Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kristovskis nav pret TB/LNNK, bet vēlas arī "Visu Latvijai!"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; Ušakovs sauc Kalpaka pieminekli par nenozīmīgu; Ušakovs nezina par ko balso Rīgas domes sēdē un rupji lamājās uz paša darbiniekiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
profesors
p
Nerunājiet profesoru vietā Jūs, glumais padomju laika dvēseļu inženieri!
tādi vīri!
t
Derētu VIenotībā ielikt arī to degvielas zagli no Vidzemes priekšpilsētas, jo tas bija tik patstāvīgs, ka nedejos ne pēc aizdevēju stabules, bet turpinās pat neatkarīgi ignorēt arī pašas Latvijas likumus! Lūk tā ir, un tādi vīri, kuri drosmīgi rūpējas par savu labumu, ir vajadzīgi Latvijai. Kā teica Latvija svisu kretīnu tēvs: "Mēs mīlām šdo valsti!"
leitis
l
Uzprasiet Lācim par Gaiziņkalna skatu torņa celtniecības materiāliem, redzēs, ko viņš stāstīs!
jupis
j
Pilnīga taisnība, Lelle, ko sakāt 16:45, bet redzat, ka pat tautiešiem, kuriem šķita, ka vajadzētu būt kaut kādām spriestspējām, izskatās, ka ir iestājies vienotības riesta laiks ar priekšvēlēšanu sindromiu. Tālab visi vienā balsī ķērc akaliptisko "Latvieti, nepadodies, un gatavi visus batjkveidīgos un pseidonacionālistiskos bāleliņus, izcilāko demagogu spožākos paraugus atkal sabalsot Saeimā!
Orkāns Ervins
O
Bet buss nogrima Baltijas jūrā bargā vētrā!
Lelle
L
"Nebūs liels pārsteigums, ka aiz sava stulbuma un nesaticības latvieši pazaudēs kontroli savā valst..." Tu jocīgs esi, vai?! Sen tā kontrole pazaudēta...pēdējos 20 gadus mūs tāpat kā padomijā regulēja Kremlis ar mūsu pašu zaglīgo bāleliņu galvām un rokām, tagad mūs regulēs aizdevēji un atkal ar mūsu līkmuguru palīdzību...Paliek tikai atklāts jautājums: Kurš saimnieks labāks?
Lelle
L
Kā tad! Atkal TB zaqgļus pie siles, batjkas un zīles takš kopā ar Kristovski zaga uz nebēdu...labas atmiņas. Es un mana ģimene gan par tādu Vienotību nebalsos.
starp citu
s
Jl vislielākā kļūda ir iesaistīšanās apvienībā, kura apaug ar inerto masu un kļūst par izplūdušu amēbu.
Janis K
J
Ziniet līdz pat šai dienai es nebūtu balsojis par Visu Latvijai, bet no šodienas noteikti balsošu par Visu Latvijai. Šodien pēc pl.6 gāju uz darbu uz dežūru, pretī nāk jauniešu bariņš cilvēki pieci un visādos neķītros lamu vārdos aprunā latviešus un latviešu tautu man pat neērti izteikties, kādi krievu lamu vārdi tur nāca ārā tas bija kaut kas neiedomājams, tā gribējās iedot pa galvu, lai atcerētos uz mūžu, jo profesionalitātes un spēka man tam pietiek, lai uzveiktu pat piecus, bet apdomājos mamītes pēc tam skries uz policiju un žēlosies būs pilna krievu prese apceļ sit krievvalodīgos Latvijā mūsu humānā tiesa un policija mani pataisīs par vaininieku un ar sakostiem zobiem pagāju garām, līdz ar to nolēmu balsot par Visu Latvijai un to arī darīšu turpmāk novēlu veiksmi viņu taisnīgajā cīņā.
Andris
A
Nav izejas ,esam tā rusificēti ,ka paliekam pārējām Baltijas valstīm par izsmieklu.
zinātājs
z
Labi, dabūšu drauģeļu sarakstu, laiku, busa nr, šofera uzvārdu un vārdu - tad parunāsim. Iesākumam varu pateikt, ka buss bija no Pāvilostas...
galvas dakteris
g
Uz Strasbūru brauc nevis ekskursijā, bet strādāt. Ja cilvēks strādā parlamentā, tad viņš nevar tajā laikā atrasties citur, bet ja parlaments tajā laikā neatrodas Strasbūrā, tad nav iespējams uz turieni braukt un saņemt ceļa izdevumus. Bet ātrumkārbas remonts nemaksā tik daudz, ka būtu "jāpārdod dzimtas īpašums". Muļķīgi meli, Gebelsa stilā.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Būsim gudri. Apvienosimies. Bet tagad pa īstam.
Eglītis
E
VISU ZEMJU PARTIJAS APVIENOJIETIES! Par šiem augļiem gan nebalsošu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIEDOKĻI

Imants Parādnieks, Visu Latvijai! līdzpriekšsēdētājs:

Latviešu tautas intereses vislabāk varētu aizstāvēt liela organizācija un Vienotība uz tādas statusu pretendē. Mēs ceram, ka tā būs uz nacionālo interešu aizstāvības pamata veidota apvienība. Taču ir iespējams, ka Vienotībā ieiet tikai Tēvzemei un brīvībai/LNNK, bet Visu Latvijai! tiek atstāta ārpus apvienības. Visu Latvijai! strādā ar jauno paaudzi, jo tā mainīs Latvijas virzību, bet apvienības veidotāji vairs nav politikā jaunie. Mēs no Vienotības sagaidām godīgu attieksmi pret mums, ja reiz runā par godīgu attieksmi politikā, tad viscaur ir jābūt godīgiem. Ja Visu Latvijai! paliks ārpusē, tad tā startēs vēlēšanās kopā ar citiem nacionāli domājošiem cilvēkiem.

Edgars Jaunups, Jaunā laika pārstāvis Vienotības veidošanas sarunās:

Skaidrība par Vienotības sastāvu vajadzētu būt, vēlākais, līdz maija sākumam. Piekrītu Ģirtam Valdim Kristovskim, ka sarunas jāturpina ar abām partijām, bet beigās būs lēmuma pieņemšana. Piekrītu arī tam, ka latviešu vēlētāju balsis nevajadzētu šķelt, bet ir jautājums, vai vienošanās ir iespējama? Ja sarunās ar TB/LNNK man ir sajūta, ka tas ir iespējams, jo tā tomēr ir politikā pieredzējusi partija, tad Visu Latvijai! līdz šim ir redzēta pozicionējamies tikai vienā jautājumā. Taču mums kā premjera partijai un, cerams, ka arī kā premjera partijai nākotnē, būs svarīgs atbalsts daudzos nopietnos jautājumos.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas