Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Utis ceļā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Onjons
O
x, iespējams, ka aplams aizrādījums. Arī pēc zobu pastas ir visai liels pieprasījums, taču tā tiek reklamēta. Lai pirktu produktu, kas starp citiem līdzīgiem ne ar ko neatšķiras, tas ir jāreklamē - tas pats attiecas gan uz zobupastu gan deputātiem pirms vēlēšanām.
Margarita
M
Valterīt! Tu ko? Galīgi aptracis es? Tu esi ēsma jauniešiem,lai ietu balsot par'' melnsvārčiem'',jo viņiem draud izkrišana no aprites...Valter, Tu tāds smuks un saprātīgs puika izskatījies,kas ar Tevi noticis,ar dziedāšanu neiet? Vēl ir laiks apdomāties,ja nēesi tos...vēl vaigā redzējis,un labi ka nēēsi.Nelien šahtā bez balstiem,var iebrukt un Tu zaudēsi savu dziedātāja zvaigznīti. NU PAR UTĪM.Arī mani šausmina šī utu reklāma,kas aiz tās slēpjas?Jā atceros bija utis pēc kara,bet tagad mūsu valstī??? Ko tā reklāma grib pateikt,kā teikt caur puķēm...? Labs raksts Laila!.
Dihlofoss
D
Es nezinu kā citiem, bet manī gandrīz jebkas ko pasaka VZ raisa tādas dīvainas sajūtas. Sajūtas tādas, ka viņš runā nevis no sevis, no sirds, bet atsakaņo kaut kādus iezubrīts tekstus, skaistas, bet tukšas frāzes. Ir tāda sajūta, ka viņš ļoti baidās pateikt kaut ko aplamu, kaut ko divdomīgu. Viņš ir sasprindzis, sasaistīts, cenšas būt "pareizs". Kā jau cilvēks, kurš joprojām (diemžēl!) nejūtas īsti savā vietā (kas es esmu?). Viņš, kā šīs valsts vadītājs, mani, kā šīs valsts pilsnoni, galīgi neiedvesmo. Viņš teiks svētku runu, bet jau tagad zinu, ka tā mani neuzrunās, neskars manu dvēseli un nevairos manas patriotisma jūtas. Jo viņš manās acīs NAV autoritāte. Varbūt, ka tāpēc, ka zemapziņā visu laiku ir fakts par prezidenta "grēcīgo ieņemšanu", fakts par to, ka viņu "izcēla" negodīgi ļaudis. Fakts par to kā dā vaidā tas tika izdarīts. Nedomāju, ka viņš jebkad spēs atbrīvoties no šīs šleifes. Viņš ir un paliks šo cilvēku kreatūra, lai arī kā VZ ir centies, centšas un centīsies no šī tēla atbrīvoties.
d'Andris
d
Es arī saku, ka komentārs šoreiz tāds neveikls. Bet tikai pēc formas. Gan utis, gan pie "realajiem cilvēkiem" tikušais Zatlers ir gana raksturojoši piemēri Latvijas ikdienai. Domāju, ka arī smukulītis Valters savu izvēli sasteidz. Man prātā nāk jau diezgan nobriedušais "veterinārs" Veldre, kurš pēc iestāšanās TP stipri mainījās, vismaz publiskajās izpausmēs noteikti. Kas notiks ar mazo zvaigznīti starp "reālajiem cilvēkiem", man pat negribas minēt ... Par brīvprātīgo dienestu visās nozarēs es teiktu, ka tas varētu būt mums par svētību. Nevar politikānis brīvprātīgu kārtības sargu kā Gulbis policistu uz lielupes tilta strostēt. Nevarēs arī īsā piemaksu došu/nedošu pavadā ugunsdzēsēju turēt. Dažu siltu krēslu mazāk arī paliks. Nevajag mūs baidīt, nebaidāmies! Ja jau utis apsēdušas, tad jau laikam frontes ierakumu dubļos esam iedzīti. Tad nāk apskaidrība, ka atkāpties nevar un nemaz negribās. Utis "izgrauž" arī bailes.
YL
Y
Utu līdzeklis ir aktuāls! Lūk, šo rakstu arī apsēdušas visparastākās utis.
xx
x
vispār šoreiz Paklaniņai neizdevās nekāds sakarīgais komentārs. Laikam vienkārši slikta oma cilvēkam, bet kaut kas jāraksta pēc darba līguma.
galvains galvotājs
g
Valstīm visām katrai arī ir galva. Mūsējai esot 100 gudri mati. Neatzīsies paši, arī ja tā nebūs. Diemžēl, tie 100 ir visnepasargātākie no prastām nabadzības radītām utīm. Ir valstis, kurās utis ir tradicionāla nelaime. Utis migrē. Tāpēc utis jāizsit regulāri, sen pateikts arī strēlnieku dziesmā.
x
x
Vispār jau šis te raksts nav par reklāmu, ja kas (tam x). ---------- un? ja reklaamas vietaa buutu paardomas par astronomiju, tad vinja vareetu raxtiit, ka saules sisteemas lielaakaa planeeta ir uraans? maaja tiek buuveeta uz ljodziigiem pamatiem, bet komentaars - uz nepatiesiem apgalvojumiem...
dzeris
d
Vispār jau šis te raksts nav par reklāmu, ja kas (tam x). Kas attiecas uz utīm - pilns ar tām, 18 gadus jau ložņā, vairojās, atkaro srev arvien lielāku dzīves telpu, un neviens līdzeklis tās neņem, adaptējušās, maitas, bez tam tautas daļa ar tām jau apradusi, pat i neievēro, jau uzskata, ka tā arī jābūt, jau domā, ka nebūs utis, nāks vēl kas sliktāks, labāk jau lai palik, kā ir., labāk nevajag ar tām cīnīties. Kas attiecas uz mūsu korupcijas (nevis valsts) simbolu vārdā V. Zatlers - ja viņš ko sakarīgu vispār būtu spējīgs pateikt, domāju, ka sen jau mēs to būtu dzirdējši, nu cilvēks jau tāpēc arī ticis šai amatā, ka nespēj patstāvīgi domāt, un viņam tagad ir labi, viņš ar visu apmierināts , bez tam pats nekritiski sācis ticēt, ka viņa tukšajai muldēšanai liels iespaids uz tautu, un, ja viņš teiks, ka viss iet uz labo pusi, tauta ticēs un līksmos. Viss ir, kā tam arī jābūt - cilvēkiem cilvēku problēmas, utīm utu problēmas.
x
x
"kāpēc gan lai kāds maksātu milzu naudu par tāda produkta popularizēšanu, kura iegāde nav šausmīgi aktuāla ļoti lielam skaitam iedzīvotāju?" - otraadi, pavisam otraadi. jaareklamee kaut kas ir, ja peec taa NAV liela pieprasiijuma. ja utis buutu aktuaalas "ljoti lielam skaitam iedziivotaaju" reklaama nebuutu vajadziiga. vispaar arii filmu filmeeshana ne paaraak sanaak. ko lai dara. paskaties radio swh reklaamu :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas