Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Zaudētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Raitis
R
Es pilnībā piekrītu Lailai Pakalniņa. Man ir kauns par saviem latviešiem, kuri neaizgāja nobalsot šīs vasaras referendumos. Man ir kauns par to, ka vara nespēja mainīt vēlēšanu sistēmu, lai no valsts izbraukušiem tajā laikā būtu reāla iespēja nobalsot.
eh
e
nepatiik man pakalnina un tas,ko vina te raksta,bet teiksu taa,tie kas tagad te uzdrosinaasies smilksteet par sliktu un nabadziigu dziivi(tajaa skaitaa:aarsti,skolotaaji u.c.),lai tur mutes un nevaid vairs,ja tik vien savaa dziivee nevar izdariit,kaa aizvilkties uz referendumiem,tad atliek tik nosecinaat muuzveco patiesiibu kas sajaa valstii valda"ar vaardiem riigaa,ar darbiem aizkraasnee".ok,tupiet savaas saadzaas,diivaanos pie tv,bet nenaudiet,ka nekas te nemainaas! riebjas klausiities!
es
e
diena bija labāka pirms te sāka gvelzt šī pakalniņa.Vēl tikai sipenieci pie rakstīšanas.
konfūcijs
k
Valsts, kurā neciena vecāko paaudzi, virzās uz tirāniju un sabrukumu...
@
@
Ja tu negāji, tev nemaz nav sava viedokļa. Viss pārējais ir lirika. Referendums ir tavas tiesības. Ja tu nepiedalījies tāpēc, ka slēgāji tev iereklamētos TV kanālus, cerībā vismaz kaut ko skatāmu atrast, un kasīji maisiņus (jebkurus) alus ietekmē, domājot, ka tā ir atpūta un ka tu jau to esi pelnījis, tad vismaz pats sev uz pleca nesit. Citi tev saka, ka viedokļa trūkums nav viedoklis, un bezdarbība nav darbība.
Te runā
T
Te runā vai nu neizpratne, vai negodīga rīcība.
Santīms
S
Ellē vārās divi katli ar baušļu pārkāpējiem. Vienam katlam virsū ir vāks, aizvērts ar vāku un vēl aizslēgts ar atslēgu. Otram katlam nav pat virsū vāka. Atnāk jaunais velniņš un jautā brīnīdamies: "Kāpēc tā?". Elles uzraugs atbild: "Pirmajā katlā vārās ebr..i. Ja kaut viens no viņiem izrāpsies no katla, tad izvilks visus pārējos. Otrajā vārās latv... Ja kaut viens no viņiem mēģinās izrāpties no katla (nabadzības) pārējie uzreiz ieraus katlā atpakaļ."
Santīms
S
Ellē vārās divi katli ar baušļu pārkāpējiem. Vienam katlam virsū ir vāks, aizvērts ar vāku un vēl aizslēgts ar atslēgu. Otram katlam nav pat virsū vāka. Atnāk jaunais velniņš un jautā brīnīdamies: "Kāpēc tā?". Elles uzrags atbild: "Pirmajā katlā vārās ebr..i. Ja kaut viens no viņiem izrāpsies no katla, tad izvilks visus pārējos. Otrajā vārās latv... Ja kaut viens no viņiem mēģinās izrāpties no katla (nabadzības) pārējie uzreiz ieraus katlā atpakaļ."
saimniece
s
Uz referendumu biju, bet liela tiesa manu vecākā gadu gājuma kaimiņu negāja, sakot, ka tā kā tā nekas nemainīsies. Kaimiņa teksts: "Ātrāk no miroņa izspiedīsi pirdienu, nekā no Godmaņa pensiju! Es uzspļauju viņiem visiem un eju rakt savus kartupeļus. Bet dēlam saku, lai nemaksā šai valstij nevienu nodokli - tā mēs esam kvitā! Viņi man pigu un es viņiem arī!'
jaunietis
j
Noslēgumā gribu pateikt, ka nevajag domāt, ka visi, kas neaizgāja uz šo referendumu ir muļķi, slinki vai aprobežoti vai tāpēc, ka laiks bija karsts/ auksts (to var saprast lasot Dienas angažētos "politologus"). Es nepiedalījos referendumā, jo, pirmkārt, tas sagrautu pensiju sistēmu, otrkārt, iztukšotu sociālo budžetu (t.sk. manas veiktās sociālās iemaksas), treškārt, mani vecvecāki, kam stāžs ir virs 40 gadiem nav tik lieli ieguvēji kā tie, kam stāžs ir mazāks, ceturtkārt, netaisot skriet pakaļ SPC populistiem un tukšrunātājiem, piektkārt, šis patiesībā ir balsojums par budžetu, kas ir pretrunā ar Satversmes 73.p., sestkārt, valdība ļoti daudz jau ir darījusi pensiju palielināšanai.
jaunietis
j
Jānis nevis Akselis Ritenis.
jaunietis
j
Par ko ir šis raksts, tā arī nav skaidrs.
Es arī
E
Precīzi manas domas!
lauķis
l
Runāšu vienīgi par sevi, ja arī valdība un citi nespekulēs ar pieņēmumiem. Lai būtu viennozīmīgi, jāaizliedz balsošana ar "kājām" un atturēšanos visos balsojumos. Uzņēmumu padomēs un citur ar pirmo reizi bez hvoruma pieņemts lēmums ir nelikumīgs. Kāpēc Tautas balsojumos to neprasa? Tā ir valdības atbildība nodrošināt pietiekamu lēmēju skaitu, bet ne spekulatīvi paziņot, pēc vajadzības, ko ir vēlējušies politiski neaktīvie.
roknis
r
Muļķe, tu Pakalniņa un stulba, tāpat kā tavas idiostiskās filmas. Labāk ej vēl kādu uzņem, nevis raksti savus debilos komentārus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas