Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kolāts aizies, ja atbalstīs LR attīstības sliktāko scenāriju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Klausītājs
K
Tomsonam nav ne vainas!
alberts
a
Ja neizdosies noslaukt valsts budžetu.
Tuks
T
neredzu īstu Latvijas radio žurnālistu pienesumu Latvijas problēmu risinājumā. Piemēram, žurnālists Tomsons ir zuadējis tvērienu un raidījumā Kruspunkts dod vārdu tukšam Liniņa 20 min. vervelējumam. Vai tas ir labākais veids kā lietot diskusijām izmantojamu laiku? ........................................ Es jau sen brīnos, par to "Krustpunktā" vadītāju Tomsonu, kurš uz 1 stundu : no 13 - 14.00 atrāpo uz darbu un tad nespēj gudri un saturīgi novadīt raidījumu, ārā spraucas baigākā nekompetence un pat aprobežotība (īpaši t.s.s brīvais mikrofons laikā!) . Labi vēl, ka tajā 1 stundā uzaicina citus žurnālistus, citādi būtu galīgi vakars uz ezera. Bet par 1 stundas darbu alga 650 Ls uz papīra (pats teica). Daudzi veči pat nenocietās un pajautāja- kā labā Tomsons strādā, jo spraucas ārā ne tikai nekompetence, bet liela angažētība!
nebrīnos
n
Dombrovskim tā bija PIRMĀ darbadiena, bet Elksne jautājumus uzdeva tā it kā viņš šo posteni būtu ieņēmis jau vismaz pusgadu. LR šāda angažētība līdz šim nav novērota, tāpēc Kolāta apstiprināšana ir apsveicama. Bet LTV dot papildus naudu gan nevajadzētu - tur nav ko skatīties. ----------------------------------------------- ---- LTV 1 jau tik tādas TRULENES un ANGAŽĒTAS tantes kā Elksne tiek turētas lielā cieņā...Vai tad neesi pamanījis? Todien, kad viņa brauca virsū tikko premjera amatā stājušajam V.Dombrovskim, toč gribējās trulajai Elksnei sadot bietē!
Nu ja
N
Kolāts aizies, ja atbalstīs LR attīstības sliktāko scenāriju ------------------------------------------------ ---------- Dīvaini. Bet kad pats NEAPDOMĪGI savā 1.valdīšanas laikā PALIELINĀJA algu- īpaši sev- un Latvijas Radio ir PARĀDOS pāri galvai - 800 000 +Ls, tada tagad gatavs nomīzt, ko???
LR klausos regulāri
L
Pirmkārt, Kolāta apstiprināšana neapšaubāmi ir ieguvums demokrātijas attīstībai valstī. Bail pat iedomāties, kas notiktu, ja viņa vietā būtu izdevies iesēdināt Inkēnu, jo radio ietekme uz sabiedrību ir ļoti liela (pat tad, ja mēs to īsti neapzināmies). Daudzi cilvēki iegādāties laikrakstus un gūt informāciju internetā šobrīd nevar - trūkst naudas. Bet radioaparāts un televizors droši vien ir gandrīz katram. Tāpēc radio un TV loma būtiski palielinās. Diemžēl LTV vadības īstenotā politika neatbilst SABIEDRISKĀS TV kritērijiem. Te jau pieminēja "Jauno nedēļu" - bez konkursa atvēlēts raidlaiks un nauda Kota protežē. Gluži tas pats notiek ar "100.pantu" - TP un LPP/LC angažētā Elksne saimnieko LTV KATRU vakaru. Grūti nepamanīt viņas izteiktās simpātijas, piemēram, pret Segliņu un antipātijas - kaut vai pret Āboltiņu. "Izcils" antipātiju izvirdums bija pret Dombrovski - jāsaka, ka tiešām apbrīnoju premjera nosvērtību šajā jautājumu lavīnā. Jāņem vērā, ka Dombrovskim tā bija PIRMĀ darbadiena, bet Elksne jautājumus uzdeva tā it kā viņš šo posteni būtu ieņēmis jau vismaz pusgadu. LR šāda angažētība līdz šim nav novērota, tāpēc Kolāta apstiprināšana ir apsveicama. Bet LTV dot papildus naudu gan nevajadzētu - tur nav ko skatīties.
q
q
Vai Kolāts ir neaizvietojams?
Ezis
E
Radio galva
klausītājs
k
neredzu īstu Latvijas radio žurnālistu pienesumu Latvijas problēmu risinājumā. Piemēram, žurnālists Tomsons ir zuadējis tvērienu un raidījumā Kruspunkts dod vārdu tukšam Liniņa 20 min. vervelējumam. Vai tas ir labākais veids kā lietot diskusijām izmantojamu laiku?
Siksna
S
Lai nelikvidētu Radio kanālus, žurnālistiem daudz aktīvu jāiesaistas budžeta caurumu meklēšanā.
Tālrīts
T
Kolāts neies nekur, viņam tepat patīk
Juksis
J
Lai izšķērdētos tūkstošus atmaksā iepriekšējais LR direktors! Nevar izšķērdēt tādas summas un nesodīts aiziet no amata! Tad naudas pietiks. Sauciet pie atbildības likumīgi likumīgos izšķērdētājus!!! Visi tik mākam bļaut pēc naudas, bet kā to nopelnīt un taupīt, par to nevienam galva nesāp. Ģimene gan uz tādiem pamatiem nevarētu pastāvēt, vai ne?
:o)
:
Kļockins NRTP priekšgalā ir īsta katastrofa, pirms sākt jebkādas reformas un uzlabojumus, jāatlaiž Kļockins.
dzeris
d
Nakas traģiskas nenotiktu, ja arī paliktu tas viens kanāls tādā situācijā, kā patreiz, izskatās, Kolāts nesaprot, kas vispār notiek un kāda situācija Latvijā vispār.
...
.
man ir tikai viens jautājums - VAI KOLĀTS IR ATMAKSĀJIS RADIO PATS SEV PIEŠĶIRTĀS PRĒMIJAS ??

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas