Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Krīgers: cilvēki nav gatavi protesta akcijām par savu labklājību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eu!
e
Pilnībā pievienojos katram jūsu vārdam!
Ha!
H
Pilnīgi normāla rīcība - priekšvēlēšanu gaisotnē noslēgt ar partijām vienošanos par arodbiedrību interesēm. PLL vispār ir darba devēju partija un uz to arī vajag maksimāli spies. Īstais laiks, lai kaut ko panāktu. Pēc tam viņi nepiekritīs pilnīgi nekam. Vājprāts būtu to neizmantot! Tad jau pēc tavas loģikas visiem tiem, kuri strādā Šķēles, Šlesera u.c. partijas biedru uzņēmumos, vajadzētu demonstratīvi rakstīt atlūgumus, jo viņi taču sadarbojās ar valsts izzadzējiem un vēl piepilda viņu naudas makus. Pirms bļaustīties vajag nedaudz padomāt ar galvu!
izbijis valsts patriots.
i
Krīger ,apskaties labāk arī uz arodbiedrībām,bet pēc tam ronā. Neviena protesta akcija nebūs veiksmīga ja arodbiedrības tai laikā nerunās ar valdību. Pārējie saieti ir tikai pūļa ārdīšanās. Jā cilvēki ir kūtri bet es neko nedzirdu par tādu celtnieku,mašīnbūves ,kokapstrādes arodbiedrību. Mums viņu vai nu nav vai naudu par klusēšanu saņem no citiem kanāliem.
ha
h
PLL ir apvienojušies galvenokārt tie, kuriem ir problērmas biznesā - draud bankrots, ienākumi nesedz parādus bankām un tml. Viņu varbūt vienīgā cerība - tikt pie valsts siles, lielajiem projektiem vai pamainīt sev labvēlīgā virzienā likumus. Kā saka, spēle par visu banku, kurā ir miljoni...
bimbam
b
Žetons!
Ieva
I
Jautājums, kāpēc tikai pensionāriem? Ko iesākt, piemēram, invalīdiem un hroniskajiem slimniekiem bez invaliditātes, no kuriem liela daļa, no kuriem liela daļa justos daudz, daudz labāk, ja saņemtu nepieciešamo, nevis kaut kādu ierēdneļu noteikto veselības aprūpi un spētu atļauties nopirkt piemērotu uzturu?
Alisei
A
Nē nu tu gan laikam esi pastulba - naudu aizņēmās Godmanis un Nasingspešals Slakteris ( abi tagad PLL). Pēc tam nospēlēja teātri par it kā nepārvaramām nesaskaņām un aizmuka no valdības. Šie te kadri labi zināja, ka mums Latvijā ir pietiekoši daudz tādu stulbu Ališu,kam atmiņa tālāk par vakardienu nesniedzas, bet izpratne par politiskajiem procesiem - kā amēbai.
Kirsbaums
K
450 miljonu budzeta samazinajums aizslaucis meslaine to nelielo ekonomiskas situacijas uzlabojumu, ar kuru tagad lielas Gramatvedis.
ir gan gatavi
i
vini proteste aizbraucot
naivais
n
Būtu loģiski, ja memorandā būtu fiksēts, ka PLL atzīst visas pieļautās un memorandā fiksētās nelikumības, utt . Kā pēc II pasaules kara.. :))) Ja nav fiksēti veci parādi, tad Krīgers parakstījis bezjēdzīgu PLL sagatavotu papīru, ar kuru pēc būtības vienpusīgi atlaidis visus PLL grēkus.
gimalajskis
g
Krīgers ir vēl sliktāks nekā pops Gapons!
nebobo
n
Arī Jūs bobo rakstot par tiem PLL piekritējiem veicat boļševiku komisāra cienīgu un duļķainu propogandu, un domājat cik viltīgs Jūs esat!
nebobo
n
Nevis savairojies PLL piekritēju pulks, bet PLL skribenti ņem virsstundas un izvairās no tiešo pienākumu veikšanas darbā!
haralds
h
sagatavosies ātri.
senči Vitebskā
s
Iedomājaties,ka lielais strādnieku,kalpotāju arodbiedrības savienības līderis,priekšsēdētājs sūdzās,ka viņa aicinājumiem cilvēki netic,neatbalsta,nepievienojas,tad tā ir pirmā un svarīgāka pazīme,ka pats nav īstajā vietā un gudri būtu atteikties no amata nevis meklēt palīdzību pie politiskās jau iepriekš degradējušas,kampēju apvienības ašdivi.Ja esi nespējīgs kā arodbiedrības līderis,tad atsakies ar godu labāk.Par daudz jau mē esam nicinājuši darba,strādnieka,kalpotāja vēretības,kas ir pamats visai mūsu labklājībai..Vēl varam tikai uzticēties Vienotībai,ZZS bez Lemberga un VIsu Latvijai ar TB/LNNK,tas ir pēdējais mūsu glābiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas