Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kredītņēmēju atbalsta programma paredzēs iespēju daļu parāda norakstīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Tā vietā ,lai ātrāk veidotu uzņēmēju atbalsta programmas un radītu darbavietas, kas arī palīdzētu pašiem kredītņēmējiem atdot vieglprātīgi ņemtos kredītus -valsts vadītāji atkal izvēlas vienkāršāko. Amorālu un bezatbildīgu risinājumu ķēde turpinās !!! Kārtējo reizi tiek atbalstīti nevis jaunu vērtību radītāji ,bet bezatbildīgi riskētāji. Ja runa ir par vienīgo mājokli ģimenei,kas nespēj atdot kredītu, tad tas varētu būt ,piemēram, dzīvoklis līdz 80 kvm, nevis divstāvu savrupmāja !!!
Pingvīns
P
Simtprocentīga taisnība Mērglim - glābj savējos un bankas. Jo atkal tas pats - ņems no tiem, kam nav, lai neko nezaudētu tie, kam jau tāpat nekā netrūkst... Īsti kristieši, viss pēc baznīcas likumiem... :((
mērglis
m
peec manaam domaam , ja s***s nebuutu taadi teeviņi kaa ekspremjers Gailis , un veel daži no taas pašas kompaanijas , tad te vispaar nekaadu runu par krediitņeemeeju glaabiņu nebuutu , maksaatu visi raudaadami , variants BB -2 , kad savu naudu atguva , paareejos atstaaj dieva ziņaa , te kombinee kautko liidziigu....
rakstā viss pateikts
r
Finanšu ministrija (FM) pēc ilgām konsultācijām ar bankām un Starptautisko Valūtas fondu ir izšķīrusies par piemērotāko ............................. Tikai jautājums -kam piemērotāko?
sss
s
banku peļņu jau aiztikt nedrīkst, svētā govs
aa
a
Acīmredzami banku lobēts risinājums. Korektāk būtu noteikt, ka piedzit no parādnieka var tik, cik var iegūt, pārdodot ieķīlāto īpašumu. Pārējais parāds jānoraksta. Viss.
Malēnietis
M
Paga ,paga man atkal jānomaksā muļķu sagrābtie parādi? MILJONĀRS parādnieks Einārs uzdzīvos uz mūsu muļķu rēķina? TAD LAI SARĒĶINA CIK UZ GALVIŅU IR SAGRĀBUŠI PAMUĻĶIE VIENAS DIENAS BAGĀTNIEKI UN TĀDU SUMMIŅU IZMAKSĀ KATRAM KAM NAV KREDĪTU UN NEKAVĒJOTIES!
ciniķis
c
Muahahahahaha, labi pastrādāts, visi kopā draudzīgā gaisotnē atrada iespēju, kā banku sliktos kredītus nogrūst uz nodokļu maksātāju pleciem, muahahaha, malači, banku interešu aizstavji un lobētāji. Pēc šīs shēmas sanāk tā - vispirms kredītņēmējs mēģina pats maksāt ar visu "iesaldēto 20% pamatsummu", tomēr, ja kredītņēmējs kaut kādu iemeslu dēļ vairs nevar maksāt, tad maksājumus turpina valsts un valsts arī mēģina pēc tam tos sliktos kredītus piedzīt. Faktiski, tā ir toksisko aktīvu pārņemšana un pārkraušana uz parādos slīgstošo nodokļu maksātāju, pensionāru un bērnu rēķina. Šīs shēmas jeb kā to oficiāli dēvē - "kredītņēmēju atbalsta programmas" ietvaros ierakstās ap 80% hipokredītu ņēmēju, tas nozīmē, ka bankas faktiski izspruks sveikā un paliks nesodītas par savu vieglprātīgu un varēs bēgt no šī grimstošā kuģa līdzīgi kā Dienas īpašnieki. Par finansējumu neuztraucieties tas būs šie 40 miljoni gadā, kā reiz atbilst tai ietaupītajai summai, ko nogrieza pensionāriem t.i. tieši 10%. Mjā, tas ir ļoti, ļoti bēdīgs pasākums, tas nozīmē, ka te vairs nav ko darīt, muļķus te slauca un slauks.
zeltene
z
kaut kaa nav godīgi....un ja es nopirku lētāku un mazāku dzīvokli, tad man ir jāmaksaa pašai, bet ja buutu pirkusi pa dārgo un šiko, tad valsts man 10% nomaksātu, ja?? nav loģikas!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Švonderland
Š
vēl var » nospīdēt"PAREXĀ" 15:18 07.Jul. bez visiem cūkuģīmju un jēlīšu sabiedriskajiem un stata izpalīgiem var nospīdēt arī tiem, kam BEZCERĪGI KREDĪTI "PAREKSĀ" - un proti : - "Parexam" VISAS BEZCERĪGĀS NAUDAS VIENALGA NO BUDŽETA NOSEGS kapēc gan atkal taisīt kārtējo dāvanu par MILJONU ......ar sekojošu publikas bļaušanu, ja var TO PAŠU NAUDU TAM PAŠAM PAREKSAM UZDĀVINĀT SAVĀDĀK - caur 3. personām - kredītņēmējiem - REZULTĀTS TIEŠI TĀDS PATS = NODOKĻU NAUDA >>>> "Parekss" abet bilde ta kāda - tautiešus glābuši - nevis "Pareksam", bet CILVĒKIEM !!! ........................................................ ............... IZZAGS vismaz lielo pusi un tiem pasiem, kam ko atm,etīs, pēcāk 3x vairāk noņems - LOHOTRONS = LOHOTRONS, un lohi mazumā nav gajuši
Karamba
K
Loģiski,ka pasākums izskatās pēc bankām ērta risinājuma.Ko nevar samaksāt vieni pilsoņi, to samaksās citi pilsoņi ar valsts starpniecību. Vienīgi tā brēka, kas tagad sašūmējusies vairāk atgādina prastu nenovīdību- kad tik kādam tautietim netiek kāds labums.Tāpat, starp citu bija arī pensiju jautājumā pirms referenduma. Nu un,ja pēkšņi brīnumaini visiem norakstītu tos nolāpītos kredītus pilnībā, pasapņot tak var ,... tad sajūta- brēka būtu tikpat liela.. " kā tad tā, viņi sagrābās utt" ,jeb runa nav par saprātīga risinājuma atrašanu, kurš vienalga būs jāmeklē, bet gan tāda tautiska rotaļa " Atstājiet man prieciņu, ka kādiem iet vēl sliktāk" , jeb kopības apziņa LV gaumē :)
Māris
M
Te jau atkal Valdības vīri ir padomājuši par Rīdziniekiem, bet kā ar citām pilsētām?? Liepāja, Kuldīga, Ventspils utt... Tur vidusmēra mājoklis NEMAKSĀ 100 000 LVL, līdz ar to, šo palīdzību nesaņems, kaut gan viņa ienākumi ir mazi. VAJADZĒJA labāk noteikt attiecību mēneša maksājumam pret ienākumiem un miers, tad nebūtu "aplaimoti" tikai dārgo īpašumu ņēmēji. Ja cilvēkam ir dzīvoklis iegādāts kredītā un mēneša maksājumam naudiņas nepietiek vairs, tad ja šis kredīts ir zem 100 000 LVL, tad nekā, pats vainīgs, ka paņēmi tik "lētu".... kaut kāds sviests no valdības puses...
nu nu
n
cuuciiba! ja sito pienjems, tad jaasuudz liidz pat Eiropas cilveektiesiibu tiesai! tad lai izmaksaa visiem vienaadu summu, ja jau maksaa! tiem, kas nenjeema hipotekaaro, bet panjeema pateerinja krediitu vecaa dziivoklja izremonteesanai! tiem, kas izanalizeeja situaaciju un vispaar neriskeeja njemt krediitu! tiem, kas iireeja un dziivoja ar vecaakiem!
now
n
Nu gan labie laiki - 10% norakstīs - uz nodokļu maksātāju rēķina, protams, ne jau banku peļņas!
sii
s
Kolosaali! Kriize ir beigusies? Valstij pikjis paraadiijies? Slimniekus vairs nerauj no operaaciju galdiem nost? Skolotaaju algu samazinaasana bijis gaumiigs joks? Pietiek visam i veel paari paliek?! ...un celjojumu uz Egjipti arii, luudzu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas