Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Slāpes pret sāpēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diskobumba
d
Es ieteiktu painteresēties vai tie dārgie krogi maksā ienākuma nodokli no tām dārgajām cenām! Varbūt, ka vajadzētu parakt no šīs puses?
ES
E
Gan jau arī tie krogi dalās savā superpeļņā, bet ne jau ar Līvānu slimnīcu. Kā teicis viens no autoriem, muti var aizbāzt ar baltu smilti vai baltu maizi. Un nav jau tā, ka tur jāpiebaro vesels bars visādu kontrolētāju, lai viņi pēkšņi kļūtu neredzīgi. Daudz iedarbīgāk ir iebarot vienu divus spicaušus, kuri laikus padod ziņu, kad tieši nāks pārbaude. Un tajā dienā, bez šaubām, viss notiek godīgi līdz pēdējam un pēc tam visiem var bliezt pretī, ka pārbaude bija, neko neatrada,. tātad sūdzības ir nepamatotas, un turpināt slaukt ārzemnieku makus ar dubultu sparu. Tādus zeļļus izķert nav nemaz tik viegli, tāds gājiens ar zirdziņu varētu būt pariešām vajadzīgs. Jācer, ka N.U. paziņojums bija domāts tieši tā nevis kā spēle uz publiku.
Jautājums
J
bet raksts labs. Mani arī vienmēr izbrīnījusi Domes hroniskā impotence...
Jautājums
J
nu gan provokators. Tad jau svēto kārtā ir ieceļami arī visi iespējamie labdari, kas palīdzējuši vecajām tantiņām atbrīvoties no īpašumiem (Lazdiņš utml.). Iedomājies tik, viņi strādājuši bez atlīdzības, t.i. tantiņām nekas nebija jāmaksā, tik īpašumi jāatstāj veiklo darboņu ķetnās.... Viss legāli :) Nevienu jau tāpēc neliek cietumā, ka vecās tantes nevīžo uzvilkt acenes pirms līguma parakstīšanas :)
Ieva
I
Ja visi krogi būtu tādi, taču vienalga nepieļauju, ja nu vienīgi izdevumi par to, lai šos neslēgtu.....
replika
r
Nepieļauj domu, ka šādu iestāžu vadītājiem varētu būt baisie mārketinga, PR un citi izdevumi. līdz ar to peļņas nekādas. Un kādi vēl nodokļi - viņi vispār zin, kas ir PVN, akcīze.. utt? Varbūt viņi zina, kas ir otkats, tam es ticu.
Ieva
I
Domāju, ka te varētu darboties tas pats, ko dzirdēju no savas paziņas: jo lielāks uzcenojums, jo lielāki nodokļi, plus vēl pareklamēt tūristiem domātajā informācijā, ka par apčakarēšanu var mierīgi nākt sūdzēties, jo uzklausīs angļu valodu un arī savu jomu zinošs policists (citu valodu tulkus arī var sagādāt)....Un tad tos nodokļus var iezīmēt, lai iet veselības un paliatīvajai aprūpei, invalīdu rehabilitācijai, psihologiem un logopēdien skolās....
dzeris
d
Man visai mazx interesē tie krogi, kaut arī, te jau katram skaidrs, ka vainīga korupcija Rīgas domes struktūrās, bet, mazo slimnīcu, arī paliatīvās aprūpes centru, slēgšana, tas gan parāda, ka Latvijas ierēdņiem vārds humanisms ir svešs, un rūpes par slimniekiem vispār ir pēdējā vietā. Mazo slimnīci izmaksas sastāda niecīgu summu, ap 1% no veselības budžeta, ja VM samazinātu par 10% administrēšanas izdevumus, to varētu nosegt, par to jau rakstīja arī Apīnis. Igauņi tagad uzskata, ka slēgt mazās slimnīcas bija kļūda, un taisās to labot. Vispār, tas, kas notiek Latvijā ar med. aprūpi, kur slimnieks vispār ir pēdējā vietā, to, savādāk kā par noziegumu, nosaukt nevar. Diemžēl, Latvijā par to ir tikai "politiska atnbildība", tātad - nav nekas.
Dihlofoss
D
Jā, zvirbulēn, taisnība. Tikai ar to vienu atšķirību - lai vispirms tam ārzeniekam tiek parādīts, cik tas vai cits kokčiks maksā! Pavisam oficiālā un apstiprinātā kroga cenu listē. Bet nevis tā, ka čiksa palūdz to un to, bet labticīgais ārzemnieks, kas nav neko dzirdējis par šejieniešu tikumiem un kritis burvestības valgos, uzreiz piekrīt. Turklāt, lai tad cenā arī norāda, ka kokčika summā iekļauta arī maksa par tās konkrētās čiksas dekoltē, kailo augšstilbu un iekārē piesarkušajām lūpiņām. Tādā gadījumā viss būs likumīgi un nevienam nevarēs piesiet krāpšanos.
zvirbulēns
z
Ja tiek izrakstīti rēķini, maksāti nodokļi, nav likumu pārkāpumu, tad viss te ir viss labākajā kārtībā, Laila. Mums ir brīvais tirgus, cenas te var noteikt brīvi, ja ārzemnieki maksā, ļoti labi, īsāki sakot, sadomāta problēma, un mums latviešiem, Laila, te nu nebūtu ne kāda sāpe. Taisni otrādi, ko tad "slaukt" , ja ne uzdzīvotājus ārzemniekus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas