Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

KNAB vērtēs ZRP šaubīgos ziedojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
milics
m
Nedod dievs,lai vēlēšanās uzvarētu ZRP.partija,kura sola visiem nepilsoņiem dot pilsonību, kas nozīmē Latvijas, ka nacionālas valsts sagraušanu demokrātiskā ceļā.
knab plus Leta
k
skaidrs, ka no šīs ziņas var mācīties tendenciozitāti medijos. Nosaukumā ZRP, kaut gan KNAB skaidri pasaka - mēs skatīsim visu partiju tostarp ZRP ziedojumus. Kas var būt vienkāršāk pie ŠĀDAS mediju attiekses, k politiskā cīņ izmanto prastas metodes. Uztaisa apzinātu provokāciju, sarunā ar pērkamu televīziju ( Lembergs pirka savas uzrunas) un pēc tam ziņu aģentūra atkārtoti griež vienu un to pašu ar tendenciozu uzrakstu, ko visu laiku pārpublicē tendenciozs medijs, kuras galvenais redaktors visu laiku stāsta cik neieinteresēta Diena ir. Kāda jēga iespringt uz idejām, ja šāda mahinācija ir daudz lētāka. Tas IR mediju neprofesionālības un pērkamības aizdomu pamatā.
Anete
A
Tieši otrādi - palika iespaids, ka Sprūdžs un Dombrovskis nedzen demagoģiju, vismaz pasaka kā ir un domā ilgtermiņā. Man tie ZZS un Vienotības beztolka solījumi līdz kaklam, es ar ZRP.
piekrītu
p
Tā arī liela pārbaude vēlētāju saprātam, vai ņemot vērā to, ka ZZS desmit gadus valdīja pār Labklājības ministriju, kur problēma problēmas galā, bet Zemkopībā 10 gados ir 'panākti' mazākie platību maksājumi ES cilēki vēl būs gatavi apdullināties. Jebkuram kompetentam cilvēkam šodienas Auguļa teksti bija skaidrs ūdentiņš. Pat rokas viņam trīcēja papīrus cilājot.
  • 1
  • 2
ārprāc
ā
tikko skatījos LTV, tur bija Sprudzs un dombrovskis. nožēlojami. Divi plānprātiņi.
Elizabete
E
Interesanti, ka KNAB tikai tagad aktivizējies kaut ko uz karstām pēdām meklēt jaunai partijai. Vecajiem bukiem gadiem klāt neķērās un pat neiedomājās papētīt, ka ziedo cilvēki, kam pašiem nekā nav.
abac
a
tur jau būs "pateicības"
kādos kontos
k
viss no ķepas
Kriminālkampars
K
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) atbilstoši savai kompetencei vajadzētu vērtēt Kampara kriminālās aktivitātes valsts amatpersonu konkursos
beta
b
Tai vērtēšanai nevajadzētu būs sevišķi sarežģītai. Jāpaskatās, kad jauniešiem ziedotājiem kontos parādījusies nauda, ko ziedot. Un drusku jāpapēta naudas plūsma.
Stāsta, ka
S
izvērtējums būšot nākošgad ap šo laiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas