Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kogans: Mūs neuztrauc nelegālā degviela

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspars Bergmanis
K
Paziņojumi par kotrobandas degvielu ir mega pārspīlēti un pilda valdošās politelites uzdevumu. Proti- ieskaidrot sabiedrībai melus, ka "autotransporta nodokļa" palielinājums ir nepieciešams, jo kotrobandas degviela nedod vajadzīgos ieņēmumus no benzīna pārdošanas.
nunu
n
nezinu par Lukoilu, bet vasarā nopirku motorzāģim degvielu Ziemeļu naftā, zāģis niķojās un svece ātri melna un nevarēju lāga pasrādāt...sazvanīju servisu, viņi pirmais ko pajautāja bija kādu degvielu ielēji! pēc tam nopirku kannu statoilā un zāģis iet kā bitīte!!!! nepavisam negribu lielīt kādu tirgotāju, bet kvalitātē ir atšķirība!!!!
replika
r
nevajag jaukt godīgu algu ar noziedznieku peļņu no kriminālas darbības.
Groot
G
Protams, jo nelegaalo degvielu vinni peerk no Lukoil Russia. :))) Tas pat ir izdeviigaak nekaa tirgot Latvijaa
Oskars
O
Kad tādu BULLI novāks ????? Kad tiks kārtīgi apsargāta Latvijas ROBEŽA ?????
mono
m
Njā, šitais vecīts tomēr kaut kā izraisa cieņu. Cik var, tik strādā. Un par tiem pierobežas cilvēkiem diez vai vajadzētu te satraukties. Rīgā viens deputāta palīgs par 4 dienu strādāšanu mēnesī saņem x-reizes vairāk nekā pierobežas bezdarbnieks riskējot ar savu pakaļu 4 nedēļas.
redz kā
r
kā vienmēr godīgs un samērā atklāts viedoklis šim kungam. Senāk viņš atklāti teica, ka visas tās benzīnu tirgotāju cenu starpības un atsaukties uz kvalitāti ir muļķības, jo visi Lukoils, Staoils, Neste ņem benzīnu no Mažeiķiem un ne jau nu Statoils no norvēģijas ved. Arī tagad loģiski ka benzīna tirgotājus neuztrauc pašreizējie kontrabandas apmēri, jo peļņa taču tik un tā ir milzīga un ja samazinās tad paceļ vienkārši cenu. Beigās tirgotāji neko nezaudē, viņi visus zaudējumus kompensē ar cenas palielināšanu. Tikai atšķirībā no Statoil, Haims to godīgi pasaka, nevis lej ūdeni kā Staoils ar visādām pasakām.
fui
f
laikam piedzeries,vai okupants,jo tikai dzeruma esosham okupantam bardaks varetu likties normala lieta,tapec jau ari dzivojam slikti. DDD
Kola
K
Kas tad uztrauc zidus? Nekas! Zidiem pats galvenais ir lai nauda nak kesa un nav svarigi kads karogs ir masta vai kada veida ta tiek pelnita. Labs piemers tam ir ka vini sararbojas ar nacistiem, komunistiem....
P.
P
Saprotiet, ka laukos tas ir viens no veidiem kā nopelnīt iztiku. Tieši iztiku - nevis uzvārīties. Tur nav cita darba, valsts nespēj šo problēmu risināt, tāpēc tur nav nekā cilvēciski nosodāma.
TV vērotājs
T
Lukoilam ir vienalga, ku jūs pērkat viņu degvielu - vai Krievijā, vai Latvijā vai Baltkrievijā... :) Jāpastiprina sodi par kontrabandas ievešanu, arī mazos apjomos, tikai tas varētu izbeigt šo iejūtīgo attieksmi pret "vienas" bākas (200 ...400 litru apmērā) ievešanu ik dienas.
alberts
a
Kāpec lai vinu uztrauktu?Viņš tacu tapat ka tie Latgales zeļļi,ieperk Krievija dizeli par 30 snt. un šeit pārdod par 75-80 snt.Kur uztraukums?
lauķis - Leo
l
Kas ir tas loģiskais? Tas, ka visur un visi zog?
Leo
L
Sakne atklāti d.irš!!! viņa aprēķini ir izdomāti !!!!
Leo
L
vismaz kāds pasaka,ko loģisku !!! nevis kā šitie Statoil d.irsā līdēji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas