Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Ministrija pret valsti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
y0_St0rM
y
manuprāt skaidri un gaiši esam uzrakstījuši, kāds ir epasts visas informācijas iegūšanai? Ja ir interese, rakstat uz rmacija [at] gmail [dot] com. BR, urlas.lv komanda.
jautājums
j
Nu bet, kur ir problēma? Lai policija noskaidro, kurš ievietojis materiālu internetā, kurš lejuplādējis, kurš augšuplādējis. Un, lai nopratina , kur dabūjis, kas devis, cik maksājis. Un vainīgos, lai soda. Tikai, hakeri regulāri lauž augšā banku drošības sistēmas. Pat Pentagona datu bāzes. Un šīs sistēmas noteikti ir daudz labāk aizsargātas kā mūsu valsts pārvaldes IT sistēmas. Varbūt tā nav korupcija, bet vienkārši mums ir izaugusi jaunā paaudze, kam IT standartdrošības sistēmas nav šķērslis ?
Anarchi
A
Centralizetie eksameni nav sevi attaisnojusi, kadam beidzotbutu jakonstate neapgazamais fakts un jabeidz teret nauda mulkibam, par so naudu labak uzcel vienu bernudarzu...
skumji
s
Eksāmeni nav iekļauti Ministru kabineta Noteikumos, kuri ļoti precīzi nosaka Valsts noslēpumu sarakstu, kā arī to, vai informācija ir slepena, konfidenciāla, vai sevišķi slepena. Līdz ar to nav arī tiesiskā regulējuma, uz kura pamata var krimināli sodīt eksāmenu uzdevumu izpaudējus. Šis ir vairāk morāles jautājums. Tas, kas gadu garumā notiek IZM ar uzdevumiem, tikai kārtējo reizi pierāda, ka arī šajā ministrijā morāle un ētika ir tikai nesaprotami svešvārdi, betne principi, kas ir jāievēro.
lala
l
kapēc pie mums nav amerikāņu GRE, GMAT, SAT testu analogu, kuri sastāv no milzīga skaita nelielu uzdevumu, kas ir ierobežotā laikā onlainā vai uz papīra jāizpilda? Tad katram skolēnam ir savādāks uzdevumu komplekts, nav laika špikot - vai nu tu zini vai nezini un nav jēgas visus pāris tūkstošus iespējamo uzdevumu pirkt. Pie tam šajos testos vienmēr tiek iekļauti vairāki uzdevumi kuri būs nākošā gada testā - tie neietekmē atzīmi, bet ļauj uzzināt, vai uzdevums ir saprotams skolēniem. Bet pildītājs nezina, kuri tie ir :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas