuram scenāriju jau uzrakstīja! Ja naudas nav, tad nav. Vienalga kas to saka Bērziņš, Kārkliņš, utt. Neaiziet, vai?
$$
$
Medicīnā , tāpat kā izglītībā ,galvenais mērķis jau ir atņemt naudu un savākt SVF prasītos miljonus . Par sakarīgām reformām un nozares attītību kopumā jau tur neviens nedomā.
ai,ai,ai
a
Vai Keris ar melnajiem spēkiem domā slimo un novārdzināto tautu?
info
i
Ja ir kāds melno spēku pārstāvis, tad Keris tas ir noteikti- vismaz pēc ģīmja ir redzams.
dzeris- Klusais
d
Jā, Vācijā bija liels skandāls. Bet socialists es neesmu, vienkārši, domāju, ka patreiz vairākums nav gatavs un pat nav spējīgs apmaksāt ne apdrošināšanu, ne pilnu maksu par šo pakalpojumu, vienīgais ceļš - tie, kas maksā sociālo nodokli, un tie, par ko maksā valsts - bezdarbnieki, pensionāri - tie pakalpojumu saņem, kas nemaksā - tie maksā pilnu cenu. Igauņiem tādi esot ap 5%.
Ieva
I
Bet vislabāk jau par veselības aprūpi pateica viens no Saeimas ārstiem (neatceros kurš), kas piesauca zobārstus: kabineti mums esot šiki, tikai cilvēki bez zobiem staigā. Un ja vēl pirkšana notiek pēc principa: gan jau valsts kaut kad samaksās....Jautājums, vai nenoprivatizēt visu pie velna vecās mātes? Nu jā, bet ja bez zobiem kaut kā var mēģināt iztikt, lai gan nepilnvērtīgs uzturs, visi iespējamie sirds un locītavu iekaisumi laikā nelaboto un neizrauto zobu dēļ, savukārt, ja, piemēram, cilvēkam laikā neatklāj kuņģa čūlu, jo rindas uz kobru ir garas, un vajag jau vispirms nosūtīt, un arī PPI daudziem nav nemaz tik lēts prieks, tad cilvēkam būs kājas gaisā, turklāt, visticamāk ne jau pēkšņi, bet vispirms viņš tiks ar neatliekamo palīdzību aizvests uz slimnīcu, kur iztaisīt operāciju, varbūt izmantos reanimācijas iespējas...
klusais
k
Kaut kā neesmu gan dzirdējis , kaut pazīstu viņu no dzimšanas ( manas ), būs laikam slēpis. Vispār fanāts viņš tai lietai bija , tas fakts. Cik zinu , ka bij gan stāsts, ka viņš baigi sanaidojās par iekārtām , kura slimnīca dabūs un protams varenā cīņa ar Lielo Lāci ( ne Romanu bet Āri ) par centra vadītāja amatu ,kas pieņēma reizēm stipri neetiskas metodes.
Ieva
I
Jānis Volkolākovs- protams to shēmu, kā tikt pie kaut vai silikona vārstuļiem, var interpretēt dažādi, bet fakts ir fakts: ierēdņi pateica, ka iztiks arī ar bleķīšiem, bet dakteris un nodaļas vadītājs izdomāja interesantu kombināciju, kā cilvēkam ar slimu sirdi implantēt vārstuli, kas ir vieglāks un tātad sagādā mazāku slodzi!
Ieva
I
Man liekas, ka veselības aprūpe ir tikai viens piemērs valsts pārvaldes izpausmēm. Tāds uzskatāmāks piemērs, jo tie paši uzņēmēji, piemēram, var mēģināt ķepuroties visādos nelegālos un puslegālos veidos, taču slimnieki....UN VISSTULBĀKAIS, PROTAMS, IR TAS, KA PAGAIDĀM VESELIE ĀTRI VIEN IZLEMJ, KA PIE ĀRSTA IET NAV JĒGAS, JO NAUDAS ĀRSTĒTIES NEBŪS. Tikai problēma jau tā, ka ir daudz relatīvi vienkārši ārstējamu slimību, kur ārstēšanu valsts ar gariem zobiem kaut cik apmaksā, taču ja šādas slimības ielaiž....
klusais
k
Kurš ta tas bija , kurš ar gleznām spekulēja? Kaut kas nedzirdēts gan.
klusais
k
Smalkās lietas ir viens stāsts , bet tas ,ka tās ir sapirktas vairumā ir cits . Nauda ir notrallināta reizēm bezjēdzīgi. Un tajā pašā laikā nav dzirdams, ka kāds medicīnas darbinieks to skaļi pateiktu.
Ieva
I
Lai gan par tiem ierēdņiem- kad, piemēram, izlasīju, kā sirds ķirurģijas nodaļas vadītājs padomju ēras norieta gados ar gleznām spekulēja, lai pacientu ārstēšanai nepieciešamas lietas iegūtu....Vai, piemēram, tie stāsti, ka dokumenti mirstoša bērna ārstēšanai ārzemēs tiek atmesti atpakaļ vienkārši nepareizas pieturzīmes dēļ....Vai, piemēram, absolūti nepieciešams palīgaparāts- vispirms ierēdnis pasaka, ka tāda bērniem vispār nav, tad nosauc 10 reizes lielāku cenu, nekā patiesībā.... VIENKĀRŠI RODAS JAUTĀJUMS, KĀPĒC TĀDI PIE MUMS DRĪKST STRĀDĀT? KAS PATIESĪBĀ TO VESELĪBAS NOZARI BĪDA (SPĀRDA)? UN KAS TĀS MUMS PAR VALDĪBĀM, JA MINISTRIJA VAR DARĪT JEBKO, BET NEVIENAM NAV NEKĀDAS DAĻAS?
Ieva
I
Ar to dārdzību- tā pati nerēķināšana, varbūt arī izglītības trūkums, jo būtībā jau ir vērojamas abas galējības: vai nu uzreiz ķeras pie lietas ar vērienu, vai mēģina izbraukt cauri, līdz tik un tā jāķeras pie dārgākajiem līdzekļiem. Savukārt slavenības iespējams tiešām grib paspēlēties ar smalkām mantiņām- piemēram, bija VM reklāmas avīzē nointervēts viens vācietis, kas stāstīja, ka Stradiņos esot reti smalka angioplastijas ierīce. Viņiem esot vienkāršākas, tik operāciju arī viņi veic daudz vairāk. Vispār jau dakterīšu vēlme paspēlēties ir normāla, taču, ko ierēdņi? Apsēžas un saraksta vienā stabiņā ieguvumus, ko tas superaparāts dod un otrā- kredītmaksājumus, apkopes izmaksas un galvenais to, cik naudas ārstēšanai varēs atvēlēt?
klusais
k
Lauku ārstu prasme gan ir reizēm apšaubāma, bet kādi nu lauki , manuprāt tā pati siguldas slimnīca tiek ar smaidu uztverta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas