Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ķirsons gatavs vēlēšanās atbalstīt Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bijušais
B
Cita ce'la nav,bet b'us labi.
vecais
v
Loģiski. Balsošu.
hm
h
laikam jau Lido iet uz grunti, ka Ķirsons met aci uz politiku
Tā ir - :)
T
Ķirsona bizness sarūk ! Ja sākumā tas viss bija tik neparasti un interesanti, tad nu jau cilvēki daudz vairāk redzējuši un prot vērtēt, salīdzināt. To, ka LIDO visi ēdieni vienādi garšo, ka cenas ir saskrūvētas nesaprotamos augstumos, visi esam pamanījuši, tāpēc tiek meklētas draudzīgākas ēstuves. Draudzība ar Šleseru Ķirsonam dod cerību ielīst kādā jaunā naudas spraugā.
:)
:
Toč prātu izkūkojis. Zini, Gunār, Latvijas Krimināllikumā ir tāds nozieguma pants, kurš saucas "Augļošana". Tajā ir rakstīts, ka ir noziegums aizdot naudu cilvēkam, par kuru ir skaidri zināms, ka nevarēs to naudu atdot. Tad lūk, ja esi aizņēmies naudu vai taisies aizņemties no Šlesera, tad, pirmkārt, zini: tā ir mums, latviešu tautai izkrāptā nauda. Otrkārt, tu uz visiem laikiem izraisīsi riebumu pret savu personu, ja atbalstīsi Šleseru vai pārdosies viņam kā nožēlojama prostitūta. Ja tavs bizness ir sarucis, tad es tev varu pateikt, kāpēc: tie ēdieni ir kļuvuši nesamērīgi dārgi un tajā pašā laikā neveselīgi un negaršīgi. Bez tam - tu esi vājš biznesmenis daudzos citos jautājumos. Jo redzi, lai izprastu, ko darīt, lai bizness ietu cik necik vienmērīgi, ir par maz ar bārmeņa darba praksi. Arī skopums un alkatība savu reizi ir jānoliek malā, bet tu to neproti. Līdz ar to - tādi kā tu (, un tādu, kuri savus biznesus un naudu priekš tam ir sataisījuši negodīgā ceļā) agri vai vēlu nokrīt no klints dziļā aizā. Un atpakaļ jau vairs nevarēsi izrāpties, - te tev nelīdzēs arī lielais draugs Šlesers.
bijušais lidotājs
b
Ja paskatās ķirsona kunga veidotos eklēktiskos arhitektūras "paraugus" Viešura krastā, nav jābrīnās, ka arī citās jomās viņš vēl atrodas pubertātes stādijā. Nu pateica, ka Šlesers patīk, nu un? Šlesers vismaz sola to, ko gaida katrs bezdarbnieks vai aizsapņojies lidotājs.
salaca
s
Esmu vīlies Ķirsonā, līdz šim domāju, ka viņš ir kļuvis kaut nedaudz gudrāks.
Šampēteris
Š
Spriežot no texta satura abi - uzņēmējs un politiķis ir skolas biedri.
hmm
h
vai tieshaam Kjiirsonam iet TIK slikti, ka jaapielaizaas Shleseram? Es ljoti cieniiju Kjirsonu, briinos
Vientulais vilks
V
GUNI,mani vars LIDO estyuves neredzesi.AMEN.
marča
m
Daugavas taisnotājs. Pirms gada vai pāris Ķirsons nobrauca ar laivām pa Gauju un pēc tam klāstīja savas vīzijas, kā dabu būtu jāsakopj. Palaid tik vaļu, Gaujas krastus nobetonētu, lai ērti izkāpt, krastos saliktu Lido ēstuves, krūmus izcirstu. Ak, zivju dzenīšiem u.c nebūtu kur dzīvot beigās? Nieki, Lido mākslinieki saliktu glītus darinājumus no plastmasas vai pat koka. Katrā ziņā, kopš sapratu Ķirsona politiskos uzskatus, uz Lido neeju un veikalos Lido ražojumus nepērku. Šašliks, jāsaka, ir bijis garšīgs, bet gan jau citu atradīšu.
dihlofoss
d
KGB izaukletie Latvijas "biznesmeni" valsts parvalde...tragedija.
Kaspars Gasūns
K
Runājošajam čaiņikam piebiedrojās runājošā kotlete - intelektuāļu saiets.
dakots
d
...Šlesers taču farcoja pie viesnīcas Latvija padomju laikos....Ķirsons pa bāru ņēmās...abas šīs profesijas bija cieši saistītas ar čeku.....
mazgudrais
m
šleserjugends no visas sirds pa komentiem ņemas, varbūt papucis uzsauks kādu limonādi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas