Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kristovskis: Kadafi pats pret sevi pavērsis koalīcijas ieroču spēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,,,
,
Biržā prieki - viss notiek...
Es
E
Tiešām muļķis vai izliekas...domāju - izliekas...
haha
h
Interesanti, vai tad, ja autoritārs režīms vai tanki apšautu bāleliņus, bāleliņi ar kliegtu viens par otru skaļāk, ka karš ir tikai bizness, pieeja neaizsaltošai ostai, un lai neieviens neiedrošinās iejaukties?
Jepis
J
Nebūtu Lībijā nafta, nevienam nerastos interese. Mūsu ministrs par zemu vērtē mūsu izpratni.
Jans
J
Traki, ja tāds muļķis un ambiciju pilns cilvēks pie teikšanas. Karš ir labs bizness, tika atrasts iemesle, lai šautu. Un viss. Varētu mūsu ministrs paklusēt.
x
x
Latvijai ka NATO dalibvalstij ir jaatbalsta sadas misijas miera uzturesanai. Tapat ka mes Latvija sagaidam ja kads naidnieks uzbruktu Latvijai mums naktu paliga. Pec nemiernieku zinojumiem no Bengazi no Kadafi lidmasinu uzlidojumiem tanku un artilerijas apsaudes gajusi boja 8 000 cilveku. so galas masinu ir jaapstadina. Ja 8 000 cilveku bija gatavi atdot savas dzivibas cinoties pret tiranu vai tiesam starptautiskajai sabiedribai bija klusejot janoskatas ka vinus noslepkavos?
ihaha
i
Man riebaas tas, ko amerikaanhi dariija Kuveitaa, Iraakaa, un man riebjas tas, ko vinhi shobriid dara Liibijaa. Ak, kaada aizgraabjosha interese par liibieshu civiliedziivotaajiem! Atcerieties - 50 gadus neviens neintereseejaas par Latvijas civiliedziivotaajiem, par Latviju, kuru bija okupeejusi svesha valsts! Buutu Latvijaa Liibijas nafta, mees buutu atbriivoti divaas nedeelhaas!
A.
A
Miilie latviesi! Vai labaak nevareetu objektiivi diskuteet par teemu, taa vietaa, lai apvainojoshi zaakaatu personu? Tas pazemo tikai muus pashus kaa tautu. Kauns pat lasiit shos negliitos, launos komentaarus. Kristovskis dara savu darbu, un vinjam, kaa aarlietu ministram, ir plashaaks redzesviedoklis par sho probleemu. Lai vinjam veicas! Un arii Tev, kas lasa sho komentaaru, un varbuut "pliist" no dusmaam! :-)
čupakabra
č
Franči grib lēti pievākt libāņu naftu!
he
h
nu mums ir savs "žirinovskis" ;DDDD jautri - cerams, ka ārzemēs uz viņu tieši tāpat skatās - parej, pasmilkst, visi paņirdz;)
ekharts
e
Latvijas varas elite ir nožēlojama-un,pirmkārt-ārlietu ministra vietas aizņēmējs Ģ.V.Kristovskis.
mumsim
m
ir divi līdzīgi ministeri, šitas un tas no ārlietām, ka tik atkal kaut ko abi nesavāra mumsim.
gluži savādāk
g
"liekot izveidot „dzīvo sienu" no saviem cilvēkiem". Vācu presē raksta savādāk, ka saņemti ķīlnieki no karojošām valstīm no sagrābtiem kuģiem, itāļii uc, tos tad tur laikam liek. Tā ka nevajag muļķot te tautu.
hvz
h
Vai tad Tripoles starptautiskā lidosta ir militārs objekts?
Ainārs
A
Kristovskis labs piemērs tam kā ne pārāk gudrs bet pakalpīgs vīrelis var izsisties ministros.Ceru ka viņa vēlētāji nav tik pat stulbi kā viņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas