Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kots televīzijā ieviesīs disciplīnu

Jaunais LTV ģenerāldirektors Edgars Kots norāda, ka pirmais gads LTV būs milzīgas disciplīnas gads, ar atsauci uz interviju Neatkarīgajā ziņo BNS. E.Kots sacījis, ka galvenā problēma LTV ir jauni, atraktīvi, dinamiski satura pasniegšanas veidi. «Man personiski liekas, ka televīzija tomēr ir iebremzējusi klasiskā redzējumā un necīnās par jauniem pasniegšanas veidiem, kas vairāk ieinteresētu auditoriju.

. Ir ļoti daudz "hobijraidījumu". Šī situācija ir jāmaina. Uzsvars pašlaik likts uz to, ka raidījums, kas top televīzijā, ir domāts skatītājam,» sacījis LTV šefs. Televīzijā ir sākta arī darbinieku eksaminēšana. "Redzam, ka viņš nevar izpildīt savus tiešos pienākumus, rīkojam eksāmenu. Ja iztur, var turpināt. Ja neiztur, viņam tiek meklētas citas vietas. Esmu pateicis, ka pirmais gads televīzijā būs milzīgas disciplīnas gads. Tiks prasīta disciplīna augstākā mērā," uzsvēris LTV vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas