Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Koķe uz Saeimu vairs nekandidēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
īstenībā
ī
to stulbumu,vai kompetenci pirmkārt varat droši attiecināt uz sevi,to pierāda jūsu argumenti,ka cūku audzēšana vai nobarošana ir daudz vienkāršāka par bērnu audzināšanu,izglītošanu,īstenībā jebkura darba nozare prasa ļoti attīstītu prātu un darbaspējas,ko par jums pēc komenta testa nevaru teikt un nevaru pieņemt darbā ne pie cūkām ne pie bērniem.
vecaki
v
Cerams ZZS piedalisies nakamas valdibas satadisana un Koke bus izglitibas ministre. Vina ir viens no retajiem profesionaliem valdiba. Liktena ironija - profesionalam ministram politizeti ieredni. Kokei gadijies vadit visvairak politizeto ministriju - Gruskevis savacis pilnu ar TP silto vietinu mekletajiem...
phe
p
koķe ir viens izcili stulbs sievišķis, kura nekādi nespēj apjēgt, ka šeit nav padlatvija ar tādu tupu birokrātisku darbinieču palīdzību visa izglītības sistēma nolaista līdz kloķim vajadzēs vismaz 5 gadus, lai pēc koķes "idejām" satīrītu izglītības sistēmu IZM kopumā būtu likvidējama, jo tie, kas tur strādā ir tik stulbi, ka nekādu izglītības politiku ne tik vien nespēj izstrādāt, bet pat citu valstu pieredzi nespēj pārņemt koķei un izm nevar uzticēt pat cūkas 'audzināt', par bērniem nerunāsim! interesanti, kur šo pretīgo kazu zzs mēģinās iebāzt, kādā siltā vietā? vai arī ir gana naudas uz bērnu rēķina savos kontos iepludinājusi?
ceļotāja
c
Tā kā lidoju ar to pašu lidmašīnu 23.maijā, tad redzēju to pati savām acīm. Pārējā IZM delegācija gan lidoja ekonomiskajā klasē. Tā kā par to melošanu Jūs labāk attieciniet pati uz sevi.
īstenība
ī
Sāksim ar to,ka jūs pārstāsiet melot,jo kas melo tas zog.
ceļotāja
c
Nevaru cienīt ministri, kura taupības apstākļos lido uz Baku biznesa klasē.
cony
c
Nezinu,kas par bioloģisku čupu jūs esat,ka tik traki bīstaties no gaismas un patiesības,kādās atkritumu savāktuvēs jūs vairojaties,būtu ļoti interesanti zināt.
>cony
&
interesanti, kam tu piekrīti, plānās galviņas degun-urbinātāj? kur tādi kretīni kā tu dzimst? pēc tam IZM koridoros mētājas? no koķes bikšapakšas izkrituši?
pro
p
Leopolds Ozoliņš...
cony
c
Piekrītu,ka Koķe ir praktiska,gudra un darbīga sieviete un viņas ieguldītais darbs zinātnes,izglītibas sistēmas reformā,uzlabošanā daudziem cietpauriem nav saprotams un aptverams.Kā Ministru kabineta locekle ir strādājusi ļoti efektīvi,nodrošinājusi Valdības vadītāja Dombrovska nepieciešamo,progresīvo valdības lēmumu izpildi, valdības un valsts stabilitāti.Nosodījusi Tautas partijas valdības locekļu bezatbildību,destrukciju,tieši kad valstij bija grūtākie brīži saimnieciskajā un finansu bilancē.Lai patiesība,mīlestība un veiksme Koķes kundzi pavada arī turpmāk.Arī svētki,ko pamatā kopā ar skoltājiem,sadarbojoties ar kultūras,finansu ministriju organizēja Zinātnes un Izglītības ministrija bija visgrandiozākie,iespaidīgākie Latvijas vēsturē.Gaidu ļīdzīgu atbalstu arī mūsu izcilākajiem matemātiķiem,fiziķiem,ķīmikiem,filologiem,jo darboties,atbalstīt,svinēt svētkus,pateikties par darbu izcilniekiem,to skolotājiem nekad nebūs par daudz.Muziķi,dziedātāji,dejotāji,lietiškie mākslinieki šoreiz sanēma lielo paldies no visas Latvijas sabiedrības,saviem skolotājiem , no Valsts Premjēra un Prezidenta.
Tev jau ir pateikts kādas ir zāles- trīs vai vairāk bērnu ģimenē. Tad arī būs vajadzīgas gan skolas, gan skolotāji.
Edgars
E
ZZS saprot, ka jameklē "tīrie" kandidāti, kuriem būs velētāju balsis -Šerbatihs, vēl kāds dziedātājs, ģenerālis utt.
papucis
p
Nu tad beidzot!""bezzemniekam Bresim"' un ""plāņā galdiņā dramaturgam PutniņPaulim ""jau 10 gadus atpahaļ vajadzēja PIEKLĀJĪGI PAIET MALĀ un dot ceļ jauniem ""censoņiem poltiskās druvās"! ZZS noveco!Bet Progamma-tā pati!
ahoi !
a
...Koķe bija okei ! ...tie ,kas viņu kritizē - neko nesaprot no tā darba....
Gatis
G
Uh, cik laba ziņa! Cerams, ka vietā nāks cilvēks, kam patiešām rūpēs skolotāju un skolēnu liktenis, kas mācēs cīnīties un būs atbalsts un sabiedrotais, ko diemžēl nevar teikt par šo kundzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas