Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Kristovskis brīdina, ka nerēķināšanās ar PS viedokli ietekmēs partijas Vienotība veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aramess
A
Kristovskis vienkārši nesaprot to, kas notiek. Sabiedrībai apnikusi cilvēku dalīšana pēc etniskā principa. Pietiek naida. Cilvēki redz, ka pašu tautieši, kas 20 gadus bijuši pie varas, zaguši vairāk nekā par okupantiem sauktie. Ļaudis grib vienotu sabiedrību. Tāpēc panākumus guva Zatlers, bet tādus pusnaciķus kā Kristovskis meta pār bortu. Protams, vienmēr būs tādi, kas balos par pašiem radikālākajiem - par tādiem kā Rubiks un Dzintars. Taču tādi nebūs pie varas. Tie vienmēr būs margināļi. Tādi margināļi pie varas var tikt tikai sevišķi smagu krīžu laikos, kad sabiedrība sajūk prātā. Cerēsim, ka Latviju tādu laiki nepiemeklēs.
puika
p
PS vēlētāji jau diži izsvītroja . Ko viņi vēl dižojas !!!
ierindnieks
i
Varbūt, ka Kristovska kungs bija labs zemessargs, varbūt, ka viņš kādreiz bija patriots. Bet Kristovska kungs praksē izrādijās līdzīgs Godmaņa kungam- vārdos un sākotnēji pret totalitārismu un par natkarīgu Latviju, praksē- no viena "lielā brāļa" PSRS otra "vadoņa" - ASV apkampienos, precīzāk, pie kājām un uz ceļiem.
vilks
v
Būsim galīgā tūtē ar tiem zatlerjenotnacionāļiem !!!!!!!!!!!!
Igors
I
Manuprāt , Kristovska kungs ļoti apvainojies par vēlētāju attieksmi pret savu augsto personu. Rūgtums , apjukums , aizvainojums un nesapratne - tas viss tagad gāžas ārā un tiek pasniegts nevis kā personīgs , bet partijas aizvainojums. Personīgā šantāža aizsedzoties ar PS ? Manuprāt , tā nerīkojas godīgi cilvēki.
Nameisis
N
04. februāris 2008 "No apvienības "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (TB/LNNK) pirmdien nolēmis izstāties Eiropas Parlamenta deputāts Ģirts Valdis Kristovskis. Iespējams, viņam sekos vēl vairāki domubiedri, kas kopā ar daļu no partijas "Jaunais laiks" (JL) aizgājušo politiķu varētu veidot jauna, nacionāli konservatīva politiska spēka kodolu." Rādās, ka tāds pļurkts vien ir sanācis ....
jautrais
j
... tāpēc jau tauta Kristovski izbalsoja .. ka vedis uz nekurieni...un tas sagaida arī vienotību..nākamās vēlēšanās..
RF
R
KRISTOVSKIS NO GETLIŅIEM - JŪS VĒL MANI PIEMINĒSIET !!!!!!!!
Linda
L
Bargais onka iekš bildes padevies
Kārlis
K
Pareizi izsakās Kristovskis. Viņš ir tā pati TB, tikai tās atšķēlušas radilākā daļa.Visu Latvijas ideoloģija pilnīgi viens pret vienu sakrīt ar PS. Ka abas šīs daļas atrodas katrs savā partijā, tas ir tikai vēlētājiem acu apmāns. Tur nekādi neiederas un nekad neiederēsies Jaunais laiks. Nekāda vienotā Vienotības partija nekad nebūs. Tur iekļautas pilnīgi nesavienojamās daļas. Viņi par visu varu grib spēlēt pirmo vijoli. Neākstieties - dodieties pēc iespējas ātrāk pie Dzintara.
K-K
K
...' ... tas ir tikai viedoklis ... nav beigu pozicija ... ' ko tas nozime ? ... GLEVI !!!!! ... Kristovski, zini, pastav principi par kuriem ir verts cinities !!!!
to who cares
t
Turpini vien izlikties, ka dzīvojam telpā, par kuru Putina neoimpēristiem nav nekādas intereses.
vēsture
v
Lai nu ko te kurš saka par Kristovska novākšanu,bet fakts ir tāds,ka viņam bija tik daudz svītrojumu,ka netika iekšā,kaut bija 1.numurs. Tā kā sazvērestības teorija te neder,vienkārši glumjš tips,kas tagad grib atgriezties apritē ar nacionālo kārti. Laikam aizmirsis,ka pats Tēvzemiešus pameta.Ceru,ka viņi to atceras un šim tipam neuzticas.
nevārds
n
Vai klāt biji, kad svītroja? Cik viegli ir šo to pamainīt, priekš kam tad cilvēkam rokas, tici vien, ka rezultāts ir patiess. PSKP arī lika ticēt visam, kas presē un kolhozu statistika bija superkārtībā.
  • 4
  • 1
voldemārs kārlis markuss
v
Varu izteikt paldies savam Zemesardzes komandierim par nacionālu stāju un atklātu valodu.Būdams Aizsardzības ministrs garos gados noveda Latviju uz NATO.Nedēļu pirms uzņemšnas par ministru kļuva Slakteris kurš uz ceroniju neuzaicināja Ģ.V.Kristovski.Tā ir politiska cūcība,liktenis jau ir atmaksājis viņam ar viņa paša teicienu.Ģ.V.Kristovskis nebaidijās un deva atļauju 12.Zemessargu bataljonam 1993.gada jūlijā izdzīt pāri Latvijas austrumu robežai divus Krievijas Federācijas jūras kājniekus kas iebruka dzīvoklī kur svin svētkus atņema dzeramo un piekauj saimniekus.K.Streips deva līdzi LNT filmēšanas grupu.Pārdzina pāri robežai un kā ar roku noņēma uzbrukumus lai piedzertos uz Latviešu rēķina.Es biju tajā laikā bataljona komandieris.
azimuts
a
Kristovskis laikam ir nojūdzies >>Kas ir VIENOTĪBA? 2011. gada 6. augustā, apvienojoties partijām „Jaunais laiks”, „Pilsoniskā savienība” un „Sabiedrība citai politikai”, tika dibināta partija VIENOTĪBA. Mūs vieno kopīgas vērtības un izpratne par godīgu, atbildīgu un kompetentu politiku. Mūsu uzdevums ir veidot Latviju par nacionālu, eiropeisku un demokrātisku valsti, kuras sabiedrība būtu izglītota, vesela un droša par nākotni. Mēs esam pārliecināti – kopīgā darbā un auglīgās diskusijās, nodrošinot līdzsvaru starp Eiropas liberālajām, konservatīvajām un sociālajām vērtībām, kas ietver ne tikai tirgus konkurenci, bet arī spēcīgas vidusšķiras izveidošanu un solidāru sociālā atbalsta sistēmu, ir iespējams sasniegt mūsu galveno mērķi – panākt ilgtspējīgu Latvijas valsts un sabiedrības attīstību. Mēs esam atvērta partija un aicinām savās rindās ikvienu, kas gatavs strādāt šo mērķu īstenošanai.
!
!
Nojūdzies nav gan, Vienotība vēl tikai reorganizācijas procesā trīs mēnešus.
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas