Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Krauklim par aiziešanu no "Latvijas Pasta" 11,4 tūkstošu latu kompensācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tlusis
t
Vai šo kompensāciju nevar izmaksāt obligācijās?
Pēteris
P
Tas ir kau k`ads murgs kas notiek Latvij`a. Taup`ibas apst`ak`los Lavijas "patrioti", kas grib gl`abt Latviju no kr`izes ir cilv`eki ar maz`am alg`am, bet tie saucamie lielie, gudrie "speci`alisti" ir j`apadzen ar s`udainu koku. Vi`ni nav nedz lieli speci`alisti nedz Latvijas patrioti, vi`ni vienk`ar`si ir alkat`igi cilv`eki. Nekad Latvij`a neb`us saska`nas un uztic`iba valstij, ja pie varas (vad`ibas) atrad`isies alkat`igi pl`es`eji. Redziet ar 2500,- vi`n`s nevar izd`ivot, jo vajag vismaz 6000,- ! Kaut kas amor`als!!! Zivs p`ust no galvas.
spogulis
s
Pretīgais purns! Tiešām , izcili pretīgs vieplis!
Tauta
T
Rakstisim SVF (angliski IMF) un pasi iztastisim, kas notiek Latvijaa .Par jorprojam lielajam algam izredzetajiem, kompensacijam, premijam!!!!!!!!!!! Latvija nav pelnijusi aizdevumu!
Tauta
T
Mes, pasi rakstisim SVF, lai pastastitu kadas kompensacijas, premijas, lielas algas tiek joprojam maksatas valdosajas aprindas! Mes prasisim nepieskirt aizdevumu, jo mums to nevajag! Katra diena rada, ka naudas Latvijai ir pietiekosi! SVF adrese pieejam internetaa. Pasi pastastisim, kas isti notiek Latvijaa!
Kraukskis
K
Turklāt tas esot mazāk, nekā viņam pienāktos pēc likuma. ---------------------- Man pienakas, pienakas pienakas! Bet vai iegulditais darbs maksaa tos tukstosus????
garamgajejs
g
Draba devejs Krauklim bija valsts. Ja valsti tiek izsludinata krize, tad visiem mazina un nekadi likumi netiek parkapti. Bet likums tiek parkapts Krauklim pec pasa iniciativas aizejot no darba izmaksajot kompensaciju.! Ja, taaa notiks ar lielo naudu sanemejiem, tad mes, mazie, uztaisisim taaadus nemierus!!!!.
tuo
t
Nesaprotu šo valsti kā var kaut kādu valsts uzņēmumu vaditaji saņemt vairākas reizes vairāk nekā Valsts Prezidents un Ministru Prezidents. Iznāk ,ka Kraukli nav apmierinājusi Valsts Prezidenta alga? Interesanti par kādiem nopelniem viņam jāsaņem vairāk. Vispār kaut kāds murgs. Kas nosaka tik idiotisku algu kārtību Bardaks!!!
Cope
C
Un atkal kā uz burvju mājienu - naudas nav nevienam un nekam, bet te pēkšņi kā no gaisa 11 tūkstoši! Hop!
:D
:
Varēja izmaksāt Godmaņa obligācijās!
skatitajs
s
eees grrriiibuu proiooom noo shiiiiisss lejpuriiijaaaasssss!
jocis
j
Kauns par tādiem mantraušiem!!! Latvija vēl piedzīvos 13.janvāri
Viena
V
Jā, nu kapēc nepaņemt, to ko bagātā valsts dod? Kas kaunu neprot, -tas badu nemirst:)) Staķe, pēc soc. budžetā tobrīd esošā 1miljarda uzkrājuma izšeptēšanas ar Kalvīti-Godmani, pašai atkāpjoties no ministrienes amata, saņēma kompensāciju 3 mēnešalgu apmērā. Toties tagad atņem slimiem, veciem, nabagiem, un bērniem, kuru tēvi vairs nevarēs saņemt vecāku pabalstu (laikam LV šie ir tikai brīvprātīgi spermas donori, kas par tēviem sevi paši nosaukuši...)
J
Tik apmierinātu un uzpūtīgu ģīmi Dienas portālā redzu pirmo reizi. Pat šlesarma ir ko mācīties.
Berta
B
Hmm, vai tad viņš tiešām tika ATLAISTS - ? Kas tie par idiotieskiem likumiem???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas