Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kleckins par Streipu: iedomājies, ka ģēnijs, kaut ir aprobežots amerikāņu puika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rezultāts "naļico"
r
Fakts, ka ar Kļockina un citu līdzīgo "profesionāļu" pūlēm valsts galvenā TV padarīta par nebaudāmu (izņemot Streipa un Dombura raidījumus). Citiem vārdiem,- atbrīvota vieta krimināli apsūdzētā Ēķa privātajai televīzijai.
varbūt sākumā
v
Kļocina kungs varētu pastāstīt: kurš tad toreiz bija tas zvanītājs, kad filmai par Pūķina rebēm pēkšņi tas taimkods samaitājās?:)
Un pie tam
U
ļoti apdomīgi, ka tieši šonedēļ amatpersonas paziņojums publicēts, jo K.Streipa raidījumi vasaras režīmā, t.i. nav ēterā.
zigis
z
Nesaprotu,kā Kļockins vēl joprojām ir amatā pēc visām VIŅA kritikām.Jāatlaiž viņš un visa padome-galīgi bezjēdzīga...
čiepa
č
Būtu pagalam traģiski, ja visos latviesu TV kanālos tikai monotoni nolasītu informaciju, kā tas jau bieži notiek un ir bezgala kaitinoši. Laba žurnālistika nav ziņu lasīšana no lapas. Bez sava viedokļa, bez personiskās attieksmes žurnālists ir '' tukša vieta''.
Pikselis
P
Kļockins visu savu "profesūras" laiku LU studentiem potēja mazvērtības kompleksu. Viņa visvairāk lietotais teksts: "Mēs latvieši esam maza tauta. Mēs jau neko nevaram." Diemžēl, daudziem viņa skolniekiem tas ir pielipis.
jautrais
j
.... nezinu viņu rēbas... bet par Kļockina darbību neesmu aukstās domās...man liekas no televīzijas viņu sen bija laiks izdzīt ar s.. koku...
gudrīte
g
D » santa 28.06.2010 11:26 . Tieši tā jau ir mūsu galvenā problēma - paplestā mutītēm ņemt pretī visus "aizokeāna" mēslus pretī, neizvērtējot vai tas mums ir vajadzīgs un vai tas mums der. Tāpēc jau esam, tur kur esam. ...... Protams, labāk klausīties sabojājušos taimkodus - senīlus ebreju onkas!
Guntis
G
un visu cienju shiem zhurnaalistiem, kuri sauc lietas taa, kaa taas sauc. ja kaads uzskata, ka taa nav patiesiiba, var tiesaaties.
Guntis
G
nu jaa, davai, tad tagad buus taa: ja politikjis saka, ka taa ir visaa pasaulee, tad mees visi tam ticeesim, un nebuus neviena, kas pastaasta tautai patiesiibu. nost ar Streipu, nost ar visiem gudriishiem zhurnaalistiem, lai dziivo profesori, kuri zin, ka ASV zhurnaalistus par viedoklja paushanu tamliidziigos raidiijumos tiesaa, liek cietumos un atsevishkos shtatos izpilda naavessodu! par briivu un demokraatisku Latviju!
Suņa sirds
S
Ienīstu Kleckinu! Manuprāt, viņam jau sen ir laiks pensionēties un audzēt nemodificētus "pomidor4ikus" siltumnīcā kādā pieRīgas mazdārziņā... kaut vai uz Zaķu salas! Man nav žēl... :) Abrams ir norakstāms kā veca sagrabējusi rakstāmmašīna un iznīcināms ar "Deci" kā Kolorado šata vārdā nosauktā vabole - kaitēkle. Šodien lasīju lidmašīnā visas Latvijas avīzes, tajā skaitā "Neatkarīgo" joka pēc... nu tik neprofesionāla žurnālistika sen nav redzēta - pats smieklīgākais ir tas, ka Kleckins tur kaut ko melš par profesionālu žurnālistiku un tamlīdzīgi. Vai tas kverplis tiešām domā, ka tauta ir tik stulba, ka neredz kas viņš par zvēru? Kas Kleckim vēderā? Vai sirpis un āmurs ieķēries zarnu traktā??? Neskatos Latvijas televīziju, jo tā smird pēc "veciem sakārņiem", kas to vada un kontrolē. Neiet jau runa par televīzijas tehnoloģisko stāvokli vai finansējumu, bet gan par "cilvēkiem", kas to kontrolē un vada. Paldies Dievam, izbijis LU SZF students
vuarzazi
v
Streips : « prīmā » un « foršs » žurnalists !
tādi esam
t
Gan NRTV un pats Klockins ir pilnīgi tukša vieta. Toties bez Streipa un Dombura LTV 1 būtu arī tukša vieta.
LAčPLēš
L
Uzņēmīgs tāpēč,ka šim ir liels caurums.Streips ir tipisks kretīns un latvieši par tādiem caurumveidīgajiem iet brēgdami aizstāvēt dēmonukratījas interesēs.Visi par pezdorastizācīju un Latvijas iznīcību.
lauķe
l
Ko nu murkšķi Kļockin - vecais komunistu lapsa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas