Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Koķi sarūgtina Rīgas domes politiskās ambīcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Varbūt ne šajā sadaļā,bet tomēr-ja jau VID ir milzīgi pārkāpumi nodokļu iekasēšanā (pēc valsts kontroles Sudrabas kundzes paziņojuma),tad,ko mēs brīnamies par skolu samazināšanu,par slimnīcu slēgšanu u.t.t.
AL
A
Varbūt laiks beidzot aizklapēt tās krievu skolas? Lai tie migranti mācās valsts valodu un iegūst izglītību valsts valodā, tas atrisinās gan skolu problēmu, gan skolotāju un integrācijas problēmu pie viena.
chingacguks
c
Beidzot Taņa spēja ko prātīgu pateikt. Skolas nedrīkst būt rezervāts nekvalificētiem skolotājiem, arī izglītības sistēmu vajag optimizēt un radīt konkurenci, lai būtu stimuls attīstīties, nevis atsēdēt.
alberts
a
Nu taču elementari.Ušakovam tagad ir lielais trumpis rokas,saglabat jebkuru krievu skolu un ar to viņš jau būs "baltā" zirgā.Tagad ir VIŅA laiks,gan līdz Ziemsvetkiem,kad tas viss būs pārgājis.Koķe gan mazliet raustās.A,ko var zināt?
nu gan
n
Pirmās republikas laikos latviešu skolas (arī latviešu skolotāji) vēl arvien bija pietiekami liela ekstra Latvijai! Latviešu cilvēki bija gatavi tupēt skolās dienām un naktīm! Situācija šodien ir stipri vien mainījusies, jo izglītība latviešu valodā vairs nav ekstra, kā tas bija pirmās republikas laikos! Un tas, starp citu, ir labi!
Ērglis
Ē
Tā bija arī pirmās republikas laikos. Protams, viss, kas nāk no sovjietu ēras, ir slikts un tam ir jāmirst. Kā tad, kā tad.
nu gan
n
Internātā?! Kad tā bija? Krievu laikos? Mēs tagad esam Eiropā un brīvā Latvijā! ;)
Ērglis
Ē
Ies un dzīvos internātā, kā tas agrāk bija? Nevajag dramatizēt situāciju.
nu gan
n
Sen bija jāslēdz tās pustukšās Rīgas skolas. __________ Kā jūs nesaprotat - spekulējot uz to, ka taisīs ciet Rīgas skolas, aizklapēs ciet arī lauku skolas. Kā tie lauku bērni tiks uz skolām, kuras dažā labā vietā atrodās desmitiem kilometru attālumā?!
neļauj koķim zagt
n
???????????????????????????
rīdzinieks
r
Sen bija jāslēdz tās pustukšās Rīgas skolas. Ja to darītu "treknajo gados", tad neviens īpaši arī neuztrauktos. Skolotāji no skolām gāja projām, jo visur trūka darbinieku. Nevajadzēja palielināt skolotājiem algas. Būtu puse aizgājusi projām, atrastu sev labākus darbus. Un varētu slēgt pusi no skolām, bet pārējās nodrošināt gan labākus apstākļus skolēniem, gan arī palielināt algas skolotājiem. Kalvīša valdības laikā viss tika darīts otrādi. Palielināja algas tukšo skolu skolotājiem. Un ko tagad? Būs jāatlaiž tūkstoši skolotāju. Lai pasaka paldies Kalvītim.
auns
a
neizskatās pēc sarūgtinātas
Ērglis
Ē
Viņi nonāks bezdarbniekos daudz drīzāk nekā tu domā. Tā ir tāda cilvēku mānīšana, jo realitātē nav un nebūs ilgtermiņa nodrošinājums.
Pax tibi
P
Koķes kundzei kā pedagoģijas zinātņu doktorei būtu jāzina, ka INDIVIDUĀLU pieeju mācību - audzināšanas procesā VAR GARANTĒT tikai MAZS SKOLĒNU SKAITS. Rīgās Domes lēmums ir apsveicams un godājams. Turklāt piemaksas skolotāju algām liek secināt, ka tiek domāts reāli par skolotājiem, lai viņi, gadījumā, ja samazinātu skolu skaitu, nenonāktu masveida bezdarbnieku pūlī .
Ērglis
Ē
Ja tu būtu izlasījis to ko teica U&Š, saprastu - viņiem tādas naudas nav un viņi uztraucas par pustukšajām krievu vidusskolām. Gribēja vienlaicīgi lamāt valdību un ēst torti. Nekā nebija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Koķe pauž neizpratni par Rīgas domes kraso viedokļu maiņu

Koķe vērš Ušakova uzmanību uz puspiepildītām skolām Rīgā

Rīgas dome pretojas skolu reorganizācijai

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas