Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Koķe: gan izglītības nozarē, gan ministrijā vēl ir optimizācijas iespējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Nu jā... Ja vēl Koķe nebūtu no ZZS, es vēlēšanās visdrīzāk atbalstītu Lembergu ! Tagad nevaru...Jo Koķe !
Kaspars Gasūns
K
Nu, Koķe, izskatās, ka ir vienīgā, kas patiešām sistemātiski un nopietni uztver to reformu jautājumu ministrijās... ja vēl Rozentāle šitā strādātu! (Bet tas tik tāds oranžs sapnis.) Ja vēl Koķe nebūtu ZZS... :D Bet lai jau cenšas - neviens cits jau to putru nestrebs kā tās pašas partijas, tostarp no vecās koalīcijas. ZZS vismaz vārdos, un Koķe arī darbos apliecina, ka kaut ko grib labot. TP nav ārstējams vispār. Protams, ka tas process realitātē nav tika jauks, kā tiek pasniegts. Bet paši cipari kā tādi tomēr liecina, ka kaut kāds darbs notiek un notiek pareizajā virzienā. Un tas ir nenormāli sāpīgā un aizlaistā nozarē. Risks uzkāpt uz grābekļa "bērniem grib liegt izglītību!" ir ļoti augsts. Bet straujus un uzreiz pozitīvus rezultātus gaidīt nevajadzētu. Šobrīd visi tādi manīgi uz reformu pieprasīšanu - bet pirms tam gadiem (praktiski divdesmit) neviens necēla ne ausi. Turklāt šīs reformas ir jāveic paralēli novadu reformai un bezprecedentu ekonomiskajam kritumam Latvijā un pasaulē (neskaitot Lielo Depresiju).
bro
b
man domāt, tā būtu viena laba optimizācija, ja pašu Koķi nomazinātu. Tādi laiki bijuši, ko neteiksi! Līdz ar to automātiksi attaisnojas un norakstās visas līdzšinējās neizdarības un birokrātiskā aparāta uzpūšana?
Lelle
L
Taņa, un ko gaidi, ka nemazini?! Tas mazinājums ir bijis vienkarši NOŽĒLOJAMS!!! Tur vēl visus 150 var griezt nost, pārējiem vismaz nesanaks laiks ar kafijas krūzēm pa kabinetiem skraidīt.
viss
v
malacis koke - cinas ar IZM un FM funkcionariem. Lai veicas. Nav ka veselibas ministre nodarbojas ar PR un politiskajam intrigam, ta vieta lai iztrenkatu slimnicu gramatvezus. Atras palidzibas masina soferim alga 700 un feldserim 300 Veselibas nozare musu nodokli tiek nelietderigi izmatoti daudz trakak neka izglitiba!
Koķes kundzei
K
Pilnīgi droši samazinet savu darbinieku skaitu vēl par 100. Ar 139 pilnīgi pietiks un vēl pāri paliks!
lala
l
Lai arī man riebjas ZZS, es cienu Koķi! Nemaz nevar salīdzināt ar histērisko oranžo kliedzēju baru. Lai veicas!
Učuks
U
Ja aģentūru nosauc par dienestu, vai tā ir likvidācija? Un ja visi darbinieki pāriet strādāt, kā to lai nosauc?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas