Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Krievijas vēstnieks norāda uz konstruktīvu sadarbību ar Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LATVIJA
L
BET KUR IR KREMĻA NOLAUPĪTAIS UN NOMUŠĪTAIS PREZIDENTS KĀRLIS ULMANIS ........... LAIKAM BAIL KREMĻA SLEPKAVĀM KA NENOSAKA NĀVES IEMESLUS...........
Pretīgs ģīmis
P
prosit kirpiča
Dr.xy
D
Vesnakov,nemurgojiet par kaut kadu Eiraziju . Launuma Imperija politiski,ekonomiski, militari un sociali,lidz 2020.gadam,beigs eksistet ka lielvalsts. John Friedman gramata "Einundzwanzigstes Jahrhudert".
cony
c
Savienības kvalitātes pamatā ir cilvēks un viņa konkurētspēja brīva tigus un demokrātijas apstākļos.Ar veco padomijas ideoloģiju varam tikai nīkuļot un gaidīt sociālo palīdzību.
  • 2
  • 0
Medmāsa Jolanta
M
Ja Vešņakovs to neizlasīs, viņš nezinās, ka tam ir jānotiek. :D
  • 0
  • 0
Dr.xy
D
Vesnakov,neceriet,ka sanemot okupantu ordas,kremlis sanems no Latvijas miljardus, tapat ka no Vacijas,par savu okupacijas karaspeka izvaksanu no Austrumvacijas.
WWW
W
Latvijai būtu jāatsakās maksāt jebkādus sociālos pabalstus padomju okupantiem un salašņām.
  • 5
  • 0
Slancevoj gas - Pay no attention
S
Relax, man. Don't waste your life in looking for external enemies and conspiracies. Let's be honest. Russia today is an African state. Either it is corruption, education, economy, you name it, Russia is Nr. 100 and below, together with Botswana, Nigeria and Eritrea. It's statistics. Today we are all praying for the Russian space programme, which repeatedly is trying to launch a rocket. Without success, unfortunately. Even North Korean brothers had managed it finally. Nothing personal, man. Russia is a failure. I'd say they have maximum 10-15 years, and its over. It will fall apart.
Slancevoj gas - Pay no attention
S
I am a local Latvian. So, yeah, I agree, let all Latvians come back to their homeland. Regarding Russia. My point is that they should learn to act according their new role in the world. If a sick 70-year-old babushka with an alchahol-obliterated liver, tries to qualify for Olymic games, it is hilarious. We should make it clear to her, gently of course, that her time had passed.
  • 0
  • 1
Pay no attention
P
All things made by man will perish in the end. What's your point? I have heard a lot about the EU planning to cooperate with Russia but I have never read about EU's plans to go to war with it. What I said about many ex-Latvians sitting back comfortably and dreaming about a Latvia of their dreams without even attempting to change the state of things from within is unfortunately only too true. I admit, however, that they can still change this by coming back. Just take a look at what they have been writing in their Latvian newspaper in Australia. It's a war, and they intend to direct it from Perth or Sydney, meaning that we have to go to war for them, while they will enjoy the show in a pervert way.
  • 0
  • 1
Dr.xy
D
Vesnakov,80000 "turistu" no Latvijas nav absoluti nekas,salidzinajuma ar to okupantu skaitu,kuri vel pasreiz atrodas Latvija,un kuri drizuma tiks nosutiti uz Launuma Imperiju.
cony
c
Brālīgā Krievija,sadarbībā ar mūsu valsts varu,ir uz pareizā ceļa,lai arī vēl jaušamas zemūdens straumes un slideni akmeņi karpu lielumā,kopīgiem spēkiem mūsu sadarbība,sadraudzība kultūrā,ekonomikā un finanšu sistēmā ļaus plaukt konsolidētam mieram un pārrobežu saticībai.
Eksperts to Cony
E
Mēs arī gandrīz visi vēl esam piesārņoti un tikai gaidām,ka kāds mainīs mūsu domāšanu un demokrātiju.Nemākam vēl iegūt labu valsti jeb kārtību un tādēļ ir deformācijas,kas Krievijā jau tiek risinātas veiksmīgi prezidentu acuraudzīgajā vadībā.
  • 2
  • 1
aha
a
konstruktīva sadarbība ar Krieviju nav iespējama!
Saņa
S
Konstruktīvs risinājums. 1. Ņemam ķerru ar ķiegeļiem. 2. Vedam to līdz piekabei. 3. Braucam līdz austrumu robežai. 4. Izkraujam piekabi. 5. Braucam pēc cementa uz tuvējo veici. 6. Braucam atpakaļ uz robežu. 7. Izkraujam cementu. 8. Liekam pirmo kārtu ar ķieģeļiem. 9. Liekam otro kārtu ar ķieģeļiem. 10. Liekam trešo kārtu ar ķieģeļiem. 11. Novērtējam sienu, kas veidojas. 1. Ņemam ķerru ar ķiegeļiem. 2. Vedam to līdz piekabei. 3. Braucam līdz austrumu robežai. 4. Izkraujam piekabi. 5. Braucam pēc cementa uz tuvējo veici. 6. Braucam atpakaļ uz robežu. 7. Izkraujam cementu. 8. Liekam pirmo kārtu ar ķieģeļiem. 9. Liekam otro kārtu ar ķieģeļiem. 10. Liekam trešo kārtu ar ķieģeļiem. 11. Novērtējam sienu, kas veidojas. 1. Ņemam ķerru ar ķiegeļiem. 2. Vedam to līdz piekabei. 3. Braucam līdz austrumu robežai. 4. Izkraujam piekabi. 5. Braucam pēc cementa uz tuvējo veici. 6. Braucam atpakaļ uz robežu. 7. Izkraujam cementu. 8. Liekam pirmo kārtu ar ķieģeļiem. 9. Liekam otro kārtu ar ķieģeļiem. 10. Liekam trešo kārtu ar ķieģeļiem. 11. Novērtējam sienu, kas veidojas. 1. Ņemam ķerru ar ķiegeļiem. 2. Vedam to līdz piekabei. 3. Braucam līdz austrumu robežai. 4. Izkraujam piekabi. 5. Braucam pēc cementa uz tuvējo veici. 6. Braucam atpakaļ uz robežu. 7. Izkraujam cementu. 8. Liekam pirmo kārtu ar ķieģeļiem. 9. Liekam otro kārtu ar ķieģeļiem. 10. Liekam trešo kārtu ar ķieģeļiem. 11. Novērtējam sienu, kas veidojas. 1. Ņemam ķerru ar ķiegeļiem. 2. Vedam to līdz piekabei. 3. Braucam līdz austrumu robežai. 4. Izkraujam piekabi. 5. Braucam pēc cementa uz tuvējo veici. 6. Braucam atpakaļ uz robežu. 7. Izkraujam cementu. 8. Liekam pirmo kārtu ar ķieģeļiem. 9. Liekam otro kārtu ar ķieģeļiem. 10. Liekam trešo kārtu ar ķieģeļiem. 11. Novērtējam sienu, kas veidojas.
ha, ha, hei, hei hei...
h
Latvijas pajoliņi apjāj krievus visur, kur vien var. Bet kad tad galvenais krievs atbrauks? vai viņš atvedīs dāvanas? Johambaso šito filizifiju. Es ceru, ka piedzīvošu Eiropas Savienības sabrukumu un citas kārtības sākšanos. Man ir pavisam pie pakļas latviešu politiķotāju darbošnās....
borcinsh
b
ha... vai 50 okupacijas gadu "sadarbibu" jums ir pa maz ? tatad ta "sadarbiba", kungs, mums ir loti labi zinama ! PS. un paniemiet reiz savejus kalpus-komunistus no LV !!!
Okupācijas nav bijis, PSRS atjaunoj
O
Kopumā Vešņakovs norādīja, ka Krievijas galvenie diplomātiskie mērķi ir uzlabot integrācijas procesus bijušajās Padomju Savienības valstīs, kā arī norādīja uz Eirāzijas ekonomisko komisiju, kas 2015.gadā varētu pārtapt par Eirāzijas ekonomisko savienību, cerot, ka tajā ietilps ne tikai Krievija, Baltkrievija un Kazahstāna, bet gan vairākas valstis." JAUNA PSRS.
Nekādas okupācijas nebija?
N
Starp Latviju un Krieviju aizvien ir daudz nesakārtotu jautājumu attiecībā uz veterānu un kara tēmu, kuru atrisināšana nebūs vienkāršs un ātrs process, bet Krievija neatzīs Latvijas okupāciju, lai kā Latvijas puse uz to mēģinātu uzspiest, trešdien, uzstājoties Latvijas Sabiedrisko organizāciju sēdē, izteica Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs. "Nekādas okupācijas Latvijā nebija. Bija citi notikumi, kuri jāskata kopīgā notikumu kontekstā," uzsvēra Vešņakovs, piebilstot,ka tas ir vēsturniekiem risināms jautājums nevis politisks.
.
.
Gordons: "Nudien jābrīnās, ka nākas skaidrot elementāras patiesības.
 Krievijas Federācijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs savā intervijā "Baltkom 93,9" pavēstīja: tiekot gatavoti dokumenti, kas apgāzīšot okupācijas faktu, ko LR valdība "uzspiež". Šomēnes, apsolīja Krievijas vēstnieks, tikšot publicēti dokumenti, kas pierādīšot, "ka nekādas okupācijas nav bijis". Īstenībā viss taču pilnīgi skaidrs. Viss, Majakovska vārdiem runājot, ir "vienkāršs kā māviens": svešs karaspēks ienāk kādas valsts teritorijā. Tā ir okupācija. Un šī svešā karaspēka klātbūtne nosaka visu tupmāko – aneksiju, inkorporāciju jeb iekļaušanu, režīma maiņu. Tā ir 1940. gada 17. jūnija būtība. Un PribOVO – Baltijas īpašais kara apgabals ar štābu Rīgā – tika izveidots, vēl iekams Latvija tika "uzņemta" PSRS sastāvā."
SSD
S
Protams, ka viss ir OK. Krievi pa Latviju nemas ka pa savam majam, dara ko grib un mes tik uz to noskatamies ka tadi belelini. Driz seit tikai krieviski vien runas, ta ka ta tik turpinat Latvija.
Vārds
V
Tā tie redījumi visur pieraduši ņemties. Ienak piedzēries lops, izmīda puķudārzu un vel paprasa polšu.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas