Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Krītošs ledus traumē jaunu vīrieti Rīgā, Kuldīgā divgadīgs mazulis tiek cauri ar izbīli

Pagājušajā diennaktī no jumta krītošs ledus traumējis 22 gadus vecu vīrieti Rīgā, savukārt divgadīgam mazulim Kuldīgā no jumta krītošs sniegs sagādājis vien izbailes.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Bundule informēja, ka jaunajam vīrietim ledus uz galvas uzkritis Birznieka - Upīša ielā. Negadījumā vīrietis guvis galvas smadzeņu satricinājumu.

Kopumā, pēc NMPD datiem, no jumta krītoši ledus gabali šogad savainojuši jau 12 cilvēkus.

Savukārt Kuldīgā no netīrīta jumta sniegs uz galvas uzkritis arī divus gadus vecam mazulim, taču bērns šajā negadījumā nopietnas traumas nav guvis.

Zināms arī par trīs gadījumiem, kad piektdien Rīgā no jumta krītoši ledus gabali savainoja cilvēkus.

Vecrīgā, Bīskapa gātē, ledus blāķis no četrstāvu ēkas jumta uzkritis uz galvas 33 gadus vecai sievietei, kas no radītā trieciena uz brīdi pat zaudējusi samaņu. Cietušajai mediķi konstatējuši kakla daļas sasitumus un smadzeņu satricinājumu, un viņa tālākai medicīniskās palīdzības saņemšanai nogādāta slimnīcā.

No jumta krītošs ledus piektdien savainojis arī kādu 70 gadu vecu sievieti, kas pārvietojusies pa ietvi netālu no Valdemāra un Dzirnavu ielu krustojuma. Arī vecā kundze guvusi galvas smadzeņu satricinājumu un ievietota slimnīcā.

Galvas traumu guvusi arī kāda 35 gadus veca sieviete, kurai ledus uzkritis no kāda jumta Tērbatas ielā. Arī šajā gadījumā ātrās palīdzības mediķiem bijušas aizdomas par galvas smadzeņu satricinājumu, taču cietusī no hospitalizācijas atteikusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas