Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Koalīcijas deputātiem atšķirīgs viedoklis par iespējām samazināt Saeimas prezidiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Troll
T
Ne tikai priekšāsēdētāji, bet arī zālē sēdētāji ir par daudz! Tādai nelielai valstij pilnīgi pietiek ar 50 deputātiem, un arī tad ir par daudz. No pārmērīgi lielā deputātu skaita nāk bezatbildība, nekompetence, daudziem no viņiem pats par sevi normāli liekas laika nosišana, snauduļošana, avīžu lasīšana... Jo frakcijas vadītāja īkšķis pateiks priekšā, par ko jānobalso. Uz 50 deputātiem Saeima iznāktu 2 reiz lētāka un 2 reiz produktīvāka.
jas
j
Tas nu gan būtu dīvaini, ka vienas partijas dumjības dēļ tagad mainīs prezidija locekļu skaitu. Tipiski kā tas LV notiek nekādas loģikas tikai partiju cimperlēšanās.
Oskars
O
Repše taču AIZTURI ALGU IZMAKSAS DEPUTĀTIEM uz VIENU GADU ar PAVĒLI sakarā ar VALSTS NAUDAS IZZAGŠANU LIELOS APMĒROS un SAEIMAS SLIKTO DARBU.
hosa
h
Neko šī Saeima un Daudze nevar-prezidijā jāsēž 5 veprīšiem un cauri.Algas nu jau drīz būs augstākās valstī.Summējot ar piemaksām 2500 lati plus vēl citas privilēģijas.It kā uz šo iestādi neattiektos absolūti nekas,kas notiek valstī.Pat bezdarbnieka pabalsti šiem treknuļiem divkāršoti,nekā parastajiem cilvēkiem.Nu jau pat Eiropa mums uzdod jautājumu-vai tiešām jūs to visu varat atļauties?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas