Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Koķe rosina skolotājiem maksāt 250 latus mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skolotājs no Rīgas
s
Beidzot sāk iet prom skolotāji-penzionāri,bija pieraduši algu sāņemt un penziju,baigi gudrie
veesums
v
Kas Tev traucē sūtīt savu bērnu privātskolā, kur skolotājam alga pie 1000 Ls un ir atpūties, labi gērbts utt., atstāj estētisku iespaidu uz Tavu lolojumu? Redzu, ka pats esi mucā audzis un pa spundi barots, ja šādā veidā spēj aizskart V.D. Nu, viens prasts radījums!!!
Skoltāju apmaksā kārtība cik necik sāksies, kad slodzi rēķinās ne tikai par stundām bet arī pēc skolnieku skaita klasē. Vidēji 6.3 vai 9.1 skolnieks klasē pat nav starpība, jo skaidrs, ka kaut kur ir klases ar 1-3 skolniekiem, kuru skolotājiem arī iznāk tā pati slodze, kas tiem ar 30. Nauda seko skolēnam!!! Koķe, liekas, zina ko dara.
sixtelle
s
Viens un tas pats raksts visos portālos, ar vienu un to pašu kļūdu - ir alga par jūniju un atvaļinājuma nauda par jūliju, nevis par diviem mēnešiem!!! :(
ululiņš
u
Kopš kura laika Latvijā ir 9,1 skonieks uz skolotāju? Pāris mēnešu atpakaļ tā pati Koķe KNL teica, ka 6,3. Kurā brīdī Koķe meloja?
Ls 5..10 :))
L
Koķe !!!tevi jau sen ''aicina'' ATKĀPTIES UN DEMISIONĒT!!!
Tāds neitrāls skatiens
T
Nu vispār bērni ir dažādi gan pēc krāsas, rases un dzimuma. Kas saka, ka rīt te būs bērns latviskais? Es nemaz negribu maksāt nodokļus, lai skolotāji audzinātu rītdien Somālijā dzīvojošus cilvēkus. Tendences rāda, ka skolotājiem varbūt pat vairs vispār nedrīkst maksāt. Vai jāimportē par dārgu naudu no sakarīgām valstīm.
vispār to pods
v
zini, pods, ir darbi, kuriem ir tikai šābrīža rezultāts, un ir darbi, kuru rezultāts mērāms gadu desmitos un simtos. un - rezultāts ir ne tikai statiska kvalitāte, bet kvalitāte, kura tālāk atražo kvalitāti. nesalīdzini savu grāvi ar bērnu, labi?
pods -podiņš
p
A vot es zemi roku. Kvalitatīvi roku. A ziniet, cik tas smags darbs? Gatavojos, rīkus laboju, piemēroju, tad kvalitatīvi uzroku, līdzinu. Birojā bija vieglāk....Un man ar par rezultātu jāatbild. Mans darbs vissvarīgākais. Pierādiet, ka ne.
XXL
X
Tev tāda pārāk vienkāršota pieeja. Visticamāk arī gadu nav daudz vairāk par 20.
skolotaja Rigaa
s
Es ari aizeju no skolas! Par tadu naudu nav iespejams stradat tik nervozaa un atbildigaa darbaa. Domaju 1. sept. truks skolotaju daudzos prieksmetos. Ar to arii apsveicu musu valdibu!
pakausis
p
pareiz.. metam visu pie malas.. un lai luuzt un put viss pie velna.. un peec tam seedeesim un briiniisimies kaapeec tas viss notiek ar muusu valstinju.. kaapeec visiem ir vienalga.. kaapeec nevienam neruup.. miikstmieshi!!
Tāds neitrāls skatiens
T
Redziet, ar to algas apjomu darbiniekam, cik es esmu pats pētījis, ir diezgan niansēti. Prasīt var daudz, bet vienkārši nedos. Un par maz saņemt arī nav pareizi, to nevar vairs klasificēt kā normālu darbu. Ir pieprasījums/piedāvājums. Labi, varētu būt sociālie labumi kā papildus motivācija. Bet, manuprāt, vienkārši tupi prasīt no kāda lielāku algu nu nevar nekādi, t.i. sevi ir arī jāpiedāvā. Sanāk, ka par to algu tad vienkārši nedrīkst strādāt, ja jau nepietiek. Bet tad paši skolotāji vainīgi, ka tā sistēma tik labi turās. Negribu aizvainot nevienu, viss ir pašu izvēle. No otras puses, bērnus kādam jāmāca, bet vai tieši man(?) un varbūt tie bērni nemaz negrib mācīties un tāpat izaugs glupi.
Nav viss...!
N
Cik Tu pelni un kāda Tava izglītība?
Ha!
H
Bļausim visi un nauda būs! Stulba doma! Kad valsti izzaga, tad visi kā ūdeni mutē ieņēmuši, pat uz vēlēšanām nevižoja aiziet

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas