Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

LA: Lai skolotājiem maksātu 250 latus mēnesī, jāatlaiž 10 000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Exxlib
E
Agrāk pilsētās vidusskolas klasēs bija 2 paralēlklases - tagad pat 6... Ko visi šie darīs pēc plikās videnes???
AL
A
Bet varbūt pa tiešām tie skolotāji ir par daudz un laiks šo sektoru samazināt.
Ne visai gudrs
N
Pareizi jau būtu arī acīmredzot tos 10 000 atlaist, lai beidzot veikto "strukturālo reformu" izglītības nozarē. Tad arī palikušie būs profesionāli un pelnīs vismaz kaut cik adekvāti. Skolas, kurās nav skolotāju, būtu jāslēdz. Diemžēl, bet laikam nav normāli, ka statistiski ir 7 apmācāmie uz vienu skolotāju. Labos laikos šādu lietu ir grūti izdarīt, bet krīzē varētu mēģināt. Jocīgi, ka vēsturiski mums radies tik daudz skolotāju, varbūt tā ir tāda vienkārša pārāk profesija - darbs ar bērniņiem, ka tik daudz gribētāju, atbildības nav nekādas..?
Par atlaišanu
P
Sen bija laiks. no 27000 skolotāju 9000 strādā pamatskolā pārējie vidusskolās, kurās lielākā daļā līmenis ir ļoti zems! Pie visa vidusskolās sanāk uz diviem skolēniem ir viens skolotājs. Paskatieties paši izglītības ministrijas mājas lapā. Un neaizmirsīsim, ka par skolotāju nevar kļūt ikviens pedagoģijas fakultātes beidzējs. Latvijā nav tik daudz cilvēku, lai skolās būtu tik daudz labu skolotāju. Es par 10 000 skolotāju atlaišanu, un daudzo mazo vidusskolu slēgšanu. Latvijā jāveido kādas 90 vidusskolas ar kopmītnēm, kur var nokomplektēt labus skolotājus un prasības vidusskolās ir jāpaaugstina. Mērķis nevar būt uzturēt kaudzi tā saucamo skolotāju, bet gan nodrošināt labu izglītību bērniem! Lūdzu, neaizmirsīsim to!
Grieta
G
a mums vispaar ir tk daudz skolotaaju??? cik zini ir skolas, kur ir tikai viens matemaatikas, viens biologjijas, viens literatuuras... a ko tagad taa teikt - triis vienaa??? un pa 250 latiem? nav taa kaa pa traku?
Varde
V
Jālividē novadu reforma kā dārgs un kaitniecisks eksperiments. Tagad katrā novadā paredzēta sava skolu valde, VSAA nodaļa utt. TP uzdevums bija savairot ierēdņu armiju, kas ir galvenais TP elektorāts.
tuki
t
Kāpēc skolotāji tiek iecelti kaut kaadu svēto un neaizskaramo vārdā???? nu un kas, ka buutu jātalaiž 10000???? citu dažādu profesiju pārstāvji darbu ir zaudējuši vēl lielākā skaitā...
izbijis valsts patriots
i
Vaii tad tiešām nekā labāka nav?
jefins
j
Ha, haa turpat esam! Gruskevicam bija taisniba!
Oskars
O
Jābrauc uz Rīgu ,kamēr saulīte uzsildījusi TRAKTORU MOTORUS,savādāk JL krievu mafija SAKAUS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas