Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Konsolidējas partijas apvienībā "Saskaņas centrs"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Te fotogrāfijā redzams krievu nacista purna.
njā
n
Diemžēl neesmu tik augstās domās par Karginu!
Patiesi žēl...
P
Ja uz pašvaldību vēlēšanām JL, PS un SCP būtu veidojuši kopēju sarakstu, tad ne Ušakovs, ne Šlesers nevarētu tā triumfēt Rīgas domē. Bet acīmredzot personīgās ambīcijas ņēma virsroku pār veselo saprātu. Šķiet, ka konkrētajā gadījumā visvairāk par sevi domāja tieši Āboltiņa, kas iepriekš it kā gatavojās kandidēt uz Rīgas domi, bet labāk tomēr iesēdās Saeimas prezidijā un nu parāda vēlmi turpināt karjeru Eiropā. Domāju, ka tā bija politiska tuvredzība. Gluži tāpat kā Jaunupa izvirzīšana par mēra kandidātu. Žēl, ka nosacīti latviskās partijas nespēj savā starpā vienoties.
Человек
Ч
Странный у вас ход мысли. Если человек критичен к истории своего народа, то он, по-вашему, уже и не принадлежит к этому народу. Кстати, был такой известный русский писатель-диссидент, чье судебное дело "Синявского и Даниэля" прославилось в 1968 году. Так вот, Андрей Синявский взял себе творческий псевдоним Абрам Терц. Одна из знаменитых его фраз - в журнале "Континент": "Россия-сука, ты еще ответишь". К чему я это говорю? Попробуйте понять, не хочется всё разжевывать.
njā
n
- Каргин - русский, сын русского офицера. Слухи о том, что он еврейского происхождения, Каргин распространял по совету имидж-мейкеров: репутация банкира лучше, если он еврей. _________________ Kargins ir krievs!! Tas ir gan jaunums!!! Ja Kargins būtu krievs, tad nebūtu finansējis kinofilmu "Сволочи". Ja tomēr šīs filmas sponsors bija Kargins, tad tas ir savdabīgs pat sadistisks gājiens, vai ne tā?!
riņķī apkārt
r
Līdz ar to LSDSP ir pati sevi aprakusi un sociāldemokrātiskā ideja Latvijā ir nokauta.. Krievi naivi cer, ka latvieši, saskārušies ar krīzes grūtībām, pēkšņi balsos par viņiem, tikai tādēļ, ka kāds tur savus plikumus ir piesedzis ar LSDSP. Principā LSDSP Latvijā beidza eksistēt 1934. gadā. Bet Dolgopolovs, Ušakovs un Sociāldemokrātu savienības bāze, kuru savulaik dibināja no LSDSP atšķēlušies biedri ir visprastākie viltvārži, kuri blēdīgi cenšas ielīst "īstena latviešu sociāldemokrāta":)) ādā. Neizdosies, politiskais akcents nodod :))
Человек
Ч
"kargins arī ir valerijs, bet ,šķiet nav krievs" - Каргин - русский, сын русского офицера. Слухи о том, что он еврейского происхождения, Каргин распространял по совету имидж-мейкеров: репутация банкира лучше, если он еврей.
franka
f
rakstīšu atkal dienasgrāmatu...
ja kas
j
to čilovekam kargins arī ir valerijs, bet ,šķiet nav krievs.....ko cepies par kanareikiem? priekšā krievi, bet kakls ir kanareiki...
lno
l
"Cilvēkam" karstais laiks izsaucis kārtējo šizofrēnijas saasināšanos:)
Человек
Ч
Немедленно прекратите нацистские замашки: "Incanti 14:57 No kurienes Ušakovam tik nekrieviska seja? Kas viņam vecāki? Neizskatās, ka viņi bija stepju klejotāji." Русские - это старейшая цивилизация, а не степные кочевники; недаром - еще до 12 века и до завоевания территории Латвии немецкими крестоносцами - латышские предки платили дань (meslus) Новгородскому и Полоцкому князьям - то есть русским князьям. И все-то вы, националисты, врете: "borcinsh » Incanti 15:04 ...tevs - krievu komunists , mate - latvieshu komjauniete ." Вот, читайте, нацики, правду. Она - с сайта Службы госдоходов: 12. Deklarācijas iesniedzēja laulātais, brāļi un māsas, vecāki (arī adoptētāji), bērni (arī adoptētie) Vārds, uzvārds Radniecība LUDMILA UŠAKOVA Māte MARIJA UŠAKOVA Sieva VALĒRIJS UŠAKOVS Tēvs.
anglosaxis
a
Atcel gan.
ars
a
Slesers ar Usakovu panema Rigu,un ja ekonomiski ies Latvija tikpat sudigi-ari Saeima bus vinu....
Zane Grīnberga
Z
Atcelt Vēlēšanas ????
Buba
B
Vai jāsaprot, ka Šlesers tik fiksi piepircis pārējās divas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas