Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

KNAB neapstiprina presē minēto informāciju par Šleseru

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietniece Juta Strīķe otrdien neapstiprināja presē minēto, ka pret politiķi Aināru Šleseru (LPP/LC), iespējams, varētu tikt uzsākts kriminālprocess. Tas bija vienīgais komentārs, ko J.Strīķe sacīja par šo tematu.

Neatkarīgā Rīta avīze otrdien raksta, ka neoficiāli zināms, ka KNAB lietvedībā ir vairākas pārbaudes saistībā ar lidostu Rīgu. Avīze atgādina, ka lidosta bija A.Šlesera kā satiksmes ministra atbildības sfērā un norāda, ka līdz šim izskanējis, ka lidosta konkrētiem pasākumiem prasīto un saņemto valsts dotāciju patiesībā ir izmantojusi zaudējumu segšanai un pavisam citiem pasākumiem. Vienīgais, ko varētu pārmest, ir tas, "ka es neļāvu lidostai bankrotēt", viņš atbildējis Neatkarīgajai.

"Kriminālprocess ir vienkārša pārbaude. Lai pārbauda, man nav ko slēpt. Tikai tiesībsargiem jāapzinās, ka ir priekšvēlēšanu laiks un jebkurš viņu lēmums ietekmēs politisko procesu," uzskata bijušais satiksmes ministrs. KNAB nav aicinājis A.Šleseru sniegt informāciju, vēsta avīze.

(precizēts virsraksts)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas