Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Lai redzētu digitālo TV, daļai antena būs jāceļ desmit metru augstumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
bet solīja,ka gandrīz bez antenas rādīs,bet čiks vien sanācis....
haļava atkal/
h
cik Eiropas valstīs maksā dekoderi? ienāk ļoti pretrunīga informācija.
āboliņš
ā
sen man ir viasat un skatos visas Eiropas kanālus. Pat nesaprotu,kāds prieks pirkt mazo, melno kastīti, ja bez viedkartes vispar var redzēt tikai LV kanālus, pa kuriem nekas jēdzīgs neiet jau gadiem?
Uzstādu VIRSZEMES Digitālās
U
Uzstādu VIRSZEMES Digitālās TV DEKODERI jūsu dzīvesvietā. *TV raidījumu ieraksts USB flešatmiņā. *Taimeris. *Raidījumu gids *5 BEZMAKSAS kanāli. Ātri,kvalitatīvi.Konsultācijas,apmācīb a.
!
!
2007-08-28 Sākot ar 2007. gada 10. augustu LTV7 tiek pārraidīts satelītoperatora SES Sirius satelītā. Līdz ar to nu visā Latvijā Sirius satelītā pieejami abi Latvijas televīzijas kanāli - LTV1 un LTV7. Līgums par LTV7 raidīšanu satelītā tika parakstīts starp satelītoperatoru SES SIRIUS un Latvijas televīziju (LTV). Līdz ar to Sirius satelītā pieejami visi Baltijas nacionālās televīzijas kanāli.
:::
:
Uz 1. martu nopirku satelīta šķīvi.
-->
-
Ieslēdzu brīvdienās TV5 - viņi raidīja kaut kādu nekrāsainu filmu ar tik antīkiem, sovjetiskiem skatiem...konservi, brrr. Kam man to.
Montgomerijs
M
Lattelecom apgalvo, ka "Tehniskā puse ir absolūtā kārtībā." Meli. Paskatieties Lattelecom forumu, cik daudz tehniku problēmu rodas Lattelecom. Un līgumā ir teikt, ka Lattelecom ir tiesības labot šīs problēmas 72 h!
dipsijs
d
Pats lietoju satelītu un tāpēc virszemes tv liekās gaužām nelietderīga- ne kvalitāte laba, ne kanālu daudz un interesanti.
:)
:
Kam man tās n-tās krievu programmas. Nav jau padomju laiki! Uzgriežu satelītu un skatos Vāciju, Franciju, Itāliju...
...
.
Tak nopērciet satelītu! Redzēsiet daudz vairāk, nekā jums te grib iebarot.
who cares
w
"Tik vien māk kā žēloties. Bet paskatīties ar veselo saprātu uz antenu, kabeli , spraudņiem ? To nu gan ne." === Inčīgi, kāpēc ļautiņiem vēl jāapgūst kaut kādas īpašas zināšanas? Drīzāk jau nu telekomam, kas tagad ir dabūjis monopolu derētu vismaz parūpēties par info saistībā ar jebkura veida iespējamo TV aprātu. Serviss, IBIO!!!
Ak vai
A
Zeme kļuvusi apaļāka? Bet varbūt derētu pārrēķināt raidītāju jaudas, sabiezināt tīklu?
to Inde
t
" atstarojums no bleķa jumta " vispār var palīdzēt Virszemes TV, digitālais signāls atstarojas labāk , Rīgā dažās vietās var griezt antenu nevis uz torni bet uz hansabankas lielo ēku :) " Bijām spiesti paņemt Lattelekom i-televīziju - bet tikai bankrotā iedzīvojāmies - mājas komplekts mēnesī izmaksā ap 35 lati " nu nu , kur tik dārgi dabūjāt ... ielien ka mājas lapā un paskatās aktuālās cenas ..... VTV vispār izmaksā 39 Ls dekoders un viss .... ja gribi papildus kanālus tad ir priekšapmaksas karte , gribi maksā un skaties gribi nemaksā , nevis tā kā Viasatam uz 3 gadiem verdzībā ... nu un jebkurā gadījumā dekoderi var nopirkt aiznest mājās , pameģināt vai strādā un ja nekas nesanāk nest atpakaļ uz veikalu ... man laukos nerādija neko izņemot sniedziņu , katru vakaru bija jāgroza antena, tagad ar to pašu nekādo antenu smuka bilde , par antenas grozīšanu sen jau aizmirsts ...
zerro 2
z
nevajag rakstīt, ja ir tehnisks anafalfabētisms, 1) apskatieities uz kuru pusi ir tuvākais tornis, 2) pagroziet mazliet arī antenu, lai noteiktu kaur labāks signāls. 70km no Rīgas antena pie 3.stāva balkona - rāda gan Rīgu, gan Viesīti - priekšā ir gan mājas, gan meži. Ja vēlies skatīties leišus vai igauņus vai kādus citus, tad cel antenu 10 metrīgā mastā. Baltkom laikā antena bija 2-stāvu mājai zem metāliska jumta, un rādīja labi. Eksperimentājiet !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas