Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Komisija: pārkāpumi galvenokārt formāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ululiņš
u
Arī tu, Maizīt!
jaunietis
j
Kauns Dienai! Pat Maizītis parakstījis lēmuma projektu! Ko Jūs te cepjaties?
lala
l
Minētie panti ir ļoti vispārigi - principu definējumi. Un parasti uz tiem neatsaucas - jo tālāk likumos parasti detalizē šos vispārīgos principus. Šos vispārīgos 'pantus' var piešūt jebkuras iestādes vadītājam - jo kaut kas vienmēr nebūs pilnīgā kārtībā. Ja oficiālais atzinums tā arī paliks tikai ar šiem vispārīgajiem pantiem bez konkrētu neizdarību atšifrējuma, tad būs vien jāiet pasēdet pie saeimas - atzinums tā arī nepateiks, par ko tieši Loskutovs būtu jāatstādina un kāda tieši ir viņa atbildība.
Wolfs
W
Es atbalstītu Loskutova atlaišanu normālos apstākļos, t.i. tādos, kur šāda autoratīva komisija, valdība un Saeima gribētu uzlabot cīņu pret korupciju. Diemžēl situācija ir pretēja -- to jau Jaundžeikars atklāti pateica, KNAB vajag likvidēt, un cīņu pret korupciju (kura, ticiet man, ir visaptveroša parādība Latvijā) pārtraukt.
Karavāna
K
Zvirbulēni ķēzās, bet karavāna iet tālāk...
>zvirbulēnam
&
Jauki, ka lelles rakstītajā par kretiniem ar svīstošām pakaļām atpazināt pats sevi.
Berta
B
KNAB jau cik gadus lūdzas Ministru kabinetu, lai tas izdod MK noteikumus attiecībā uz jautājumiem, kuri reglamentē naudas glabāšanu un citas ar KNAB darbību saistītas lietas. Nu, ko, Godmani, tagad - pie darba! Un netēlo pajoliņu, - tieši MK ir vainojams bezdarbībā un savu pienākumu nepildīšanā! ATLAIST VALDĪBU, KURA NESTRĀDĀ !
Zini, ko?
Z
Kad beigsies šis karš? = Redzi, ir divu veidu cilvēki - tauta, kura cīnās par demokrātijas principu nostiprināšanu un valsts pastāvēšanu kopumā, un tādi kā zvirbulēns un citi čiepstētāji, kuri pārtiek no bandītu pamestām drupačām. Tos pēdējos par tautu nesauksim, - viņi nav tāda goda cienīgi. Tie arī uzskata, ka ir karš.
a
a
Protams, ka vadītājs, kurš nav ticis galā ar saviem vadītāja pienākumiem, nav jāatbrīvo no amata.
Pp
P
Komisijas lēmums esot vienbalsīgs, lai cik droši tie Rulles avoti norādījuši nebūtiskus pārkāpumus...
Juridiski
J
Juridisks skaidrojums, 18.06.2008 10:11 Godmani, Tev nav skaidrs? Paskaidrošu! Nebija izdotas, jeb arī nav vispār Ministru kabineta instrukcijas kā glabā naudu kriminālprocesos, kas atspoguļotu arī pārbaužu kārtību, - tāda kopēja iekšēja normatīva akta, kam jābūt Ministru kabineta izdotam, jo Iekšlietu, Finanšu ministriju padotām iestādēm, arī premjera padotām iestādēm ir tiesības rosināt kriminālprocesus (Muitias kriminālpārvalde, policija utt). Potenciālie vainīgie - iekšlietu ministrs, Ministru prezidents!
Ērglis
Ē
Jap, ārējais ienaidnieks. Kā tad. Karš ir par principiem - vai Latvija būs tiešām demokrātiska un tiesiska valsts, vai arī tajā valdīs oligarhi. Elementāri.
Bērziņš
B
Netēlojiet muļķus - jūs ļoti labi saprotat, ka ar formālu pārkāpumu autore domājusi neatbilstība likumam, kas nav radījusi negatīvas sekas, piemēram, ielas šķērsošana pie sarkanās gaismas, kur vispār nebrauc mašīnas. Ja paši kaut reizi esat tā darījuši, tad, lūdzu, neliekuļojiet, svētuļi! Jāatzīst, ka pietiekamas kontroles nenodrošināšana pār izņemto naudu nav tikai formāls pārkāpums, bet Loskutovs jau atzinis, ka viņš par to nebija agrāk iedomājies, jo nebija nekādu indikāciju, kas liktu šādu īpašu kontroles sistēmu izveidot jau agrāk (un šobrīd kļūdu Loskutovs atzinis un labojis). Parādi kaut vienu cilvēku, kurš nekad nekļūdās! Drīzāk mums vajadzētu vairāk cilvēku, kas kļūdas atzīst un izlabo, kā Loskutovs (šeit nav runa par "Loskutova ietiepību" tajā ziņā, ka viņu cenšas nepatiesi apsūdzēt kriminālnoziegumos, runa ir par pamatotiem aizrādījumiem).
Karš
K
Kad beigsies šis karš? Ta suzsūtīts lai sanaidotu latviešus un lai pie varas nāktu Latvijas krievi,ieviestu otru valodu un aizdzītu atkal latviešus trimdā. Šoreiz ar trimdas latviešu palīdzību vai ar zviedru vai Sorosa naudu?
ak, vai :))
a
Tu taču paziņoji, ka izbeidz pastāvēt . Augšāmcēlies ? Nervi netur? :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:

Maizītis: Loskutovs neko nav slēpis

Komisijas atzinums gatavs; balsojums - trešdien

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas