Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Kristovskis negrasās nodarboties ar specifisku kadru politiku ministrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kādreizēja rīdziniece
K
Par visiem 100%, ieskaitot pašu Kristovski, kamēr vēl nav paspējis savārīt vēl lietākas ziepes!
juris
j
Kristovskis orientējas Eiropas politikā? No kurienes šitādas muļķi'bas. Lai tā būtu patiesība, viņam būtu jāuzrāda diploms, kādu diplomātijas vai politikas skolu šķēpmetējs ir beidzis. Kristovskim šādu zināšanu nav. Tādēļ orientēties viņš var tikai savās apakšbiksēs.
juris
j
Ko Kristovskis ir studējis Amerikā? Kādas tādas zināšanas viņš ir smēlies, ka nu ir speciālists visās jomās.
juris
j
Riktīgs šķepnesis. Galvenais neko nevajag mainīt, jo viss ir pazīstams un darbojas nevainojami. Johaidi, kāpēc tad dzīvojam tik sūdīgi? Adbilde ir tik redzama: jo valsts vadītāji ir šmurguļi.
Jēpītis
J
Vai viņš vispār grasās ar kaut ko nodarboties un vai maz uz to ir spējīgs ?
ķirmis
ķ
Es gan domāju, ka Kristovskis ļoti pareizi izsakās - ārlietu ministram ar kadru politiku nav jānodarbojas. Tā ir valsts sekretāra funkcija. Tāpēc Kristovska noklusējums attiecībā uz pašreizējo valsts sekretāru izklausās cerīgi. Kristovskis arī neko nevar darīt, ja Zatlers vēstnieku amatos ir iecēlis "nepareizos" cilvēkus. Drīzāk te var mest akmeni Zatlera dārziņā, ka, mainoties valdībai un Saeimai, nevajadzētu iecelt amatos aizejošās varas kandidātus. Ja jau, piemēram, Riekstiņš ir tik labs kandidāts, tad, lai vispirms jaunais ārlietu ministrs un 10. Saeimas Ārlietu komisija izsaka viņam savu atbalstu un tikai pēc tam ieceļ viņu ieceļ amatā.
Ērmoti...
Ē
Ja kādam ir zināšanas un pieredze ārlietās, tam būs būt aizsardzības ministram, bet citam, kam ir zināšanas un pieredze aizsardzības lietās - jābūt ārlietu ministram? Nu kas Kristovskis par ārlietu ministru...
:))
:
Vai viņš to tēraudu ir apjosis vai tomēr apjozis?
Nu ja> kurmīte
N
AM kadri ir janomaina par vismaz 80%. Redziet, kurmīte, mēs nomainījām vēlēšanās 60% Saeimas, bet vecie buki atkal pie siles, bez visa tautas atbalsta. Mūrnirci tik daudzi izsvītro, bet viņa tur būs tā vai tā. Turpinās baumot utt. Jūs domājat un cerat uz ĀM izmaiņām. Tās vienkārši nenotiks! tāpat kā nenotiek izmaiņas ministru portfeļu saņemšanā. Vecie "'perdeļi", kuri vairs mainīties NESPĒJ, ir atkal okupējuši , ar savām ambīcijām, portfeļu sadales galdu. Diemžēl - nav cerību.
jjj
j
nu baigais ministrs, veel nav apstiprinats , bet jau sapno , par AM budzetu, , protams vajag zinat cik naudas , tacu buus jaapbraukaa visa pasaule un jizgul visas viesniicas un shopping. un kaa tad vinsh dosies uz krieviju , ja pabriks teica ka vinsh spiita peec neruna nevienu vardu krieviski, bet par to ameriku veel jaapierada , buutu labi ja tos kandidaatus raadiitu televiizijaa kaa konkursu , lai tauta redzeetu kaa shie ministri paraadiis latviju pasales merogaa , un kaadas anglu valodas zinashana , jo latvergo kandidaatiem bija stingri noraadiits ---- anglu valoda.
Nu kur
N
Tādas nulles, kā ĢVK rodas. Nezinu nevienu, kurš par viņu vēlētu, bet viņš, kā pirts slotas lapa pie pakaļas, atkal ir pielipis???
Jukums
J
Manis pēc šajā mazai valstij nozīmīgajā krēslā varēja palikt arī Ronis. Uzskatu gan, ka Kristovskis nebūs sliktākais ārlietu ministrs - katrā ziņā viņam ir visas iespējas būt labākam par, piemēram, Riekstiņu.
Runcis
R
Kā ar āmuru naglai uz galvas! Un turpinājums šim sarakstam vēl ir diezgan liels!
kurmite
k
Kristovskis tacu latviesu valoda nespej izteikt saprotami un skidri domu, ko nu nu vina parasit anglu valodas zinasanas. Mulkis ir un paliek mulkis ar lielam ambicijam. Fakts ir tads, ka Arlietu ministrija ir jaiztira, ir jatbrivojas no tiem vestures skolotajiem diplomatiem un vestniekiem. Interesanti bus verot ko Kristovskis daris, kur vins vinus parstums, ar LC un TP ielikteniem, vestniekiem Karli Eihenbaumu (Birkava sulaini), Elitu Kuzmu (M.Riekstina favoriti), Induli Berinu (LC ielikteni), Airvaru Grozu (TP vadona Skelem nevaiajdzigo kalpu, kuru A.Pabriks pec Skeles komandas paris menesu laika uzcepa par vestnieku) un viniem lidzigajiem.......bus interesanti verot ka notiks inventerazacija saja smacigaja un pelejumu parnemtaja Arlietu ministrijas bordeli.....lai nu ka, bet AM kadri ir janomaina par vismaz 80%.
Anna
A
" Kristovska stipra puse ir tas ka viņš labi orientējas Eiropas politikā, jo dadzus gadus bija Eiropas Parlamenta deputats, un viņam ir vadības pieredze." Tomēr, ārlietu joma atšķiras no aizsardzības jomas, un ministram būs jāsastapjas gan ar jauniem izaicinājumiem ,gan ar ievērojamiem finansējuma samazinājumiem. Ja cilvēks ir motivēts iznīcināšanai, pie tam vēl mazkompetents, tas jau pat nav smieklīgi, bet diezgan skumji. Aizstājēju sols ir tukšs, vērosim tālāko notikumu attīstību. Un nav smiekli teikt kā Kristovskis ir atvērts jaunām idejām.Vai viņam, vispār, ir pašam savas ? Un kaut ka nedroši skan, kā viņš ir gatavs "mācīties un pilnveidoties. Kāds, tomēr, ir priekšmēta nosaukums? Politikas formas pilnveidošāna un valsts pārstāvēšanas darba metodes? Jautājums priekš kam macītajam akardeons? Latvija šobrīd ir lieliskie ārlietu ministri - Ronis un kultūras ministrs K. Dālderis. No kādas puses šeit parādījās Kristovskis un Elerete? Nenormālie deputāti un koalīcija. Viņiem jau sāka aizbraukt jumts Kā tad ar personīgu ambicīju apmierināšanu? It īpaši, tas attiecas uz Kristovski, kurš paspēja pabūt par bezvērtīgu RD deputatu (izņemot skandālus, nekādas efektivitātes). Priekš kam tad vajadzēja tā tiekties pie varas? Ne jau savas dzimtās valsts labklājības un pārticības dēļ! Protams, nē. Savas labklājības un pārticības uz vājas valsts fonā dēļ. Īsi sakot, Švarcneģera sindroms. Tikai žēl ka Latvija nav Kristovskim piemērotas Kalifornijas. Kristovskis labi prot cilvēku ienišānas mākslu un jau 20 gadus dzīvi ar uz divdesmit gadiem atpakaļ novirzītu galvu. Viņš neredz ne pašreizējo, ne nākotni, bet 16.marta atzinīgi stāves pie Mildas. Ne austrumi vai rietumi nepieņems viņu. Kristovskis kā ārlietu ministrs - ir kārtējs Latvijas kauns un neatzišāna pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas