Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kučinski neapmierina, ka protestus pret novadu reformu rīko koalīcijas partneris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
1latvian
1
Šīs politiskās spelītes, ka novadus sadala politiskās piederības dēļ nevis iedzīvotāju labad ir jāpātrauc! Un kas tā par lietu, ka pašvaldības komisija var atļauties kādam "atriebties" itkā par to, ka viņi gribējuši būt patstāvīgi u.tml. Es uzskatu, ka jābūt vai nu vienam lielam novadam Cēsu rajona robežās vai arī Cēsīm atsevišķi! Bet šis variants nav ne viens ne otrs, kāpēc tad mums jāpaliek zaudētājos? Tāpēc, ka viens no noteicošajiem cilvēkiem nāk no Valmieras un uzskata, ka galvenai vidzemes pilsētai jābūt Valmierai?? Nē, es vismaz netaisos uz to noskatīties! Mums ir jāaizstāv sava pilsēta un jācīnās par to! Aicinu, visus cēsinieks, kas ir ieinteresēti Cēsu attīstībā doties uz šo protestu! Vismaz šādā veidā parādīt mūsu attieksmi, jo izskatās, ka Cēsu dome netaisās neko darīt vai cīnīties! Laikam jau G.Šķenders no TP nevar iebilst saviem partijas brāļiem! Skumji! Starpcitu, cikos būš šis protests? Un, kur tiks publicēta sīkāka informācija?
Saveejais
S
Ja jau juus esat tautas kalpi, tad laikam taisat revoluuciju pret saviem kungiem un taisaties tiem atnjemt to, kam juusupraat jaapieder kalpiem? Vai ar 17. gada pieredzi par maz? Ja kalpi nepilda uzdevumus- tos jaapalaizh...
pleķītis
p
"Pikets nāks tikai par labu [MUMS], jo tas dos iespēju tautai [VIŅIEM] paust savu gribu, bet mēs [PĀRIS CILVĒKI] esam tautas [TAUTAS VAI PARTIJAS] kalpi ."
Uģis
U
Nu tad nebūsim slinki un savāksimies kopā! Galu galā mēs gribam tikai brīvprātības principa ievērošanu.
Vecais
V
Redzēsim, ko Kučinskis teiks, ja ceturtdienas rītā pie Saeimas stāvēs 2000 piketētāji, kā lietussargu revolūcijas laikā. Kamēr tas nav, tikmēr jau var sacīt, ka neuztrauksies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas