Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kravas auto šoferis: Nenoreaģēju, neizrēķināju attālumu

Uz Rīgas apvedceļa notikušajā kravas un piecu vieglo automašīnu sadursmē bojā gājis viens cilvēks, bet trīs cietuši.Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa pastāstīja, ka ap plkst.14.30 Rīgas apvedceļa krustojumā ar autoceļu Rīga-Ērgļi kravas automašīna Mercedes Benz ietriecās automašīnā Mazda, kas savukārt ietriecās automašīnā VW Toureg. Tā iebrauca nākamajā automašīnā Toyota, kas  ietriecās Chrysler, un tā savukārt ietriecās automašīnā Honda.

«Nav vēl zināms, vai smagajai automašīnai kaut kas nebija kārtībā ar bremzēm, bet tā burtiski sastūma krustojumā esošās automašīnas čupā,» izteicās I.Rekšņa. No gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīnas Mazda pasažieris.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Bundule, pēc avārijas trīs cietušie bērni nogādāti Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā, viens cietušais ar ļoti smagu politraumu un vēl divi ar galvas traumām ir nogādāti Rīgas Austrumu klīniskās slimnīcas klīnikā "Gaiļezers", bet vēl četri uz vietas izmeklētie cilvēki no hospitalizācijas atteikušies.

"Vainīgs, ko citu var teikt," Latvijas televīzijai, kas bija avārijas vietā, teica smagās automašīnas vadītājs. Viņš sēdēja policijas auto un sniedza paskaidrojumus.

“Negadījums. Nenoreaģēju savlaicīgi, neizrēķināju. Viss kopā,” sacīja šoferis. Tuvojoties luksoforam, esot degusi zaļā gaisma, viņš bija pārliecināts.

(papildināta ar foto un ar pēdējo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas