Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Lai pievienotos "Vienotībai", būs nepieciešama visu apvienības partiju piekrišana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ako
A
Par Vienotību nebalsošu. Zinu nedaudz no aizkulisēm. Šermuļi iet pa kauliem. Apkodīs šie viens otru jau pirms vēlēšanām, un tad visi 3A un vēl SC jutīsies daudz komfortablāk.
cony
c
Es negribu ticēt,ka tā ir patiesība,ka tikai daži procenti sabiedrības locekļu uzticas politiķiem un pie 50 procentiem tv un radio.Tas nekad tā nav,mēs noteikti uzticējamies saviem politikiem,kaut ar to kredītu ņēmšanu,mūs daudzus ieveda purvā.Un vienalga mē noteikti vienmēr vairāk kā 50 procenti uzticamies savām valdībām un politiķiem.Un tas ir pareizi,ka mēs uzticamies saviem klientiem,kalpiem,skolniekiem.Tikai uzticība,pat palielīšana dara mūsu politiķus,klientus,kalpus,skolniekus atbildīgus,motivētus un aktīvākus. Gluži savādāk ir klausoties,skatoties ,lasot medijus ,radio,tv,es atrodos kā plašā dzērienu veikalā ar plašu piedāvājumu un man jāizvēlās tikai man vajadzīga,derīga,veselīga neliela pudelīte dzēriena..Ar visu lielo izvēli,tāpat var dabūt krutku,nebūt sev veselīgu produktu.Tas pats ir ar informāciju,tur nekāda uzticība nevar būt,viss jāsijā,jāatdala pelavas no graudiem
cony
c
Tomēr zinot,ka šo 20 gados laikā mūsu izglītības sistēmā arī ir lieli robi,tad paļauties daudz uz jaunatni arī nevar,es esmu vienmēr arī par tiem nobriedušajiem aktīvajiem politiķiem un pieredzējušajiem gudrajiem ierēdniem.Zināšanas ,pieredze,3 vai4 valodas un galvenais liela griba strādāt savas tautas labā tie ir kritēriji.Protams pensijas vecuma cilvēkiem,nu nav tā ne garīgā,ne fiziskā spēka šajās vēršu cīņās. Jaunatne,ar savu organizāciju Pirmie slikti reklamē mūsu jauniešu spējas un sapratni darboties politikā. pieredze
dzeris - riņķī apkārt
d
Visu es saprotu, un, dabīgi, par vienotību balsošu, jo nav jau citas izejas. Bet, ņemt iekšā tur vecos tēvzemiešus utt., tā ir liela kļūda no jebkura viedokļa. šis nav tas gadījums, kad strādā aritmētika - jo vairāk, jo lasbāk. Var iznākt otrādi, es jau zinu cilvēkus, kas saka - ja tur būs Paegle, tēvzemieši, utt., neiesim balsot vispār.
cony
c
Nav problēma,ir ļoti labi,ka mums ir pilsoni,kas grib darboties valdībā,jeb kā citās zemēs to sauc KāRTīBā.Tie gadi ir aizgājuši,ka valdībā burtiski līda tikai gnīdas,kas gribēja kļūt pēkšņi bagāti un vareni.Tagad mēs redzam,kur to bagāto un vareno gnīdu darbs valdībā mūs noveda par nožēlu izniekoto 20 gadu laikā. Tagad tomēr pilsoņi ir daudz prasīgāki no saviem pārstāviem un tādēļ saku,ka nevienu,kas pretendēs uz darbu valstī vai likumdevējos vieglu dzīvi nesolu.Tur jāiet tikai patiesi stipriem,gudriem cilvēkiem,kam ir tieši griba uzlabot stāvokļi valstī,visā sabiedrībā visiem,dot visiem daudzas iespējas savas dzīves un darba ieceru piepildīšanai.Sho progresīvo partiju apvienošanās ir labs pieteikums,ka lūdzu ir atvērtas iespējas gribošiem pilsoniem darboties Vienotībā kopēju cēlu visas sabiedrības mērķu sasniegšanā.B ez skaudības vēlu aktivistiem panākumus politiskajā darbā un laimi personīgi visiem.Zinu,ka Vienotībā tādu aktīvu piloņu netrūks.Ja es spētu šo darbu,tad gribētu līdzināties tādiem,kā Dombrovskis,Shtohenbergs,Repše,Aboltiņa,Kristovskis un daudzi simti citu,kas ir cienīgi kandidēt uz bezgala grūto,atbildīgo darbu un labi strādājot var iegūt lielāko balvu t.i. tautas mīlestību.Tie kas šajā darbā iegūst pieraustos sev milijonus ,paliek galu galā tikai nelaimīgi uz mūžu.
beta
b
Vienotība, Jūsu kugis jau tagad ir līdz ar ūdenslīniju. Neņemiet vairs nevienu, ja negribat nogrimt...
riņķī apkārt
r
Es nesaprotu, kam tur vispār ienāca prātā ņemt iekšā to TB? +++ un tevi tas traucē? :) Svītro viņus ārā no saraksta, taču Latvijā noteikti būs vēlētāji, kuri par TB/LNNK balsos, tā pat, kā nobalsoja par Zīli - ES vēlēšanu laikā. Tur jau ir šis apvienības lielais pluss, ka varam visu "pratīgo" :) latviešu vēlētāju balsis pavērst vienā virzienā - pret TP+SC+LPP
Ingmars
I
>>> Es nesaprotu, kam tur vispār ienāca prātā ņemt iekšā to TB? ===== Ir jāizvēlas starp divām pasaulēm - vienā gadījumā katrā partijā ir liela "ideoloģiskā tīrība", toties šo partiju ir daudz un pastāvīgi rodas klāt jaunas. Otrā gadījumā partija ir raibs kokteilis - cilvēki, kuri kopīgi menedžē lietas pirms vēlēšanām, bet partiju var būt maz. Ja Tev nepatīk kādi cilvēki - svītro viņus ārā. Priekš tam ir sarakstu grozīšana. Man, teiksim, nepatīk Pabriks ar Štokenbergu - viņu populisma un nevajadzīgā pensiju referenduma dēļ. Bet ko man darīt? Pateikt "fui" un balsot par kādu sīkpartiju? Vai tomēr - paņemt "Vienotības" biļetenu, pastrādāt ar pildspalvu un vairot pārliecību par to, ka negūs varu SC+LPP+TP+PCTVL koalīcija. ASV Demokrātu partija 60-tajos gados ir līdzīgs "kokteiļa" piemērs - tur bija visai progresīvais Džons Kenedijs, bet bija arī dienvidu štatu demokrāti, kuri (sekojot vecām pilsoņkara laiku tradīcijām) prasīja turpināt nēģeru segregāciju. Ar laiku partija evolucionēja, vecie dinozauri nomira - un tagad vismaz šinī jautājumā tik dziļas plaisas nav. Toties ir plaisas citos jautājumos. Ir demokrāti, kuri neatbalsta Obamas veselības aprūpes reformu.
jes
j
Miļie tautieši! Lasot jūsu komentārus piezogas domas ,ka rudenī vienā jaukā rītā mēs visi pamodīsimies krievijas guberņā,ar visu no tā izritošām sekām. Pa Rīgu jau tagad krievu banda dzīvo kā pa savu ķešu. Naivie,lai neteiktu stiprāku vārdu-domājat krievi nu dikti par jums rūpēsies,pienesīs darba vietas pie gultas,gāzi,degvielu dos par velti,vārdu-zagšana un korupcija krievu leksikā nepastāv?Es visu laiku balsoju par tb bet pagājušās vēlēšanās par VL un kāds rezultāts,balss atdota par okupantiem .Lai latviskās partijas apvienojas,katrā var atrast normālus cilvēkus,kas nepatīk ,svītro ārā,citādi drīz visi varēsim pārcelties pie TAMBOVAS VILKIEM.
dzeris - kurmītis.
d
Tev dezorientācija laikā. Pirms krīzes darbojas pavisam citi.
Kurmītis
K
+++Daudziem, ne tikai man, ir nostāja, ka ņemt tuir iekšā tos, kas bija pie varas pēdējos pirmskrīzes gadus, nedrīkst.+++ O, bitīt matos! Tu gan dūsīgs! Nu un ko tad darīsi ar Strīpaino, āboltiņu, mūrnieci un to pārējo jēlo jefiņu blici, kura kā reize tajos pirmskrīzes gados visai aktīvi darbojās, lai mums to krīzi sarūpētu ?? ... :)
Kurmītis
K
Kāda „visu partiju” piekrišana ?? Pēc neoficiālas, bet pilnīgi drošas manā rīcībā esošas informācijas, vienīgais, kas vajadzīgs, lai pievienotos „Vienotībai” ir izziņa no psihiatra ! ... :)
dzerim
d
Tavam milajam JL tas ienaca prata! :)
dzeris
d
Es nesaprotu, kam tur vispār ienāca prātā ņemt iekšā to TB? Daudziem, ne tikai man, ir nostāja, ka ņemt tuir iekšā tos, kas bija pie varas pēdējos pirmskrīzes gadus, nedrīkst. Ar to vienotība tikai zaudēs balsis.
tambovskij volk
t
par taadu kantori kur TB/LNNK un veel sociķi , vispaar nevar buut runas ka es balsotu , tad es palieku maajaas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas