Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

KNAB šefs: būtu godīgi, ja Strīķe un Jurašs izietu melu detektora pārbaudi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dima
D
Piekrītu ,ka ir raksturu un nodarbošanās pētnieki,kuri pēc žestiem,uzvedības ,arī roku līnijām var daudz ko pateikt par cilvēku.Tikai nezināju ,ka arī tu ,pie tam ar precizitāti līdz 95 %,esi apveltīta ar šādām spējām.Jo ne tavs izteiksmes veids (gribas слыть par asprāti) ne faktoloģiskais materiāls (Kopš Sončika laikiem nekas nav mainījies!...............p.s. Andrejs Sončiks bija VID ģenerāldirektors un tika atstādināts vēl pirms KNAB izveidošanas ) par to neliecina.Un novēlu vairāk apgūt zināšanas un faktus ,lai nevajadzētu vadīties tikai no patīk,nepatīk emocijām t.i revolucionārās sirds apziņas,tad arī tu varēsi ...........................loģiski spriest par valstī notiekošo bardaku un bardaka veicējiem
asfdsf
a
pasam vinam ir jaaiziet paarbaude
vecmāmiņa
v
Man gan liekas, ka Vilnīša kungu Saeima darbā ielika, tad jau tā nemaz nevar aiziet un pateikt kādam. Bet varbūt viņš nevis turas pie kašķa , bet cīnās par taisnību?
pamela
p
Dima,dimočka,- и хочется и колится и мать не велит !Kā jums /jums Dima jums,jo ar "tu"es uzrunāju draugus/ gribas слыть par asprāti.Nu nesanāk,jo jums NAV humora izjūtas un jūs nespējat domāt alegorijās.Mans stils bija normas robežās / "milics"arī saka,ka salūzīs detektors! / līdz JŪS Dima,ar savu "stilu"to papildinājāt - par to pakaļu.Tagad vēl pievienojat savām stulbībām "zemākas intīmākas daļas" / ceļgalus vai?/ Esat noteikti kāds seksuālu perverziju cienītājs,JO DIMA,pat krimin ologi u.c. cilvēka rakstura un nodarbošan'as pētnieki par cilvēku daudz ko var pateikt PĒC SEJAS,DIOMA,ja neesat galīgi no apses vakar nokāpis. Vēl DIMA,var par cilvēku daudz pateikt pēc roku līnijām. Ārstēties jums vajag no sex atkarības un MAZVĒRTĪBAS kompleksa.
Igors
I
Būtu daudz godīgāk , ja Vilnīša kungs aizietu pie Dombrovsku Valda un teiktu " ziniet , es šos korupcijas apkarotājus nespēju savaldīt un tāpēc labāk pameklēšu citu darbu , kur mani sapratīs labāk , bet tu labāk pats tiec galā ar šamējiem " .Nu kāpēc tik spītīgi līst prožektoru gaismā - it īpaši, ja tu tiešām esi spējīgs cilvēks - tā taču var sapurgāt savu labo vārdu ( ja tāds ir !) . Kāpēc tik spītīgi turēties pie kašķa - manuprāt tas godu nedara !
Orange
O
vilnītis ir nepopulārākā persona LV
Vecais -
V
Lieliska doma! Nopirkt melu detektoru un novietot KNABā, lai darbinieki var uztrenēties melošanā.
robis
r
To tejāteri vienreiz kāds aizklapēs ciet? Pietiek ākstīties par nodokļu maksātāju naudu.
ass
a
to liekēzu kantori vajag slēgt
bulciņa
b
Viņi visi trīs varētu ieziet to pārbaudi. Tā teikt grupviedā. Kas par to?
milics
m
Būtu godīgi, ja sāktu ar priekšnieku, t. i. pašu Vilnīti , nu un pēc tam var arī ar padotiem,ja briesmīgi vajag, bet priekšniekam jābūt galvgalī un jārāda priekšzīme, tikai man gan liekas, ka melu detektors salūzīs pēc tam, kad būs notestējis Vilnīti, jo vienkārši neizturēs melu slodzi.
wala
w
dumjš priekšlikumus - sen zinātniski pierādīts ka melu detektors ir viegli piemānāms. Tādēļ šādu iestāžu darbiniekiem būt stulbi kaut ko šādu teikt vai pieprasīt.
standzinieks
s
viņš ir tās vadītājs un atbildīgs par to, lai tur netiktu zagta nauda, ievēroti termiņi un realizēt projekti, kuriem ES dod naudu ........ KNAB nav nekāda ES fondu apgūšanas iestāde, un tās virsuzdevums ir korupcijas apkarošana. To nesaproti ne tu, ne Vilnītis, kurš korumpantu vietā apkaros savus labākos darbiniekus.
Dima>pamela
D
mēs vienojāmies,ka "pakaļas"ir TAVS darbības lauciņš! .............................................kaut kā neatceros,ka mēs butu parakstījuši kaut kādu vienošanās protokolu.Es esmu radis cilvēkus vērtēt pēc citiem kritērijiem nevis pēc vizuālās apskates (citāts:pēc tavas uzvedības,acīm,mutes utt.BEZ detektora )vai revolucionāras sirdsapziņas (JA TU pieslēgsies detektoram,tad NOTEIKTI tas salūzīs ) tādēļ es aicināju tevi (atvaino ,ka uz tu ,jo tavs izteikšanās stils neatļauj uzrunu -"Jūs") aplūkot arī zemākas un intīmākas ķermeņa daļas,varbūt tur atklāsies lielāka patiesība.
anžela
a
Tā ir valsts iestāde, bet viņš ir tās vadītājs un atbildīgs par to, lai tur netiktu zagta nauda, ievēroti termiņi un realizēt projekti, kuriem ES dod naudu. Kā izpaužas "vēršanās" pret spēcīgākajiem kadriem? Vai tā - prasīt viņiem, lai tiktu ievērota kārtība un par rīkojumu un kārtības nepildīšanu ierosināt disciplinārlietu? Manuprāt, tā notiek visās valsts iestādēs. Ar ko šī būtu izņēmums? Ja Vilnītis kaut ko pretlikumīgu būtu darījis, tad viņa "nedraugi" būtu jau sen sarūpējuši pierādījumus. Šobrīd ir tikai ar šaubīgiem līdzekļiem savākti darbinieku paraksti par 70 pārmetumiem, no kuriem neviens (spriežu pēc ģenerālprokurora teiktā) neizskatās pēc nopietna pārkāpuma. Labākajā gadījumā viņam varēs pārmest nepareizu vadības stilu. Bet vai tas ir iemesls, lai atbrīvotu no amata??? Varbūt... Un par to, ka iestādei, kurai pirms laika bija ļoti laba reputācija, ir sagrauts prestižs, var pateikties tikai un vienīgi tiem darbiniekiem, kuri regulāri organizēja publikācijas presē vai sižetus TV. Nezinu, kāds Vilnītis ir cilvēks, varbūt tiešām viņš ir ieliktenis ar sliktiem nodomiem, bet šobrīd tam nav neviena pierādījuma. Un manu cieņu viņš ir ieguvis kaut vai tikai tādēļ, ka ilgu laiku stāvēja klusu un ar presi nerunāja, mēģinot tikt ar problēmām galā iestādes iekšienē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas