Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

KNAB civiltiesiskā kārtā piedzīs valstij nodarītos zaudējumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
TAD TAČU MŪSU SEIMAI un visām VALDĪBĀM + PARTIJĀM būs GALS .
Ganbei
G
Ideja jau laba, tikai Vilnītis ir totāli izgāzies kā jurists stāstot šitos murgus. Vai viņš to diplomu ir nopircis!!!!
Beidzot.
B
Nu jācer ,ka tas bezatbildības ledus beidzot sakustēsies,un tam bija jānotiek jau sen atpakaļ. Tad , kad valsts amatpersonu noziedzīgie nodarījumi pret valsti un tautu kopumā tiks civiltiesiski tiesāti,tad tiešām varbūt kādam būs nedaudz bijība, un tā pārmērīgā rījība tiks piebremzēta. KNAB am sen bija jāreaģē uz valsts kontroles atklātajām nelikumībām,neatkarīgi no amatpersonas ieņemamā amata un statusa.Tikai ar likuma spēku vairs šeit Latvijā vēl varētu ko līdzēt,jo cik tad ilgi šo valsti var laupīt tie ,kam ir pieeja valsts naudai.Tas ,kas Latvijā notika visus iepriekšējos gadus un notiek vēl jo projām nav normāla cilvēka prātam aptverams,jo valda pilnīgi totāla bezatbildība augstākajos līmeņos.Apzog valsti kā vien var ,jo izdomāti likumi kurus šīs zagšanas shēmas var mierīgi apiet,un tādu darboņu Latvijā netrūkst.Ir jāievieš stingri naudas kontroles un plūsmas likumi,un katram ir jānes personīga atbildība par naudas izlietošanu valstī.Līdz šim KNABs uz visu valstī notiekošo naudas šķērdētāju patvaļu ir noraudzījies caur pirkstiem,un praktiski savu darbu nav veicis kā tam būtu jābūt.Sāciet taču vienreiz rīkoties,un lai tas nebūtu tikai fragmentāri,bet lai tā izveidotos tiešām par stingru uzraudzības un tiesisku sistēmu,kas noliktu pie vietas katru ,kas mēģinātu palaist nagus pret pret valsts naudu,lai to piesavinātos ar jebkādiem līdzekļiem. Siem sodiem būtu jābūt ļoti stingriem.Lai izdodas!
Zuka
Z
Cik man zināms, tad cietumsodu var piespriest tikai par Kriminālpārkāpumu.
sos
s
Tiesu sistēma Latvijā ir sapuvusi: 1. Vainīgajam, kam ir nauda nepiedāvā segt radītos zaudējumus; 2. Tādi biezie nokļust nevis atvērtā vai daļēji slēgtā režima cietumos, bet taisni rīklē pie recidīvistiem slēgtajos režimos. Pēc tam biezo nelegālie līdzekļi jau ripo kriminālā nezvēra asinīs. 3. Cilvēki, kuriem ir bijusi saikne ar lielu naudu arī bez kontroles ielido pie recidīvistiem uz apstrādi un ātri vien visas nianses par to, kur uzņēmumiem glabājas materiālie labumi ir zināms. 4.Tā ir labi atstrādāta shēma jo arī mentiem atlec trekns kumoss. Tā teikt roka roku mazgā. 5. Ceru, ka par administratīvajām lietām cietumos neliks, bet ļaus atlīdzināt zaudējumus.
klusais
k
Ideja protams laba, tikai jācer ,ka tas izdosies, jo par ko piedzīt ir atliku likām. Vienīgais ,kas bažī par KNAB, tad tas ir skatījums no malas un to , ka KNAB izskatās pilnīgi zaudējis aktivitātes pēc Loskutova aiziešanas. Nezinu ,kur problēma , bet izskatās ,ka Vilnītis nevelk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas