Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

KM: par dāvanu kartēm tika lemts pirms aizliegumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Gasūns
K
Es gribu zināt vārdu, uzvārdu un amatu tam, kurš ir konkrēti atbildīgs par tā lēmuma neatcelšanu (kaut arī neticu, ka tas lēmuma papīrīts patiesībā nebija uzmeistarots ar atpakaļejošu datumu). Un viņš ir 100% jāatlaiž. Savukārt tie, kas šobrīd iestājas un aizstāv šo lēmumu - ar vēl nepieredzēti nožēlojamu attaisnojumu -, ir noliekami rindā uz atlaišanu no darba/izmešanu no valdības. Punkts.
jautrais
j
...šādi motivēt var pirmās klases skolnieks, bet iestādes vadītājs ir atbrīvojams un izdotā nauda jāiekasē atpakaļ, to paredz ierēdniecības likums..analfabēti...
Ozols
O
Stulbākā jebkad dzirdētā atruna ;)
Tautas Balss
T
Kamēr kādu neietupinās cietumā ar mantas konfiskāciju, tikmēr tautā briedīs nemieri, kas var novest pie revolūcijas un Kultūras ministrijas bandas nomešanu no varas, kā arī šīs bandas kārtīgu iekaustīšanu cietumu nārās. Ja ministrs to nesajēdz, tad tas ir nožēlojami, jo nezina, ko var izdarīt latvieši, kas nāk no latviešu sarkaniem strelniekiem.
e1
e
Kultūras ministrijas izplatītais paziņojums liecina, ka KM vadībā joprojām valda pārliecība, ka viņu pielietotais paņēmiens, izdaļājot dāvanu kartes, taupības laikā bija normāla rīcība. No cilvēkiem ar šādu pārliecību ir bezcerīgi sagaidīt konsekventu un valstisku rīcību, viņi nevis skaidro valdības lēmumus un organizē valsts mantas godprātīgu pārvaldību, bet rīkojas pilnīgi pretēji. Kā šajā gadījumā - valdības loceklis ar savu attieksmi rāda caurumus, pa kuriem var formāli apiet valdības radītos noteikumus. Ja tādi vadītāji paliek nesodīti, tie provocē citus sekot viņu piemēram.
zigis
z
Kaa varam atlauties "stulbus" ministrus,kas nesaprot materialas piemaksas pie algas?!
šausmas
š
Kultūras ministrijā no pašas kultūras nav ne smakas ,aferistiski gājieni ,lai izzagtu valsti caur ,milzu algām , dāvanu kartēm un demagovas laikā arī caur vadības līgumiem, izmantojot likuma terminu divdomību. Tā parasti atrunājas prasti krāpnieki ,ne ministri. Vienkārši sakot -tautas pilnīga čakarēsana
šausmas
š
Kultūras ministrijā no pašas kultūras nav ne smakas ,aferistiski gājieni ,lai izzagtu valsti caur ,milzu algām , dāvanu kartēm un demagovas laikā arī caur vadības līgumiem, izmantojot likuma terminu divdomību. Tā parasti atrunājas prasti krāpnieki ,ne ministri. Vienkārši sakot -tautas pilnīga čakarēsana !
:):):)
:
viss sākas no kūltūras,mums vēl tāls ceļš ejams un ne biblotēka to cels,ne kocertzāle,var tos apmeklēt un tēlot,ka no tā ko saprot,bet patiesībā......un tādi valsti mums vada-nav viņiem sirdsapziņas un nav jau vairs par ko brīnīties,būtu jābrīnās ja notiktu otrādi.
SVF
S
KM: par dāvanu kartēm tika lemts pirms aizliegumiem--- var iedomāties vēl infantilākus pamatojumus ierēdņui sevis apdāvināšanai par nodokļu maksātāju naudu? lēmumi pirms aizliegumiem NAV NEATCEĻAMI. tas nav ne mazākais attainojums. steidzīgi - Valsts pārvaldes reformu!
dzeris
d
Jā, mūsu augstāko ierēdņu un dažu politiķu cinisms, visatļautība, nesodomības aopziņa un nekaunība sasnieguši tādus augstumus, ka viņi vairs nejūt atšķirību starp patiesību un meliem, labo un ļauno. Nekas tāds nevienā citā valstī nebūtu iespējams.
ierednis
i
Tautas partijai pēdējā laikā neklājas viegli...:)) īpaši pēdējās dienās! Laikam tas ir oranžo beigu sākums: ar izgāšanos un pilnīgu fiasko beidzās Kalvīša sludinātie treknie gadi, kuri nepienāca...; tad slavenais finanšu ministrs "nothing special" Slakteris (pat kauns smieties); Armijas zirgu rotas folklora aizsardzības ministrs Veldre; Šķēles&Co neiespējamā misija atgriežoties un sarīkojot lata devalvācijas konferenci... Šodien... - pilnai TP laimei vēl Segliņš dabūs noskaidrot kā TP piesedza Bičkoviča nelikumīgo pilsonības iegūšanu; Kāpēc Rozentāle nepakustināja pat savu pakaļu, lai aizbrauktu uz Bausku par slimnīcas slēgšanu; Ints Dālderis ir nevēlams kūltūras ministrs..., pie kam, vēl ar KM "dāvanu kartēm".... .... Pilnīgs ārprāts! Vai oranžie to spēs izturēt??????
Atkārtojums
A
Valsts darbinieks, kurš tērē uz nebēdu svešu naudu, tik viegli no tērēšanas un izšķērdības neatteiksies vis. Jo viņš to ir pieradis darīt ilgus, patīkamus 15 gadus. Tādēļ vienīgais paņēmiens, kā viņu atradināt, ir - sist ilgi, stipri un neatlaidīgi ar mietu pa galvu. Sist un atkārtot - "nedrīkst! nedrīkst! nedrīkst!". Kā nepaklausīgam sunim, kurš dara nelietības. Cita ceļa nav. Jāsit ilgi, stipri un neatlaidīgi. Pie tam, nekādi sīkāki paskaidrojumi nav vajadzīgi, jo tāds ierēdnis attiecībā uz naudu neko citu nesaprot, kā tikai grābšanu.
Ledins
L
aa, nu tad jau viss kaartiibaa. HAHAHAHAHAHHA
Onjons
O
Tiesiskā nhilisma paraugstunda KM izpildījumā.. nožēlojamas KM atrunas..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

“Kur vēl tālāku cinismu. Tāpēc paraugprāva ir vajadzīga, ja reiz gribam pielikt punktu un lauzt šo monstru – cinismu, visautļautību, nesodāmību, kas visu laiku ir bijusi iespējama. Pie tam sistēma, kurā viens otru atbalsta – viens izdarīs pārkāpumu, bet otra amatpersona nostāsies pozā, lai šo pārkāpumu noslēptu, attaisnotu, ka pārkāpuma nav bijis.”

Ingūna Sudraba Latvijas radio


LASI VĒL

KM pilns paziņojuma teksts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas