Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Labklājības ministrija iedzīvotājiem palīdzēs pārvākties uz ekonomiski attīstītākiem reģioniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha=ha
h
Itais tak ir DAUDZ murgaināks pasākums nekā ideja par Daudavas iztaisnošanu. Nez - kāpēc jādomā, ka itādi "megaplāni" var rasties tikai tur, kur "visi Napoleoni ārstējas palātā, kas atrodas gaiteņa galā pa labi".Tikai nesaprotu - kāpēc kaut ko tādu uzreiz vajag publicēt? Nav tak 1. aprīlis!
vai kads var vai
v
nevar beidzot to vajpraatu Latvija apureet????
viks
v
Viņķele , iesaku Jums ar Dombrovski palūgt naudu vienreizējam pasākumam no žīdiem , bet labāk barteri -pret īpašumiem , lai savāktu vēl mūs šeit palikušos un aizved uz Biķernieku priedēm . Mācītāju neaiciniet , tos paaiciniet no ES .
ddd
d
Var, protams, tagad dažādi skatīties uz Vinķeli, bet savu melno darbu viņa paveica godam - vecie ļaudis tagad var būt apmierināti, viņiem tagad būs iespēja strādāt ilgi un ražīgi....nu tad tik uz priekšu!!
Nu re
N
Tā vietā .lai atpalikušo reģionu attīstītu , "mēs" veicināsim cilvēku aizvākšanos no turienes, sak , nav cilvēku , nav problēmu !
nu, tak gargi veselajiem jāļauj bēg
n
jo tur iet bojā viņu bērni !!!!!!!!!!!!!!!! Deputāts tiesāts !!!!! zaglis, ko tādu varat iedomāties???????
Runcs
R
Vai nebūtu laiks vienreiz paprasīt atbildību no <Vienotības>par nodarīto kaitējumu Latvijas valstij un tautai?
rūdis&gt;janka
r
Nevis uz minimālās algas,bet uz jaunievedamā 35 latu"iztikas"pabalsta!
Viendienīši
V
Kas pēc tam notiks ar ekonomiski neattīstītajiem rajoniem bez cilvēkiem?
Baisi
B
Tas saucās -teritorijas pilnīga attīrīšana no aborigēniem. Un tai sekojoša Latvijas izpārdošana!
  • 2
  • 0
Kurmītis
K
Skat, cik jauki. Visa pasaule cenšas kā reize – otrādi, nodrošināt to, lai cilvēki NEPĀRCEĻAS uz urbanizētajiem rajoniem un pilsētām, maksā lielas naudas, pabalstus un izgudro visādus līdzmaksājumus, lai tikai cilvēki paliktu lauku teritorijās, apdzīvotu tās, koptu zemi, apkārtni, nodarbotos ar kādu amatniecību, skolotu bērnus un saglabātu tautas kultūrvēsturisko mantojumu, a jenotu špidrilka, re, ka tieši otrādi – piemaksās, lai arī tur, kur vēl kāda dzīvība turas, ļaudis visu pamestu un kāptu vagonos iekšā !!?? Un, ja iekāps, morāli tam būs nobriedis meklēt to “labklājības zemi” un sagatavojies, mantas savācis, tad kāda gan problēma pabraukt pāris pieturas tālāk, un izkāpt nevis Rīgā, bet gan Dublinā? Tur taču ir vēl labklājīgāk !! Jenotu mankurti un nelieši vairs pat necenšas slēpt, ka viņiem ir pasūtīta un apmaksāta Latvijas iznīcināšana. Knabs, sabs un pārējie specdienesti, prokuratūra ir viņu pilnīgā kontrolē, tāpēc beidzot var arī atklāti nodarboties ar savu jūdasa darbiņu, vai ne? P.S. un tā NAV sagadīšanās, ka tantei paspruka Cibla kā piemērs. Tur vēl joprojām ir gan sava vidusskola, gan bērnudārzs, gan baznīca un ambulance, gan folkloras kopas un koris, gan pāris gateri, kur cilvēkiem darbs. Uz vispārējā Latgales bēdu lejas fona – bezmazvai labklājības saliņa. Protams, ka tādai viņķelei tas ir kā dadzis acī ... vajag ar steigu iznīdēt !!
Agris
A
Vakar klausījos to raidījumu. Ministres kundze izskatās galīgi apmulsusi un pazudusi dumjībās, kuras viņa izklāsta publiski. var jau kādreiz padzīt muļķi, bet te ar to pārcelšanos ir totāls ČAU. Koalīcija sludina atpalikušo regionu atbalstīšanu, a ministrei pie ļipas-es tik papļapāšu un gan jau būs labi. Nē mīļā nākamajās vēlēšanās Jūsu uzvārdu strīpošu.
sol
s
Varbūt maksās pārcelšanās naudu, lai darbaspējīgie pārceļas uz Ameriku??? Nu ja tā, tad ideja nav zeme metama!
ihaha
i
Kaads absurds! Labaak valstij ieguldiit un attiistiit darbavietas ekonomiski paniikushajos rajonos. Minimaalai algai jaabuut taadai, par ko var nomaksaat komunaalos un paartikai arii veel paliek. Gribeetos redzeet deputaatu apreekhinu, kaa jaadziiivo ar 45 vai 70 Ls,
Kas notiek manā Zemītē?
K
Tik "foršas"atsauksmes ilgi nav lasītas Ivar, Tu gan prātīgi analizē šo ministres un visu pārējo "rūpes". Ak kungs, kas vēl tik notiks Latvijā???
viesis
v
Mjā, tā ideja tāda stipri dīvaina.... vienkāršā valodā tas nozīmē atpalikušo reģionu tālāku gremdēšanu, jeb, tā kā politiķiem patīk runāt visādas līdzības par taupīgām ģimenēm, kuras mācās iztikt no nopelnītā, tā šeit var minēt līdzību ar slīkstošu cilvēku (atpalicis reģions), kuram tā vietā, lai pamestu glābšanas riņķi, ar spēku tur galvu zem ūdens, lai ilgi nemokās... te jau tiešām jāsāk aizdomāties, kā interesēs tas tiek darīt, taču ne Latvijas......
Nata
N
Jo tālāk, jo trakāk! VAI TĀPĒC UZ BARIKĀDĒM BIJA JĀSTĀV?! ŠODIEN TEIKTU - NĒ!!!
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas