Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Uz kaiju skatoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Ir skaidrs, ka LPP kaija pagriezusi dibenu. Vai līdz 6. jūnijam kaiju nevajadzētu izvadāt pa visām kandidējošām partijām ?
Jānis
J
Partijas pašas priekš sevi un arī pingvīna ir foršas,vajag arī kādu priekš tautas.
pingviins
p
"Bet tad, kad apnīk skatīties un klausīties, kā normālība tiek pasniegta kā izcilība..." HA! Tik preciizs un taisniigs cirtiens pa tiem kangaru muuljiem. Jānis 10:23 "Laila kā tā var būt ,ka nav neviena forša partija!" Prasi to partijaam, ne jau Pakalninjai.
Jānis
J
Laila kā tā var būt ,ka nav neviena forša partija!
Skaistule
S
Esi ar savu riebeklību elementā, vecais zvirbuli.
vau vau vau
v
Latslāvija Latslāvija Latslāvija tevkauns tevkauns neej balsot neej balsot nauvēēērts nauvēēēērts
vau vau vau
v
LatslāvijaLatslāvijaLatslāvijaLatslāvijaLatslāvijaLatsl āvijaLatslāvijaLatslāvija valsts bez formas un satura valsts bez formas un satura valsts bez formas un satura tevkauns tevkauns tevkauns neejbalsot neejbalsot neejbalsot nauveeeerts nauveeeerts nauveeeerts nebalso nebalso
Ilmārs
I
Pēc prognozēm Jaunajam laikam būs daudz vietu, tātad, jābalso par to. Lai gan - negribas, bet citi jau netiks iekšā. Rīgu redzēt kā Šleserpili arī negribas.
U-ūū
U
Atbalstu, uz vēlēšanām jāiet, bet vēl nezinu, kā mums nesašķīst druskās un kaut ko vienu ievēlēt
Ieva
I
Laikam visi metušies skatīties kaijas dibenu, tāpēc lapa uzkārusies, bet, jā, nav skaidrs, kāpēc to attēlu tur ielika, turklāt zem linka uz informāciju par Eiropas parlamenta vēlēšanām....
zvirbulēns
z
To visu var pateikt vienā vārdā - Latslāvija. :))) Latvijai nav bijusis sava nacionālā ideoloģija, sorosieši, zviedru Diena, kosmopolīti, ārvalsts eksperti, cilvēktiesību bļāvēji uzspieda savu latslāvijas ideoloģiju, un nu ir rezultāts - latslāvija - valsts bez formas un satura. :)))
Ilmārs
I
Saule lec tik agri, ka pamodina tad, kad, ieslēdzot TV, rāda tikai multenes. Vienā no tām šorīt dzirdēju kādu teicienu (absolūti ne sakarā ar politiku, bet...): "Ja tu trīs reizes pagriezīsies pa labi, tad iznāks viens pagrieziens pa kreisi." Kad Atmodas laikā Tautas fronte izvilka mūs no grāvja Latvijas ceļa (nejaukt ar partiju) kreisajā malā, frontes aktīvisti nolēma, ka darbiņš padarīts, mazgāja rokas nevainībā un izšķīda katrs uz savu pusi, ļaujot varu pārņemt mūsu valsts mēroga oligarhiem. No tā laika, Latvija stūrēja iekšā ceļa labās puses grāvī, beidzot esam tur iestiguši un ārā netiekam. Kāds brīnums, ka var iznākt jauna "atmoda", ne jau normālu sociāldemokrātu (teiksim, skandināvu tipa) pārvaldītā valstī, bet gan Latvijā, kur varu atguvuši tie, no kuriem bēgām, grūstot PSRS. Nevainosim tikai sevi, labējie parādīja mums kapitālismu kā plēsoņu sabiedrību, nevis kā sabiedrību, kurā nemitīgi notiek cīņa, lai šādi plēsoņas netiktu pie varas. Tagad dzimst jauna Latvija, pagaidām tikai pašvaldību līmenī. Kāda tā būs? Kreisa un nelatviska. Labēja un tikpat nelatviska, vai arī tomēr tāda, kur visiem būs labi? Valdošie spēki šajos gados ir panākuši to, ka latviski Latvijā jau būs tikai daži novadi, bet vismaz līdz aiznākošām vēlēšanām cīņa par galvaspilsētu izskatās zaudēta.
zvirbulēns
z
Vajag skatīties zvaigznēs, un nekreņķēties par pasaules muļķību, Laila :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas