Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Labējo noriets?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zini,Zander-
Z
tomēr apkopies,citādi kā Viršu kalna trollis noaudzis,un vēl dziļas gudrības bīda.
Jans
J
Popularitāti nosaka darbi, ne oficiālā partijas platforma.
alberts
a
"Labejo noriets - ir sarkano naksanas pie varas" ar visām no tā izrietošām sekām - kuras vecāka paaudze ļoti labi atceras.
Right-wing
R
Lidz latvieshi nesaks rikoties ar naudu taupigi un turpinas tas pashas kludas ko PSRS tereshanas zinjaa darija te nekas labaks nepaliks. 22% PVN IR SHAUSMAS!!! Kaa var gribet ka ekonomija ies uz augshu ja cilvekus noslogo ar nodokliem? Bet tas nenozime ka tikai valdiba pie vainas, vajag beigt uzskatit ka valdibai jasalabo visas problemasun jaiegulda tik daudz nauda. Ir drastiski jasamazina valdibas izmers ar vienigo ieguldijama palielinajumu policistiem lai vinji var labak nosargat musu droshibu. Un tikai TAD lena gara vares Latvija atguties no tagadeja murga
Madris
M
Man gan liekas, ka TP bija tipiska feodāļu partija, kura rūpējās tikai par savu biedru labklājību. Pat labklājību un 3 bērnus ģimenē attiecinājā uz savējiem. Škēle kādā intervijā atzinās, ka trešā bērna vietā daudzi izvēlējušies jaunu mašīnu.
Miljardu latu rezervi pensiju fondā
M
Ko nu ko, bet piesardzības trūkumu pilnībā Tautas partijai pārmest nevaram. Miljardu latu rezervi pensiju fondā viņi uzkrāja.
Pelēkais Vilks
P
Tev juceklis galvā un smagi atmiņas traucējumi. Bet nepārdzīvo ļoti, tā ir latvju nacionālā slimība.
  • 2
  • 1
Kurmītis >> Zanderam
K
Labējo noriets ? Tieši tā. Un meļu, populistu un šarlatānu nākšana pie varas. Un nevajag te visus suņus karināt virsū taukmūļu “labējībai”. Viņi darīja tieši to pašu, ko darīja tajā laikā labējie visā pasaulē. Un arī krīze Latvijā radās tieši tāpēc, ka tā radās visā pasaulē. Tie, kas pie varas, nav jedz labei, nedz kreisie, bet ir visklasiskākie kopradori un mankurti. Kuri kalpo ārzemju onkuļiem un ir gatavi pat savu māti pārdot tam onkulim, kurš viņiem pasolīs lielāku komisijas procentiņu. Onkuļiem ir izdevīga depopulēta, no iezemiešiem atbrīvota, neko neražojoša, brīva teritorija, kurā viņi var ierīkot savu reģionālo izgāztuvi – ekoloģiski kaitīgu ražotņu, Eiropas kundziņu smalko ožu maitājošu smakojošo fermu un ne mazāk smalkas citas jūtas aizskarošu imigrantu izvietošanai. Un tam nav nekāda sakara nedz ar labājumu, nedz kreisumu, bet tikai ar dažu varaskāru vietējo neliešu (un tie nav oligarhi) alkatību un zemiskumu.
Memory
M
Grieķiju un Portugāli uz 'grunti' nolaida kreisie - t.s. sociālisti. Ar ''mātes'' piesaukšanu arī nevajag pārspīlēt, jo par tās pārdošanas iespējamību mežonīgajā kapitālismā jau 19.gs. K.Markss rakstīja':''...ja garantēta 1000 % peļņa, tad nav noziegums, ko neizdarītu kapitālists, nav likums, ko nepārkāptu - sev kaklu gatavs lauzt, un pat miesīgu māti pārdot.'' (citēju pēc atmiņas). Šodienas globalizētajā pasaulē jau Marksa secinājumu bez cilvēku tirdzniecības apliecina arī cilvēkorgānu, narkotiku un ieroču tirdzniecības zelšana un plaukšana. Nekā personīga - tikai ienesīgs bizness!
  • 1
  • 0
Pols
P
Piedod, Māri, bet ar labējās politikas pieprasījumu trūkumu nekāda sakara tam nav, pats to labi saproti, nav ko izlikties un vērbt teorijas.. Vienkārši par lielu izbrīnu daudziem ekspertiem "bauriem" beidzot sapratne ir tik tālu, ka uz TP vairs nepavelkas (vēl ZZS tas priekšā). Un tam nav sakara ar politikas kursu, bet ļoti konkrētiem vadoņiem un darbībām - Kalvītis, Bērziņš, Slakteris, Šķēle, Pietkevičš, Krauklis, Muižniece - un tā varētu turpināt. Degradējuši labas idejas ar personiskām ambīcijām.
Velo
V
Kur tad aizsardzības guru aka zirgu vārdotājs Veldre?
  • 1
  • 0
ArgentīnasTango
A
Raksts vietā! TP šauj stipri par strīpu, insinuējot it kā, VIENOTĪBAS kreisumu un tādējādi mēģinot apelēt pie slavenā "latviskā labējuma". Nu nav tā! VIENOTĪBA ir tipiska labēja partija vismaz Latvijas izpratnē. Kur tur jel kādi kreisuma elementi?
tm
t
Šoreiz neredzu "rakstu vietā".Redzu tikai vārdos un idejās pilnīgi apmaldījušos cilvēku. Ja es 5x dienā pateiktu, ka esmu labējs, bet pārējā laikā mazgātu naudu Isle of Man un Sīlandē: vai tas mani padarītu par labēju un konservatīvo vērtību nesēju? TP, LPP, Vienotībai, utt nav nekāda sakara ar ideoloģiju. Labākajā gadījumā tie ir kopīgo interešu pulciņi.
  • 4
  • 0
tm
t
Kādi murgi, Zander! TP ir tieši tikpat labēji centriska kā Krievijā Jedinaja Rosija :) Tipiska varas vertikāles partija patiesībā bez jebkādas ideoloģijas. Tur jau tā nelaime, ka Latvijā vēl nav bijusi nopietna konservatīva partija.
zvirbulēns
z
Kādu ideoloģiju kapitālismā nes komunisti- sorosīdi - arī tāds te jautājums?
kaķēns
k
tev laikam visi ir sorosīdi, kas nav oligarhi.
  • 0
  • 1
tm
t
Droši vien, ka no sākta gala ir bijis mērķis nobeigt latviešu nacionālo buržuju un pasaules nabu Aivaru :)
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas