Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Kristovskis: partiju apvienībai nebūs viena līdera

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Pareizais cels - apvienosanas ir pirmais solis uz Latvijas atveselosanas veiksmi - bet gaidam ari pieradijumus apvienibas politiku patiesai izpratnej par tautas bezizejas stavokli ! ... Tam ir vajadziga zem likuma atbildigas valdibas un latviskas valsts atbalstita un kontroleta ekonomijas un pamattautas kulturas attistibas programma - SPECIFIKA, ne tikai visparejos solijumos !!!! ... Velu visu labu, ja latviska Latvija Jums ir pirma vieta !!! Stradajiet zigli, nav daudz laika palicis !!!
Iki
I
Nav veel vesturee taada gadijuma, ka kaut kas buutu sasniegts vai panaakts bez liidera, katrs to dekjiiti vilks uz savu pusi:(.
Terorists
T
Nu bet protams kad nebūs,jo savādāk atkal kašķis un tie paši kas veido arī šķiras.Un vai tad vajadzīgs līderis,ja uz vēlēšanām saraksts jau zināms.Visi vecie kadri un laba novēlējumi un tukšisolījumi tautai.
klusais-2
k
Tu,protams, runā pareizi!Kritizētāji ir un būs vienmēr un katrs no viņiem kritizē savu iemeslu dēļ.Vieniem patīk māte,citiem meita,vēl citiem kleita.Arī es būtu priecīgs,ka pie mums būtu tikai trīs normālas,lielas partijas ar sociāldemokrātisku,liberālu un konservatīvu ievirzi.Taču tas ir tikai sapnis,jo latvieši ir interesanta tauta-aizdomu pilna,skaudīga,nenovīdīga,svešām interesēm pakalpot alkstoša.Tam ir gan objektīvi,gan subjektīvi apstākļi.Ģeopolitiskais stāvoklis,vēsturiskā pieredze,mazliet naivums un stulbums reizē.Latvietim ir iekšā niķis-pārspēt visus-viņš grib būt lielāks komunists par pašu Ļeņinu,ticīgāks katolis par pašu Romas pāvestu.Ja nīst,tad līdz galam,ja slavē kādu,tad akli,it kā būtu iemīlējies.Brauc no viena grāvja otrā,jo taisni braukt negrib.Tā ir tikai un vienīgi mūsu pašu vaina,ka ļaujam ar sevi manipulēt,izmantot mūs dažādās politiskās spēlēs un noniecinam savējos.Visi ir mēsli, tikai es vienīgais tas labais,stiprais un pareizais.Mēs aizmirstam,ka vara un varneši ir sabiedrības spogulis,kurā mēs redzam savu atspulgu.Viens gudrinieks saka,ka politika un politiķi nerisina problēmas.Jā,politiķiem un politikai kā tādai nav jārisina mūsu personīgās problēmas,bet jānodrošina valsts statēģija un stabilitāte.Valstij nav jājaucas privātās iniciatīvas sfērā,nav jārada miljoniem šķēršu,lai bremzētu attīstību.Valstij nav jādibina 100 valsts aģentūru un citu birokrātisku iestādījumu,kas mums,nodokļu maksātājiem ir jāuztur.Tieši šeit ir tā vide,kur sāk kuplot korupcijas koks un pazūd tā nauda,kas tagad pietrūkst skolotājiem,ārstiem un pārejiem.
riņķī apkārt
r
pareizs lēmums. Vēlētāji šajā gadījumā tad arī vienreiz reāli varēs izteikt savu viedokli un nobalsot pēc pārliecības
Domaju ka pareizi
D
Nezinu, kā citur, bet PS pa šo gadu ir iestājušies daudzi, kas nav bijuši saistīti ar JL un ari citiem, tā ka tā jau sen vairs nav Kristovska un "tanšu" partija. Es labāk ieteiktu kritizētājiem beigt kurnēt - atbalstiet viņus un lieciet krustiņus tiem, kurus cieniet. Ja mēs tā nekasītos, sen jau Latvijā būtu divas-trīs normālas partijas plus viena krievu nacionālistu (bez kā diemžēl pagaidām neiztikt) mūžīgas opozīcijas partija.
Latviešiem
L
Cik vēl partijām jānāk, lai latvieši beidzot saprastu, ka politika un politiķi nerisina problēmas? Mostieties no savām ilūzijām, lētticīgie!
lno
l
impotentu savienība ______________________ Nav tautas drāzēji?:))
lno
l
Edgars Jaunups izteicies par tēvzemiešu pievienošanos ________________________ šis zēns vispirms runā, tad domā. Pirms pāris dienām - Šlesers slikti iespaidojot Ušakovu:)
Jānis
J
Tā ir šo partiju pēdējā dziesma! Brāļu kapi visām trim. Tēvzemieši, ja, nav pavisam apdzē...šies, atteiksies gulties šajā bedrē, bet gulēs atsevišķā...
harijs
h
impotentu savienība
Revolucionars
R
Savukart valsts primarie uzdevumi būtu mazināt atkarību no starptautiskajiem aizdevejiem un to konsultejosam organizācijam,likvidet atsķirību starp subsidetajiem zemniekiem(fermeriem) un mazak priviliģetajiem,mazināt ekonomiskās varas spēku un samazinat darbaspēka izmaksas pārliekot nodokļus no viena pleciem uz otriem.
VIENU
V
LĪDERI VAJAG IDIOTIEM. GUDRIE VIENOJAS.
Revolucionars
R
Jūs pārak ieciklējaties uz personībām.Neoliberāļu stratēģija ir vājināt valsti un ar privato sektoru aizvietot valsts funkcijas.Bez cilvēkresursu nacionālās mobilizācijas mēs nevarēsim atjaunot balansu starp ekonomisko varu un cilvēku varu.Cilvēku vara tie ir nabadzīgie tie kas nedroši par rītdienu un ekonomiskā vara tas ir aptuveni 2% iedzīvotaju kas kontrolē vairāk kā 50% valsts bagātību.
Ēriks
Ē
Man nav mīļākās partijas, visi kretīni, bet nu labi ka PS, JL, un SCP nekonkurēs viena otru laukā. Ja kāda nedabūn 5% tad cauri ir. Vairāk par visu es gribu dabūt prom Šleseri un Ausaini. Jau ar to mazumiņu būšu priecīgs. Tālāk mani interesē proeiropeiska attīstība un korupcijas nīdēšana. Par savu personīgo dzīvi lai katrs atbild pats.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas