Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

KNAB lūdz sodīt deputātus Kalniņu un Šķesteru par sievu nodarbināšanu parlamentā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiepa
č
Šo praksi uzsāka VVF, nodarbinādama savā birojā visu savu ģimeni- vīru, meitu un dēlu! Tad KNABim knābis bija ciet! Saeimas kancelejas vietā es tieši censtos atrast kādu radinieku, lai nodrošinātu deputātam maksimāli lojālu palīgu. Nu var jau iet arī citu ceļu, pielikt večiem katram pa jaunam skuķim, lai jauktu ģimenes, kā tas ne reizi ir jau bijis. :)
domādams neizdomāsi!
d
Tā nu tas ir, šakālēn » domādams neizdomāsi! 18.01.2010 22:03 Šķesters ar savu galvu jau otro vai trešo sasaukumu sēž parlamentā, bet tu ar savu tik vien vari, kā viņu apriet. _ iespējams viņam pienācis laiks atdod vietu man :)
ha
h
Gribētos uzzināt, kādus milzu kalnu šīs sievas apgāza par nodokļu makšatāju naudu? Nerunājot par pašiem deputātiem.
komponists
k
Meklēju sev palīdzi darbam saeimā. Darba savienošanas kārtībā jāpilda arī sievas pienākumi. Līgums tiek noslēgts uz 3 gadiem, bet var tikt lauzts, ja nav panākta seksuālā saderība.
LETAi
L
...manai bijušajai palīdzei uz 0.5 slodzi piedzima dēls :)))))))))))
Puaro
P
Šķesters ar savu galvu jau otro vai trešo sasaukumu sēž parlamentā ------------------------------------------------ ---------------------------- Labāk nepateiksi - ""sēž ar galvu"". Tāpēc šī valsts ir tur kur tā ir, ka personas, kurām būtu jādomā, kā labāk attīstīt valsti, domāšanas instrumentu - galvu, izmanto sēdēšanai!
Pikselis
P
Kalniņš - deputāts jau pats par sevi ir liels pārpratums. Bet ko Saeimā dara Šķesters?
tādi esam
t
Smieklīgi. Pa kuru laiku Šķestera sieva - daudzbērnu māte - var veikt deputāta palīga funkcijas? Lai vai kā -taču naudiņa paliek ģimenē.
valdis
v
paligs-tas tiek atrasts no to specialistu vidus kas pārzina lab i attiecigo nozari par ko ir ieintresēts darboties palamentarietis nevis tagad,,pagudrie,, visur un vienmēr un tad jau nav brinums ka labakais arguments ir ,,okupants ,,fašisists,,un kā kronis ,,aizver muti,, nu nav ka tā sieva vai sievasmāte ir tās zinatniece par visu tad tādā gadijumā viņai tur jābut nu par tiem ,,noslepumiem ,, nepaliksim smieklīgi ko tad mūsu deputāti šajos 20 gados ir kāds izmetis un tas ir bijis sensacija nu nav tā ,bet ja ir runa par valsts noslepumiem vai tad tām sievām ari ir pielaide?
Tā nu tas ir, šakālēn
T
Šķesters ar savu galvu jau otro vai trešo sasaukumu sēž parlamentā, bet tu ar savu tik vien vari, kā viņu apriet.
Deputāts
D
Palīgam pieejama sensitiva, jūtīga, konfidenciāla informācija... Kā tad, ja jau piedzima dēls.
4 acu princips
4
Es saprotu, ja viens ir valsts uzņēmuma vadītājs, bet otrs - galvenais grāmatvedis. Vai viens - noliktavas pārzinis, bet otrs - uzņēmuma galvenais grāmatvedis. Bet šeit? Ko tad tas deputāts kopā ar savu palīgu var izšeptēt?
Kur ir problēma?
K
Saeimas deputātu palīgu darbības lauks ir pietiekami nedefinēts un viņu darba vērtēšanas sistēma pietiekami nenoteikta, lai taisītu te kaut kādas problēmas.
Jāmainās palīgiem
J
Reālākā izeja - vai nu šķirties, vai formāli mainīties palīgiem.
Reāls interešu konflikts?
R
Šīs situācijas nav klasiskais interešu konflikts. Saeimas deputātam tauta ir dāvājusi tik lielu uzticību, ka palīga izvēle ir pats pēdējais, pret ko tauta gribētu un varētu iebilst. Bet KNABim jau par kaut ko vajag piesieties, jo ar tām nopietnajām korupcijas lietām ir tā pašvaki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas