Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laikraksts: Ogrē aizturētais dzērājšoferis pakāries

Lieldienās Ogrē risinājušies dramatiski notikumi - vīrietis, kurš pirms trim nedēļām alkohola reibumā bija sēdies pie stūres un notriecis sievieti un viņas smagi slimo mazmeitu, izdarījis pašnāvību, sestdiena raksta Neatkarīgā Rīta Avīze (NRA). Savukārt divas dienas pirms šī notikuma aizsaulē aizgājusi arī notriektā sieviete.

Kā vēsta laikraksts, sākotnēji aculiecinieku teiktais lika domāt, ka vīrietis pēc negadījuma sapratis nodarīto un savu vainu nožēlojis, taču neoficiāla informācija liecinot, ka avārijas izraisītājs vēlāk ticies ar negadījumā cietušo kundzi un agresīvā veidā uzstājis, lai sieviete atsakās no nodoma pieprasīt jebkādas kompensācijas. Neilgi pēc tam - 11.aprīlī - sieviete nomirusi sirds problēmu dēļ. Ogres rajona policijas pārvalde pēc notikušā nozīmējusi ekspertīzi, lai noteiktu nāves iemeslu, kā arī sākusi kriminālprocesu. Divas dienas vēlāk, 13.aprīlī, arī šoferis atvadījies no dzīves, izdarot pašnāvību, visticamāk, pakaroties, norāda NRA.

Laikraksts atgādina, ka 62 gadus vecā sieviete 23.marta pēcpusdienā bija ceļā uz slimnīcu, lai aizvestu pie ārsta sešus gadus veco mazmeitu, kas notriekšanas brīdī sēdējusi ratiņos.

Ogrē dzīvojošais spēkavīrs Agris Kazeļņiks, ieraugot notikušo, izsekojis vainīgo un aizturējis līdz policijas ierašanās brīdim. "Viņš visu apzinājās, savu vainu atzina, prasīja, lai dodu protokolu, visu parakstīšot, jo negribot iet cietumā. Cik es vēlāk painteresējos, cilvēks ir normāls, bet pie visa vainīgas sievietes - esot izšķīries un sācis dzert," toreiz NRA stāstījis A.Kazeļņiks.

Aizturēšanas brīdī policija konstatējusi, ka alkohola koncentrācija 1968.gadā dzimušā autovadītāja organismā bija 2,91 promile. Pret vīrieti tika ierosināts kriminālprocess un noteikta stingra policijas uzraudzība.

Notriektā sieviete guvusi kājas apakšstilba lūzumu, un neoficiāla informācija liecina, ka viņas nāves iemesls ir sirdī iestrēdzis trombs, kas varētu būt radies šīs traumas rezultātā, norāda NRA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Policija pateicas spēkavīram Kazeļņikam

Spēkavīrs Kazeļņiks aiztur autovadītāju, kurš uzbrauc cilvēkiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas