Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Kolāts pārmet premjera birojam vīzijas trūkumu par LR un LTV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Prasti, Helena!
P
Esmu kategoriski pret to, lai Krustpunktu ētera laiku okupētu tikai daži klausītāji - pareizi Tomsons dara, ka atslēdz mikrofonu. Pirms zvanīšanas katram runātājam jāpadomā, kas īsti ir sakāms. Tad galveno domu var pateikt dažos teikumos, un viss ir skaidrs. Tā pie runāšanas tiek iespējami lielāks skaits klausītāju. Kas tad būs, ka katrs runās pa 10 minūtēm? Mani interesē daudzu nevis tikai pāris klausītāju viedoklis. Paldies Tomsonam! P.S. Un liec mierā Tomsona sievu - tev ar viņu nav jādzīvo! LR2 neklausos, bet Klasiku gan!
jupis
j
Izskatās, ka Kolāts kā paklausīgs padomju komjaunietis gaida vadošus norādījumus un ir pat abižots, ka tādi nenāk...
Helena
H
Kolats ir zem tomsona tupeles. Tomsons brivo mikrofonu ir pārtaisijis par savejo,kur atsledz latviešu klausitajus, laikam saņem pavēles no sievas krievenes. Ja kolats atstās šo posteni, tad lai aizvāc lidzi nīsto tomsonu. Šiem kungiem LR2 ir pats nevēlāmakais, jo to klausās latvieši. Viņiem urlas un okupanti ir prioritate
vai tad tas nav TV un radio
v
ļaužu uzdevums ieteikt
valdis
v
cik labi būtu atgriesties 1938-40 gadu stāvoklī viens radio un nevisu diennakti un svarigakais būtu ka šitie skaidri un gaiši pareiktu : tauta tupiet savas vietās , mēs /valdiba/ savā vieta ,tagad krize un nekādu vēlešanu ,iekslietu un finansu ministram ārkārtas pilnvaras....
Ērglis
Ē
Godīgi sakot, es par Ernst Young vērtēšanas spējām vispār neesmu stāvā sajūsmā. Pārāk daudz kantori ir aizgājuši zem ūdens un pārak daudz darījumu noplīsis, ko šie auditētāji ir svētijuši. Auditoru kompānijas pirms dižķibeles slimoja ar "Svētās govs" sindromu, tagad viņus nopietni ņemt tikai tie, kuriem viņi saka to, ko viņi grib dzirdēt. Viens ir izglītība, bet otrs ir nopietns čujs uz lietam un tas EY bieži vien nopietni pietrūkst. Ir pašiem jāspēj izvērtēt apvienošanas solis. Es saku, ka IR jāapvieno. Visā pasaulē lielākoties mazās valstīs publiskie valsts radio un tv ir kopā. Protams, ka būs trūkumi sākumā un viena gada ieguvums varbūt nebūs mega liels. Bet krīze taču kādu dienu beigsies. Jādomā arī par rītdienu.
Ausma
A
Tikai daļēji var piekrist Ernst Young, ka no apvienošanas "ekonomisku ieguvumu īstermiņā nav - tikai no dažu priekšnieku vietu apvienošanas un algām..." 1. Un kur milzīgās LTV un radio ēkas, kuras reāli jau tagad un vēl vairāk pēc štatu samazināšanas būs pustukšas. Neredzu, ka tas būtu ievērtēts? 2. Arī tehniku, studijas un žurnālistus iespējams izmantot paralēli, SADARBOTIES. Ja runā par strukturālām reformām, tad LTV un radio apvienošana ir būtiska!!! Varbūt īstermiņā (gads) tiešām izdevumu vairāk, bet ilgtermiņā ir ieguvumi!!!
Ērglis
Ē
Kolāts, pašiem mēdijiem nav reāli vīzijas kā attīstīties šādos apstākļos. Kāda jēga te pārmest kaut ko premjeram. Bet tagad jau ir stilā - visu noliekam uz Dombrovski, jo viņš visu klusi smaidot pacieš.
Foka
F
.. nu ko gan var pārmest šai (un arī nakamajām konformistu ) valdībai ! Man ļoti tīk LatvijasRadio ! Turamies ...
Dārznieks
D
Kolāt, tuvojas vēlēšanas un tiek meklēts labākais variants radiotv brīvdomības savaldīšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas