Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Kļūstiet beidzot laimīgi!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reinis
R
Jūs visi lielie patrioti, kam patriotisms pamostas varbūt ap hokeja čempja laiku vai tad kad kādam ir labāk kā jums[komunistiskie stukači sasodītie], varētu vispirms noskaidrot sīkāk par ko muldat, un tad muldēt tālāk? ''valsts'' finansēja mazāk nekā pusi šī projekta. Un es gribu redzēt, ko Zatlers darītu, ja tikktu atlaista Sandra Kukule....jūs naivie skauģi, laikam domājat ka viņš pats savas runas raksta un pats savus lēmumus pieņem....ha!
vilis
v
Rudijuma sarni noies un mums bus viena liela kaluma tauta vairak.
bank
b
paldies autorei par rakstu, kas izsaka mūsu kopējo sašutumu par nosaukto cilvēku ciniskumu un bezkaunību!
Elizabete
E
Pie visu komentētāju sacītā gribas vēl piebilst kādu domu. Lasot un klausoties pa radio par visus valdības pasākumus, varbūt nesadzirdēju vai palaidu garām, bet izklausās, ka atkal palielina tos nodokļus, ko maksājam mēs- vairākums. Bet joprojām nekas netiek runāts par dividenžu aplikšanu ar nodokļiem. Arī dividenžu izņemšana patēriņam no uzņēmumu peļņas, kas gadiem netika aplikta ar iedzīvotāju un soc.nodokli, tomēr izkropļo mūsu valsts ekonomiku. Daudzi uzņēmēji rēķinājās, ka uzņēmuma saimnieciskajai darbībai taču var paņemt kredītu bankā, nevis pietaupīt pašu līdzekļus. Ja notiek attīstība, tad jau tā arī ir, bet ja ekonomika sāk slīdēt atpakaļ, tad ir lielas ziepes.
vecis
v
Iedomājaties ,ka puse no strādājošiem aizbrauc no latvijas, strādāt ,dzīvot citur,tam jānotiek jo Latvijā savulaik (PSRS laikā)mākslīgi ieplūdināja darbaspēku,kas tagad ir lieks ,sobrīd vairs nav šo ražotņu ,kas bija paredzētas šim darba spēkam ,lūk arī bezdarba pieaugums,tas nozīmē ,ka budžeta deficīts būs mūžīgs un parādus atdot nespēsim,ja turpināsim dzīvot pāri saviem līdzekļiem.Tas nozīmē tikai vienu valsts ierēdņu skaits un izdevumi jāsamazina vismaz uz pusi.
Dabas māte
D
Viņi grib vest mājās laimes meklētājus - Sprīdīti, Dullo Dauku un Atraitnes dēlu. Taču, nemaz nerunājot par to, ka Atraitnes dēlu vairs nemaz nevar pārvest (tāpat kā, iespējams, arī Dauku, bet Sprīdītis atnāca pats). izcili!!!!!!!!!
Zix
Z
Būtībā tie veči tādi līķu savācēji, ja pēc Daukas un Atraitnes dēla aizstiepa :)
bezdarbniece
b
es Laila šai muļķu zemē,ka jus pati to nodēvējāt,sakarā ar AN fenomenu ,sen esmu laimīga!
Grieta
G
piekrītu jebkuram vārdam... vien varu piebilst, ka par visu jau šajā dzīvē jāmaksā... arīi par atgriešanos! bet nu tas taa - dzīves beigās!
Fantastika
F
To lūk sauc par paralēlo pasauli un domāšanu. Varbūt tomēr Šlesers un kolēgas ir citplanētieši, nevis Einārs? Kauns atzīties un parādīt antēnas?
I
I
Godman,vai valsts naudas taupīšana neatiecas uz LPP/LC? Tādēļ jau KNAB darbība ir praktiski apturēta lai šī partija varētu rīkoties un justies ka to neviens nesodīs. Šlesers ir laikam iecelts Dievu kārtā .
a
a
Vajag labi uzvesties ārzemes, tad nebūs kauns.
Pronto
P
Jesļi v kranje njet vodi, značit vipiļi ŽŠļesers :) Lailiņ, tā, ko ? :)
kopā ar brāli
k
Protams, ka normālā valstī tas nevarētu būt. Viņai taču ar LPP/LC var rasties interešu konflikts.Piem., ja šī partija izgrūž cauri Saeimai kādu likumu, bet opozīcija lūdz to Prezidentam neizsludināt. Kukule taču ir juridiskos jautājumos Prezidentam autoritāte.Tikpat labi dažādi likumi var skart arī sponsorus. Kādam, ja prezidents to nesaprot, vajadzētu pievērst viņa uzmanību.
Vaira Vīķe-Freiburga
V
TAGAD ARI MAN BEIDZOT IR KAUNS, KA ESMU LATVIETE...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas